Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #187: Speedlink juhtmehoidik Adjix Mouse Bungee

IMG_6865

Juhtmed, juhtmed, juhtmed. Maailm meie ümber püüdleb igapäevaselt üha rohkem juhtmevaba keskkonna poole. Ükskõik mis seadmest jutt, seda ilmselt eksisteerib nii juhtmega kui ka juhtmevabas versioonis. Olgugi et juhtmevabad hiired on tegemas võidukäiku, siis leidub siiski veel ka valdkondi, kus julgen öelda, et efektiivsemalt saab töö tehtud juhtmega hiire abil (mängurid, ma vaatan teie otsa). Seetõttu ongi kasuliku vidina rubriigi peategelaseks sellel nädalal Speedlink juhtmehoidik Adjix Mouse Bungee, mis hoiab Sinu arvutihiire saba ülemeelikud seiklused kindlalt kontrolli all.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 11 – Keidi. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

IMG_6877

Kui sõlmedesse takerdunud hiirejuhtmed hakkavad juba ka endal veidi juhtmeid krussi ajama just sel hetkel, kui püüad keset Far Cry Primali lahingumöllu oma vibuga ka midagi asjalikku korda saata, või kui ülemusele on tarvis tähtis e-kiri kiirelt ära saata, siis on just õige aeg paigaldada enda lauale üks praktiline kaablihoidik. Speedlink Adjix Mouse Bungee juhtmehoidik on selleks ülimalt efektiivne ja lihtne lahendus.

IMG_6872

Tegemist on nimelt kaablihoidikuga arvutihiirele, mille kasutamine on imelihtne. Lihtsalt aseta see enda laual meelepärasesse kohta, mõõda välja oma hiirejuhtmel õige pikkus, mida vajad mugavaks kasutamiseks, paigalda juhe hoidikusse ning naudi probleemivaba ning sujuvat liikumist. Enam ei vaju hiirekaabel usinalt tööd tehes üle laua ääre ega takerdu suures mängutuhinas millegi taha. See aga omakorda ennetab juhtme kulumist ning kahjustumist ka eriti intensiivsel kasutamisel. Sinu arvutihiir on kindlasti sellise kaaslase eest tänulik.

IMG_6875

Kaablihoidik on paindliku kummist varrega, tänu millele püsib juhe kindlalt hoidikus paigal, kuid liigub seejuures hiire liigutamisel kaasa igas suunas. Seega ei pea muretsema, et hoidiku kasutamine hakkaks kuidagi takistama tavapärast sujuvat liikumist. Samas aga on hoidikul libisemisvastane aluspind, mis tagab selle kindla paigalpüsimise.

IMG_6883

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu töölaud võiks veidi rohkem organiseeritud olla ning tahaks hirmsasti oma arvutihiire juhtme kaablihoidikusse asetada, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning ehk saabki see Speedlink juhtmehoidik just Sinu omaks. Kui aga kannatus on sõlmede keskel katkenud ja tahad juhtmed korralikult paika panna just kohe ja praegu, siis külasta ka meie veebipoodi.

(784)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink juhtmehoidik Adjix Mouse Bungee (SL-680200-BK)
  • Praktiline kaablihoidik arvutihiirele
  • Lihtne paigaldada ja kasutada
  • Võimaldab hiirel sujuvalt liikuda
  • Libisemisvastane aluspind
  • Ühildub kõigi hiirekaablitega
6.99€9.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga