Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #213: Omega punutud helikaabel 3,5mm

Kaablid võivad tihtipeale esmapilgul tunduda ühed hirmus igavad tegelased, mida lihtsalt paratamatult läheb erinevate tehnikaseadmete ühendamisel vaja, kuid seejuures ei saa öelda, et kaablite puhul oleks tegemist just eriti glamuursete ja põnevate vidinatega. Kuid sellel nädalal oleme kasulikuks vidinaks valinud ühe eriliselt populaarse maiuspala ning võiks öelda, et lausa kaablite eliiti kuuluva tegelase. Nimelt astuvad teie ette kaablimaailma tõelised staarid – Omega punutud helikaablid 3,5mm.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 3 – Reigo Liiv. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Just nii ongi – AUX-kaabel ehk 3,5 mm pistikuga kaabel on enimmüüdud kaabel Photopointi veebikaubamajas ning kuulub krabamisele igas värvis, pikkuses ja disainis. Seetõttu peab ka meie tootevalik vastavalt pidevalt laienema, et igaüks leiaks endale meelepärase kaabli. Omega tuligi hiljuti välja uute 3,5mm kaablitega, mida on saadaval kahes erinevas värvis – punast ja sinist. Lisaks on Omega kaablite loomisel eelkõige rõhku pandud nende praktilisusele ja mugavusele, et nende abil oma lemmikmuusika esitamine läbi oma lemmikkõlarite ikka võimalikult lihtsalt ja kergelt toimuks.

3,5 mm heli väljundit või sisendit kasutavad tänapäeval pea kõik seadmed. Soovid Sa siis mõne pika autosõidu vältel kõik oma nutitelefonis leiduvad lemmiklood autokõlarite abil reisikaaslastele ette mängida või on Sind ees ootamas mõni vahva pidu, kus oleks tarvis tahvelarvuti võimendi taha ühendada? Omega 3,5 mm helikaabel on selleks just õige abimees. Ülipraktilise punutud tekstiilsuka sisse peidetuna on kaabel tavapärasest vastupidavam välistele mõjudele, mis võivad kaablit kahjustada, ning näeb ka veidi stiilsem välja. Mõlema kaabli pikkuseks on 1 meeter, mis on just täpselt parajalt pikk, kuid samas ka mitte üleliia, et hakkaks kõikjale taha kinni jääma.

Kui peas hakkasid kohe liikuma erinevad ideed, kus ja millal Sul just seda Omega punutud 3,5mm kaablit vaja läheks, siis ära unusta kommentaariums sõna võtmast ning juba esmaspäeval saabki üks nendest kaablitest ühe õnneliku kommenteerija omaks. Kui aga loosiõnne peale lootma ei soovi jääda, siis leiad Omega 3,5mm kaablid ka meie veebikaubamajast.

(551)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega kaabel 3,5mm - 3,5mm 1m punutud, punane (43464)
  • 3,5 mm – 3,5 mm kaabel
  • Kahe heliseadme ühendamiseks
  • Vastupidav punutud tekstiilümbris
  • Pikkus: 100 cm
Omega kaabel 3,5mm - 3,5mm 1m punutud, sinine (43465)
  • 3,5 mm – 3,5 mm kaabel
  • Kahe heliseadme ühendamiseks
  • Vastupidav punutud tekstiilümbris
  • Pikkus: 1 meeter
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga