Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #216: Platinet vöökott + veepudel PWB02

Kevad on ikka aeg, mil nii suurematel kui ka väiksematel trennihuntidel tekib tahtmine oma treeningud trennisaalidest värske õhu kätte kolida. Väljas sportimisega on aga kahjuks tihtipeale see probleem, et pead oma telefoni, võtmeid ja veepudelit kuidagi suutma väga väikestesse taskutesse mahutada. Kuid isegi eduka “pakkimise” korral võivad taskutes olevat asjad aktiivse liikumise puhul tüütud ja ebamugavad olla ning vabalt sportimist häirida. Seetõttu valisimegi kevadiste ilmade ootuses sellel nädalal kasulikuks vidinaks midagi kõikidele aktiivsetele liikujatele – teie ette astub Platinet vöökott + veepudel PWB02.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 12 – Kaja Raid. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Selle Platinet vöökoti näol on tegemist praktilise abimehega ilmselt pea iga liikuva tegevuse juures. On Sinu eelistuseks siis jooksmine, kõndimine, matkamine, rulluisutamine või veel hoopiski midagi muud – lihtsalt kinnita kott vööle, pane oma oma nutitelefon turvalisse taskusse, täida veepudel ja oledki valmis oma lemmikspordiala mugavalt ja probleemivabalt harrastama. Vöökott on nimelt varusatatud lukuga telefonitaskuga, veepudeli ja selle hoidikuga ning väikese võtmetaskuga.

Kirjade järgi peaks telefonitasku mahutama kuni 5-tollise isendi, kuid tegelikkuses suutsime sinna vabalt ära mahutada ka Samsung Galaxy S7 Edge nutitelefoni, mille suuruseks on koguni 5,5 tolli. Lukuga telefonitaskul on läbipaistev nii-öelda ekraan, mis kaitseb telefoni pritsmete eest, kuid samas säilib siiski ka telefoni puutetundlikkus, seega saad vajadusel kiireloomulised toimingud ilma telefoni vöökotist välja võtmatagi ära teha. Lisaks on telefonitasku kõrval ka ava kõrvaklappide jaoks.

Vöökott ise on valmistatud kergest kuid vastupidavast neopreenist, on seejuures ka veekindel ning tänu reguleeritavale rihmale, saab igaüks selle endale vastavalt parajaks sättida. Vöökoti tagumine pool on kaetud kummeritud väikeste mummudega, mis tagavad selle, et usina sporditegemise ajal vöökott ootamatult alla libisema ei hakkaks. Lisaks on Platinet mõelnud ka inimeste turvalisuse peale ning on ääristanud vöökoti helkurribaga, mis muudab Sind nähtavaks ka pimedamatel õhtutel väljas liigeldes.

Komplektis olev praktiline plastikust joogipudel mahutab 450 ml vedelikku ning kinnitub hoidjasse hõlpsalt ja turvaliselt. Seejuures on pudel varustatud ka sangaga, mis teeb selle vöölt haaramise eriti mugavaks. Et janu kustutamine oleks lihtne ja kulgeks sujuvalt, on veepudel disainitud selliselt, et tavapärase kallutamise asemel saad värskendava joogisõõmu pudelist kätte praktilise kõrre abil.

Kui nüüd tekkis tunne, et just selline telefoni ja joogipudelit mahutav vöökott on Sinu elust hetkel puudu, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võibki see Platinet vöökott + veepudel PWB02 Sinu omaks saada. Kui aga tunned, et soovid seda vöökotti juba rakendada ka varem, siis sea aga sammud meie veebikaubamaja poole.

(659)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet vöökott + veepudel PWB02
  • Mugav telefoni vöökott koos veepudeliga sportimiseks
  • Kerge, elastne ning veekindel disain
  • Reguleeritava suurusega
  • Helkurriba, taskud võtme ja veepudeli jaoks
  • Universaalse mõõduga – mahutab  kuni 5" ekraaniga telefoni
19.99€29.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga