Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #179: Vivanco virtuaalreaalsuse prillid Cardboard Viewer

IMG_5468

Pühad on läbi ning taas on aeg töömuredesse sukeldudes uut puhkust ootama jääda. Et aga puhkuseni jäänud päevade lugemine võib ka kõige vapramatel meist pinged üle pea kokku lüüa, olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud Vivanco virtuaalreaalsuse prillid Cardboard Viewer, et igapäevaelust põgenemine lihtsam oleks.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 13 – Peeter Birk. Võtame võitjaga peatselt ühendust!

IMG_5454

3D-filmid ning -mängud, 360° pildid ja videod, Google Earth & Street View on vaid väike osa variantidest, mida 3D-virtuaalmaailm meile pakub. Oled kunagi väga soovinud langevarjuhüpet kogeda, kuid julgust selle teostamiseks napib? Pole probleemi – Vivanco virtuaalreaalsuse prillid koostöös nutitelefoni ning Google Cardboard rakendusega võimaldavad ka kõige nõrgeverelisematel saada aimu, kuidas oleks lennukist alla hüpata ning läbi õhu Maa suunas tuhiseda. Ja seda kas või kontoris lõunapausi ajal (4D kogemuse saamiseks pead siiski mõnel kolleegil paluma tuule vihinat imiteerida).

Või soovid hoopis näha, milline näeb Eiffeli torn välja öösel, kuid Pariisi reisimiseks napib nii raha kui aega? Vivanco virtuaalreaalsuse prillid ning Google Earth suudavad ka selle unistuse tõeks teha, pakkudes 360° vaadet just Sulle meelepärases “reisisihtpunktis”.

IMG_5458

Vivanco Cardboard Viewer kasutamisega saavad hakkama ka kõige tehnikavõõramad inimesed. Lihtsalt aseta oma nutitelefon hoidjasse, ava just endale meelepärane video Youtubes või mõni põnev mäng ning sukeldu 360° vaadet nautides virtuaalmaailma. Tänu funktsiooninupule on võimalik hõlpsasti parajasti avatud rakenduses navigeerida ning ilma prille peast võtmata mugavalt näiteks videosid vahetada. Virtuaalreaalsuse prillid sobivad kasutamiseks nii Android kui iOS nutitelefonidele ning hoidjasse mahuvad enamik nutitelefonid – täpsemalt 80 × 150 mm ehk kuni 5,2″ seadmed. Prillid on varustatud mugava takjaribakinnitustega, mis tagavad, et Sinu nutitelefon turvaliselt hoidjas paigal püsiks.

IMG_5470

Vivanco virtuaalreaalreaalsuse prillid on varustatud 37 mm diameetriste plastikust läätsedega, mille abil kogu 3D-maagia võimalikuks saab. Komplektis on kaasas lisaks papist valmistatud prillidele ka veniv pael, millega on võimalik prillid hõlpsasti endale pea külge kinnitada. Seega on Sul alati käed vabad, et virtuaalmaailmas reisides end ümbritsevat tahtmise korral ka “katsuda”.

IMG_5447

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu igapäevaelu on veidi üksluine ning vajab natukene lisapõnevust Vivanco Cardboard Viewer virtuaalreaalsuse prillide abil, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning äkki naeratab loosiõnn just Sulle. Kui aga pole mahti õnne peale lootma jääda, siis kiika neid ka meie veebipoest.

(960)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Vivanco virtuaalreaalsuse prillid Carboard Viewer (30449)
  • Papist virtuaalreaalsuse prillid
  • Kasutamiseks kuni 5,2" nutitelefonidega
  • Sobib nii Android kui iOS nutitelefonidele
  • Vaata 3D-filme ning mänge, 360° pilte ja videoid
  • Lihtne disain, efektne tulemus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga