Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Sony α NEX 5 hübriidkaamera

Arvatavasti maailma parim hübriidkaamera – Sony α NEX-5 – jõudis Photopointi poodidesse eelmise nädala lõpus. Tänaseks on neid esimesi, 18-55 mm objektiiviga varustatud komplekte 588.65€ alles vaid üks. Seesama, mida näete allolevatel karbist-välja fotodel ja mille ma peagi Photopointi poeketti tagasi paiskan. Kes selle kaamera ostmisest huvitatud on, võib siia postituse kommentaariumisse oma soovist kirjutada ning saab selle endale. Kes ees see mees.

Täna aga saabus sellestsamast α NEX-5 kaamerast Photopointi poodidesse hoopis erutavam komplekt. Selles on α NEX-5 koos uhiuue, alles mõned päevad tagasi turule tulnud värinastabilisaatoriga varustatud 18-200 suumobjektiiviga 1015.65€.

Astume nüüd pilvede kõrgeimast kihist veidi allapoole ja harutame karbist välja Sony α NEX-5 kaamera koos 18-55 mm suumobjektiiviga:

Karbis on: Sony α NEX-5 hübriidkaamera koos 18-55mm f/3.5-5.6 OSS suumobjektiiviga, väline välklamp, varjuk, aku koos akulaadija ja toitejuhtmega, USB-kaabel, kaamerarihm, kasutusjuhendid ja tarkvara-CD.

α NEX-5 olulisimaks erinevuseks veidi soodsama hinnaga α NEX-3 kaamerast 608.98€ on videoklipi pakkimismeetod. α NEX 3 aparaadiga saab filmida ainult MP4 vormingus maksimaalselt 1280 x 720p suurust videot 29.97 kaadrit sekundis. α NEX-5 kaamera filmib aga ka populaarset AVCHD vormingus videot 60 või 50 kaadrit sekundis.

Ülejäänud erinevused on pisemat laadi – α NEX-5 käepide on NEX-3ga võrreldes veidi suurem ja selle kere on valmistatud magneesiumsulamist.  α NEX-5 kaameraga on võimalik kasutada ka infrapunaühendusega kaugpäästikut.

Suured ja väga mugavalt vajutatavad nupud – ratast saab nii keerata kui ka neljasuunalise nupuna kasutada.  α NEX-5 salvestab Dolby Digital stereoheli – selleks on tal kaamera peal, sisse-väljalülitamise nupu kõrval mikrofon nii parema kui ka vasaku helikanali jaoks.

Nurga alla seatav LCD-ekraan on suur (3″) ja lahutusvõimega, mis on sarnane parimatele peegelkaameratele – ekraan mahutab 921 600 pikslit.

Ühendusi on kaks ja need on kaamera paremal pool (eestvaates).  Ülal USB port ja all HDMI.

Kummeeritud pide on α NEX-5 kaameral veidi kõrgem kui α NEX-3 kaameral.

α NEX-5 kompaktsus – peopesas.

α NEX-5 kompaktsus – võrrelduna üpris kompaktse digipeegliga K-7 1066.48€.

Nagu kõigil hübriidkaameratel, nii on ka Sony NEX-seeria mudelitel objektiivi eest keerates sensor kohe näha. See nõuab hoolsamat lähenemist objektiivide vahetamisel et sensorile ega kaamera sisse pääseks nii vähe tolmu kui võimalik Mul ei taha kuidagi meelest minna see, kuidas prežtiisse Poolast pärit Sony koolitusmeeskonna juht oma NEX kaamera sensorit tavalise objektiivi puhastuslapiga nühkis, öeldes, et selle puhastamine on tegelikult lihtsam kui arvatakse. Võib-olla tõesti, aga mina eelistaksin siiski õhupumpa 7.99€ või puhastuspulki 16.26€.

(750)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony NEX-5K 18-55mm must 14,2 megapiksliga Exmor APS HD CMOS sensor, BIONZ pildiprotsessor, sensori tolmueemaldussüsteem, 3" kallutatav TruBlack LCD ekraan, RAW failivorming, FullHD video, magneesiumsulamist korpus
Sony NEX-5H 18-200mm must 14,2 megapiksliga Exmor APS HD CMOS sensor, BIONZ pildiprotsessor, sensori tolmueemaldussüsteem, 3" kallutatav TruBlack LCD ekraan, RAW failivorming, FullHD video, magneesiumsulamist korpus
Sony NEX-3K 18-55mm punane 14,2 megapiksliga Exmor APS HD CMOS sensor, BIONZ pildiprotsessor, sensori tolmueemaldussüsteem, 3" kallutatav TruBlack LCD ekraan, RAW failivorming, HD video
Pentax K-7 kere 14,6 megapikslit, CMOS sensor, sensori stabilisaator (Shake Reduction) ja tolmueemaldus, 11 punkti AF (SAFOX VIII+), 3" LCD monitor, tolmu- ja ilmastikukindel kere, Live View ja videosalvestus, HDMI väljund.
BIG õhupump Hurrikan (442300)
  • Lihtne, kuid efektiivne õhupump
  • Sobilik optiliste pindade puhastamiseks
  • Eemaldab tolmu ja liiva kergusega
  • Valmistatud vastupidavast kummist
7.99€
Green Clean puhastuspulgad Wet&Dry (SC-4070-3)
  • Lihtsad sensori puhastusvahendid
  • Mugavad ja lihtsalt käsitsetavad puhastuspulgad
  • Komplektis 1 märg ja 1 kuiv pulk
  • Pulga laius: 15 mm
  • Pakendis 3 komplekti
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga