Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #155: Vivanco teleri seinakinnitus WM3220

algus

Kas oled näinud, et sõbral on telekas eriti vingelt seinale kinnitatud? Kas oled mõelnud, et see näeb eriti stiilne välja? Kas oled mõelnud, et telekalaud võtab toast liiga palju ruumi enda alla? Mis oleks, kui viskaks telekalaua välja ja kinnitaks õhukese teleri hoopis seinale? See on suurepärane mõte ning selle nädalane kasulik vidin Vivanco teleri seinakinnitus WM3220 aitab selle mõtte kergesti teoks teha. Kui küsite miks inimesele üldse seinakinnitust vaja on, siis vastuseid on mitmeid. Esiteks juba näiteks see, et elutoa seinale kinnitatuna paistab moodne telekas efektsem ja hoiab rohkelt ruumi kokku. Kööki, seminariruumi või mujale telekalaud aga ei sobi üldse ning seinale kinnitamine on ainuke mõistlik valik. Seega teeme lähemalt tutvust Vivanco WM3220 seinakinnitusega.

NB! Loosimine on lõppenud! Random.org numbrigeneraator valis võitjaks 6. kommenteerija – Eno. Palju õnne! Võtame võitjaga peagi ühendust.

IMG_9549

Jah, te lugesite küsimust õigesti – uurime tõesti, kas olete mõelnud monitori seinale kinnitamisele. See on ideaalne võimalus omale lauale ruumi juurde tekitada ning laud mõnusalt puhtaks saada. Tänapäeval on enamused monitorid selliselt tehtud, et neid on võimalik ka seinale kinnitada. Selle postituse raames proovisime Vivanco seinnakinnitust WM3220 koos ühe Eizo monitoriga. Töötas väga hästi. Nüüd aga lähemalt Vivanco WM3220 seinnakinnitusest.

IMG_9609

Vivanco teleri seinakinnitus WM3220 on vastupidav terasest konstruktsiooniga seinakinnitus kuni 40-tollistele teleritele. Oluline on ka märkida, et soovitatavalt võiks ekraan olla suurem kui 19 tolli. Vastasel juhul võib kinnitus väiksema ekraani tagant paistma jääda. Maksimaalne lubatud koormus on 20kg. Vastava seinakinnituse VESA numbriks on märgitud 200 x 200 mm. VESA number iseloomustab kinnitusaukude omavahelist kaugust millimeetrites. Enamasti on televiisorite ja monitoride tooteandmetes välja toodud ka nende VESA suurus.

IMG_9559

See seinakinnitus võimaldab ekraani kergesti kahest liigendist mõlemale küljele pöörata kuni 90 kraadi. Lisaks on võimalik seinakinnitust kallutada 20 kraadi ulatuses. See võimaldab sättida teleri või monitori täpselt sellisesse asendisse nagu sulle sobib või antud olukorras vaja on. See on ka üks suurimaid selle seinakinnituse eeliseid – see võimaldab kiirelt reageerida erinvatele olukordadele, kui peaks tekkima vajadus muuta ekraani asendit.

IMG_9577

Tõenäoliselt on paljud teist juba mõelnud seinnakinnituse ostmise peale, aga ainuke mure on, et kes selle nüüd seina paneb. Ära muretse, sa ise paned. Vivanco on komplekti kaasa pannud kõik vajalikud kruvid ja tööriistad. Samuti on kaasas ka juhend, milleston samm-sammult koos piltidega selgeks tehtud, kuidas kinnitus seinale panna ja kuidas teler kinnituse külge saada. Seega ei pea sa muretsema, kas su telekas või ekraan sai õigesti ja turvaliselt seinale kinnitatud.

IMG_9614

Seinakinnitus on hea lahendus, kui sul on toas vähe ruumi telekalaua jaoks või kui soovid näiteks monitori kirjutuslaualt seinale tõsta, sest laua peal on liiga vähe ruumi. Photopointi veebipoes on müügil erinevaid seinakinnitusi, aga selle nädalane kasulik vidin Vicano WM3320 seinakinnitus on eriti hea just sellepärast, et seda on võimalk pöörata mõlemale küljele kuni 90 kraadi ning lisaks ka endale sobiva kaldenurga alla sättida.

(1525)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Vivanco teleri seinakinnitus WM3220 (33393)
  • Vastupidav teleri seinakinnitus
  • Kallutatav ja pööratav disain
  • Kuni 40-tollistele teleritele
  • Maksimaalne koormus 20 kg
  • Tugev terasest konstruktsioon
26.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga