Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #195: Platinet magnetiga kaablid microUSB & Lightning

img_1860

Sellel nädalal saabus Photopointi tootevalikusse midagi nii põnevat, et näpud lausa sügelevad sellest kirjutama ning meie lugejatele seda lähemalt tutvustama. Teada-tuntud Platinet ikka ja jälle suudab üllatada millegi uudse ja põnevaga ning seda kõike ikka selleks, et inimeste juba niigi mugavusi täis elud veelgi mugavamaks muuta. Saage tuttavaks – Platinet magnetiga kaablid microUSB & Lightning.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 15 – Hendrik. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

img_1816

Mis see magnetiga kaabel veel on ja miks Sul seda kindlasti vaja peaks minema? Pealtnäha on ju tegemist lihtsalt laadimiseks või andmeedastuseks kasutatava kaabliga. Sellega saavad väga edukalt hakkama ka tavapärased kaablid. Aga kuidas on nende olukordadega, mil kaabli otsa komistades nutitelefon või tahvelarvuti maha kukub või kõige kiiremal hetkel ei taha see laadimiskaabel kohe kuidagi seadme laadimispessa sobituda või sealt tagant ära tulla? Just kõik sellised juhused kõrvaldavadki Platinet magentiga laadimiskaablid.

img_1828 img_1831

Nagu ilmselt juba aru ka olete saanud, siis tegemist on nutiseadme laadimiseks või andmeedastuseks mõeldud kaabliga, mille otsik on magnetilise ühendusega. Selle USB kaabliga saad nimelt ühendada kas siis Lightning või microUSB ühendusega nutitelefoni, tahvelarvuti või muu seadme arvuti USB pesaga sünkroniseerimiseks ning laadimiseks või USB laadija abil seinakontaktist laadimiseks. Kokkuvõtlikult tähendab see seda, et Sa saad ülimugavalt ja kiirelt seadme tagant kaabli ära tõmmata nii, et selle otsik jääb seadme microUSB või Lightning pessa, seejuures ei kahjusta selline kiire juhtmest tõmbamine ei kaablit ennast ega ka nutiseadet (ja Sinu telefon või tahvelarvuti ei lenda suure kaarega põrandale). Ning hiljem kui kaabel vajab taasühendamist, piisab vaid kaabli suunamisest laadimispesa poole ning magnetiline otsik tõmbab kaabli lihtsalt ja mugavalt enda külge.

img_1836 img_1838
Tootevalikus nimelt ongi kaks erinevat kaablit – üks microUSB ning teine Lightning ühendusega. Seega enda seadmetele sobiva leiavad kõik. Komplektis on kaabel ning lausa kaks magnetilist otsikut. Seega saad ühe otsiku panna näiteks nutitelefoni külge ning teise tahvelarvuti taha ja vastavalt vajadusele oma seadmeid mugavalt magnetilise kaabli abil kas laadida või arvutiga ühendada ning seda kas või täiesti pimesi. Kaabel ise on ümbritsetud tekstiiliga, mis muudab selle äärmiselt vastupidavaks. Lisaks on kaablitel ka mugav tuluke, mis annab kasutajale teada, et seade on arvuti või vooluvõrguga ühendatud.

img_1866

Kui nüüd tekkis suur soov oma elu veidi kergemaks teha ja selle üliägeda kaabli omanikuks saada, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võib see magentiga kaabel Sinu omaks saada. Kui aga esmaspäevani tundub liiga pikk aeg olevat, siis suundu aga ruttu meie veebipoodi.

(3082)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet kaabel Lightning 1m magnetiga (43608)
  • USB – Lightning kaabel
  • Sobib nii laadimiseks kui ka andmeedastuseks
  • Mugava magnetilise pistikuga
  • Vastupidava tekstiilsuka sees
  • Pikkus: 100 cm
Platinet kaabel microUSB 1m magnetiga (43470)
  • USB - microUSB kaabel
  • Sobib nii laadimiseks kui andmeedastuseks
  • Mugava magnetilise pistikuga
  • Vastupidava tekstiilsuka sees
  • Pikkus: 1 meetrit
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga