Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #203: Speedlink kruvikeerajate komplekt Taylor M

img_8536

Pea igaüks meist omab mõnda elektroonikaseadet, mis on kokku pandud nii osavalt ja peenelt, et esmapilgul ei pruugi märgatagi, kus need kogu kupatust kooshoidvad kruvid ja osad täpsemalt paiknevad. Ja olgugi et tänapäeval ei oskagi päris igaüks oma peenelektroonikat vajaduse tekkimisel ise putitada, siis ka kõige tublimad osavnäpud vajavad seejuures siiski spetsiaalseid abimehi. Siinkohal tõttabki kõikidele kuldsete kätega ajaveebi lugejatele appi sellenädalane kasulik vidin, milleks on Speedlink kruvikeerajate komplekt Taylor M.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 17 – Priit Lilleleht. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

img_8542

Selle Speedlink kruvikeerajate komplekti näol on tegemist tööriistakomplektiga, mis ongi mõeldud just peenelektroonikaga töötamiseks. On Sul siis vaja parajasti lahti kruvida oma sülearvuti, nutitelefon või tahvelarvuti – Taylor M kruvikeeraja komplektist leiad enda seadmele sobiva abilise. Komplekt koosneb nimelt alumiiniumist pööratavast käepidemest, 10 erinevates tüüpides ja mõõtudes otsikust ning kompaktsest karbist, milles on ülimugav ja praktiline kogu komplekti hoiustada ning vajadusel ka kaasas kanda.

img_8548

Täpsemalt leiab komplektist järgnevad otsikud: 6 × Torx tähikut (T4, T5, T6, T7, T8, T9), 2 × ristpead (PH00 ja PH1), 1 × lamepea (3 mm) ja 1 × Pentalobe TS1 tähik. Seega on komplekt ideaalne just erinevateks täppistöödeks peenelektroonikaga. Lihtsalt vali välja sobiv otsik, kinnita see käepideme külge ning oledki valmis kõiki kruvisid lahti keerama. Kasutusmugavust lisab käepideme pöörlev tagumine ots, mis võimaldab lihtsalt ja mugavalt ühe käega peale vajutada ning teisega kruvikeeraja vart keerata. Iga otsiku peale on ka kirjutatud, mis tüüpi otsikuga täpsemalt tegemist on, seega pole tarvis karta, et suures tuhinas vajaminevad otsikud omavahel segi läheksid.

img_8551

Praktiline karp, mille sees kogu komplekt peitub, on valmistatud tugevast ja vastupidavast plastikust ning sellel on turvaline kinnitus ja ka läbipaistev aken. Karbi sees on eraldi hoidikud nii käepidemele kui ka igale otsikule. Seega saab kindel olla, et kõik komplekti osad püsivad turvaliselt omal kohal ning ning karpi avades ei vaata seal vastu ootamatu segadus. Karp ise aga on vägagi kompaktsete mõõtmetega, mis muudab selle kaasaskandmise lihtsaks ja mugavaks.

img_8545

Kui nüüd tekkis tunne, et just selline praktiline kruvikeerajate komplekt kuluks Sulle vägagi ära, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võibki see Speedlink Taylor M kruvikeerajate komplekt Sinu omaks saada. Kui aga soovid oma elektroonikaseadmeid juba varem lahti muukima asuda, siis heida pilk peale ka meie veebipoele.

(779)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink kruvikeerajate komplekt Taylor M Electronics Toolkit
  • Kruvikeerajate komplekt peenelektroonikale
  • Pöörlev alumiiniumist käepide
  • 10 erinevat otsakut
  • Mugav karp
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga