Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #143: Camgloss statiiv Spider

IMG_8497

Statiiv – lihtne ja loogiline, kasulik abimees nii algajale fotoentusiastile kui professionaalile. See ei vaja seletamist. Küll aga ei ole alati mugav suurt poolemeetrist kobakat kaasas kanda ja ega alati ole seda viitsimist ka, samas tahaks ikkagi teravaid pilte ja häid kaadreid. Selleks on muidugi ülimugav lahendus üks korralik ministatiiv, mis ei võta kotis palju ruumi ega tekita palju lisaraskust. Nimelt on täna rambivalguses üks huvitav ministatiiviks liigituv isend, mis teiste seas märkamatuks ei jää: Camgloss Spider.

NB! Loosimine on lõppenud! Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võidunumbriks 37, mis tähendab, et selle statiivi näol saab uue matkakaaslase Kert! Palju õnne! Võtame võitjaga peagi ühendust.

IMG_8546

Kiirvaates on Spider statiiv nagu statiiv ikka ja funktsioneerib nagu statiiv ikka. Rohkem süvitsi minnes aga ilmneb Spideri omapära – jalad! Nimelt on võimalik selle statiivi jalgu igatpidi painutada, üles alla, igasse ilmakaarde, mille ümber soovid.. see tähendab, et Spider on ideaalne lahendus ebatasastel pindadel pildistamiseks, painuta jalad nii kuis vaja, et saada ideaalne kaader. Lisaks tagavad kummist jalgade otsikud stabiilsuse igal pinnal. Huvitavaid kaadreid saab võtta nii maapinna lähedalt kui ümber aialipi või puuoksa väänatuna.

IMG_8526

Nime järgi võiks oodata üht kaheksajalgset isendit, kuid see Spider saab ka vaid kolmega hakkama. See on kokku voldituna kõigest 27 cm pikk – kahtlemata tunduvalt mugavam kaasas kanda kui poolemeetrist statiivi. Boonuspunktid pälvib see ka kaalukategoorias, sest Spider on ka väga kerge – ainult 165 grammi. Samas ei avaldu need aspektid kuidagi negatiivselt statiivi ehituses, sest seda käsitsedes on kohe tunda, et tegemist on ühe tugeva ja vastupidava tegelasega. Statiivi üleni paindlikud jalad on vahtkummist kattega, mis tähendab, et neist on mugav kinni hoida ning vahtkumm tagab ka kindlama haarde.

Kui võiks arvata, et selline väike tegelane väga palju raskust enda õlgadele ei taha, siis Spider näitab ka siinkohal oma võimekust. 1,5-kilogrammine kandevõime ei tundu just eriti suur, kuid Spider saab kompaktkaamerate kõrval hakkama ka hübriidkaamerate ja väiksemate peegelkaameratega. Samuti võib Spideriga saada huvitavaid kaadreid kasutades seda hoopis video- või seikluskaameraga, kinnitamisvõimalusi on lõputult!

IMG_8545

Spideril on integreeritud kuulpea, mis tähendab, et kadreerimine on samuti vägagi paindlik – pööra ja kalluta, kuidas soovid. Selleks, et pea kindlalt paigal püsiks tasub vaid väike kruvi lõpuni kinni keerata ja võid kindel olla, et kaamera ei vaju oma positsioonilt kusagile. Järjekordne plusspunkt tuleb kiirkinnitusplaadi eest, sest Spideril on see täitsa olemas ja muudab see ju statiivi kasutamise vägagi mugavaks – kaamera saab statiivist lahti võtta vaid lihtsa nupuvajutusega.

IMG_8524

Boonuspunkte kogub Spider hoogsalt – asjalik lahendus, kui suurt statiivi kaasas ei malda kanda, kuid teravaid kaadreid ja huvitavaid vaatenurki siiski püüda soovid. Photopointi veebipoes ei pea Spideri leidmiseks teiste statiivide seas palju surfama, märkamatuks  see kindlasti ei jää.

(2021)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Camgloss statiiv Spider
  • Kerge ja kompaktne statiiv
  • Paindlikud vahtkummiga kaetud jalad
  • Võimaldab pildistada kõiksugustelt pindadelt
  • Kokkuvoldituna kõigest 27 cm pikk
  • Kannab kuni 1,5 kg raskust kaamerat
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga