Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #202: Platinet spordikell PHR107

img_8473

Vaid napilt nädal on jäänud selleni, kui enamik meist istub söögilaua taha tavapärasest veidi suuremat kogust head ja paremat mugima. Ning nagu me teame, siis tihtipeale ei piirdu see söögihullus ju vaid ühe õhtupoolikuga. Seetõttu olemegi pühade-eelseks kasulikuks vidinaks valinud Platinet PHR107 spordikella, mis motiveeriks meie lugejaid peale pühi kohe end aktiivselt liigutama.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 23 – Johan Prantsus. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

img_8467c

Platinet PHR107 spordikell on midagi nii universaalset, et leiab rakendust ilmselt iga inimese randmel. Tegemist on siis spordikellaga, millel on olemas kõik vajalikud põhifunktsioonid – kella ja kuupäeva näit, äratuskell, taimer, stopper ning ka integreeritud puutetundlik pulsiandur. Ning just seda puutetundlikku pulsiandurit võibki pidada selle Platinet spordikella nii-öelda staarfunktsiooniks. Lihtsalt pane kell HRM režiimi, aseta enda nimetissõrm metallist anduri peale mõneks sekundiks ning spordikell mõõdabki Sinu südamelööke lihtsalt ja kiirelt – ei mingit vajadust pulsivöö järele.

img_8461

Treeningu kestvuse mõõtmisel tulevad appi ning utsitavad tagant stopper ja taimer, mida on praktiliste nuppude abil lihtne juhtida. Mõõda stopperiga oma metsajooksu kestvust või sea taimeriga enda treeningule ajakünnis, mida soovid ületada, ning kell teavitab helisignaaliga, mil Sinu poolt määratud aeg täis on saanud. Samuti on kellal ka äratuse funktsioon, mille abil on mõnus hommikul ärgata või siis hoopis endale meelde tuletada, et aeg on trenni suunduda. Kokku ongi kellal viis erinevat režiimi, mis siis vastavalt kuvavad kas kellaaega ja kuupäeva, pulssi, stopperit, taimerit või äratuskella.

img_8478

Disainilt näeb Platinet PHR107 välja tagasuihoidlikult stiilne ja sportlik – nagu ühele spordikellale ikka omane. Suur ja selgestiloetav ekraan on varustatud ka taustavalgusega, mis teeb kella kasutamise ka pimedas ülimugavaks. Kella külgedel on kokku neli nuppu, mis on kergesti vajutatavad ning mille abil on ka spordikella menüüs režiimide vahel liikumine lihtne ning arusaadav. Kellal on kergelt kummine rihm, mille suurus on reguleeritav ning seega istub see mugavasti igaühe käele.

img_8448
img_8445

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu elust on puudu just selline sportlik kaaslane nagu on seda Platinet spordikell PHR107, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võibki see stiilne spordikell Sinu omaks saada. Kui aga esmaspäevani tundub liiga pikk aeg olevat, siis sea aga ruttu sammud Photopointi veebipoodi.

(776)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet spordikell PHR107, must
  • Mugav spordikell aktiivsele inimesele
  • Mõõdab pulssi sõrme otsast
  • Stopperi ja taimeri funktsioonid
  • Suur kergestiloetav taustvalgustusega ekraan
  • Integreeritud puutetundlik pulsiandur
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga