Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #133: Camgloss Digi Kit

IMG_7956

Kuna sõrmejäljed ja tolmukübemed on väga altid läätse “kaunistama” tulevad spetsiaalselt objektiivi puhastamiseks mõeldud tarvikud vägagi kasuks.. ja toimivad kahtlemata paremini kui pluusivarrukas. Photopointi veebipoes on terve kategooria pühendatud seadmete puhastamiseks mõeldud tarvikutele, kus leidub mitmeid kasulikke asju nagu puhastuslapid, puhastuspintslid ja -pliiatsid, õhupumbad jms. Et elu veelgi lihtsamaks teha on mõned neist ostja eest juba valmis komplekteeritud. Vaatamegi täna üht neist komplektidest lähemalt: Camgloss Digi Kit.

NB! Loosimine on lõppenud! Random.org numbrigeneraator valis puhastuskomplekti omanikuks kommenteerija nr 13 – Ülo! Palju õnne! Võtame võitjaga peagi ühendust.

IMG_7958

Komplekt koosneb 50 ml spreipudelis puhastusvededelikust, Vileda antistaatilisest mikrofiiber puhastuslapist ning Lenspen’ist.

Optical Multi-Cleaner puhastusvedelik on alkoholivaba ning spetsiaalselt optika ja ekraanide puhastamiseks mõeldud: puhtaks saavad nii objektiivid kui ka teleri või arvutiekraanid. Vedelikuga käib käsikäes ka kvaliteetne antistaatiline puhastuslapp. Lapp on 18×20 cm suur ning valmistatud pehmest kvaliteetsest mikrofiibrist. See eemaldab mustuse ekraanilt õrnalt ja põhjalikult ning kasutada võib seda nii kuivana kui märjalt. Puhastuslapp on PP veebipoes saadaval ka täitsa eraldi: Camgloss puhastuslapp.

Komplekti kolmas ja põnevaim osa on selle Lenspen kaks-ühes puhastuspliiatsi ja -harja näol. Väikese pliiatsi suuruse vidina ühes otsas peidab end puhastusharjake, mis on eelkõige mõeldud objektiivilt suurema tolmu pühkimiseks. Harjased on pliiatsi sees turvaliselt peidus, kuid puhastamiseks saab need pliiatsist välja nihikut libistades.

Kui suuremad osakesed objektiivilt minema pühitud, tuleb mängu pliiatsi teine ots, kus peidab end puhastuspliiats. See huvitav vildist otsik on kaetud grafiidiga, millel on väga head rasvaimavad omadused, mistõttu suudab see sõrmejälgi edukamalt eemaldada kui mikrofiiberlapp. Selles komplektis on tegu minisuuruses pliiatsiga, mis saab tublisti hakkama kõiksugu objektiividega, kuid eriti hea on sellega puhastada just pisemaid alasid, kus näiteks mikrofiiberlapp hätta jääks, nagu kompaktkaamerate objektiivid, pildiotsijad või kasvõi telefonikaamera läätsed. Peale puhastamist tasub vaid pliiatsiotsa korgi sees keerutada: nii kattub vildiots uue grafiidikihiga ning pliiats on taas kasutusvalmis. Photopointi e-poes on saadaval nii suuremaid kui väiksemaid puhastuspliiatseidantud isendi saab ka komplektist eraldi endale soetada.

Untitled-1

Terve komplekt tuleb väikses karbikeses, kus on mugav kõiki asju koos hoida ning kodust väljudes ka kindlasti kaasa pakkida.

(954)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Camgloss puhastuspliiats Lenspen Mini Pro II
  • Efektiivne puhastuspintsel ja -pliiats ühes
  • Ideaalne optiliste pindade puhastamiseks
  • Pintsel suuremate tolmuosakeste harjamiseks
  • Pliiats puhastab viimsegi mustuse
  • Kompaktne minisuuruses disain
14.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga