Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Jaybird bluetooth kõrvaklapid vs Bazoo Avalon – nagu kaks tilka vett

Viimastel päevadel on tehnikaportaalides ja blogosfääris päris kuumaks uudiseks firma Jaybird stiilsed Bluetooth-kõrvaklapid. Neid ülistatakse, kui esimesi kompaktseid ja ilusaid ja ilusa nimega ja multifunktsionaalseid Bluetooth- kõrvaklappe. Aga mis see siis on? Photopointis 64.91€ on täpselt samasugused kõrvaklapid olnud müügil juba pea aasta aega!

Tegemist on Firma “Bazoo” bluetooth-ühendusega kõrvaklappidega, nimega “Avalon 64.91€“. Klappide disain on niivõrd hästi õnnestunud, et Bazoo pälvis nende eest koguni auhinna mainekal disainikonkursil RedDot 2009. Sellel konkursil võetakse, muideks, lisaks disainile arvesse ka seadmete funktsionaalsust – ka see on Avalon-klappidel suurepärane.

Eks see Jaybird seda märganud. Väliselt on tema ekvivalendid täpselt samasugused, nagu Photopointis resideeruvad Bazoo Avalon klapid 64.91€. Nii palju, kui Jaybird oma seadme tehnilisi andmeid on julgenud avalikustada, on ka need Bazoo omadega kokku langenud. Mõlemad sobivad nii muusika kuulamiseks, veebijutuajamisteks kui ka VoIP telefoniga või tavalise mobiiltelefoniga rääkimiseks (klappidel on sisseehitatud mikrofon). Mõlemal on ka nn multipoint funktsioon. See tähendab, et klappidega võib rahumeeli muusikat kuulata – kui keegi helistab, ühenduvad need automaatselt telefoniga ja kõne lõppedes taas tagasi muusikamängijaga.

Mine sa tea – kuigi ma selle kohta andmeid ei leidnud, võib täitsa olla, et Jaybird ja Bazoo teevad koostööd ja tegemist ongi täpselt samade klappidega. Loo iva polegi seda välja selgitada, vaid tähelepanu pöörata sellele, et Maarjamaa pojad ei pea ilaste suudega Jaybird`i ilusate klappide uudiseid vahtima ja unistama et millal neid küll kodumaa pinnalt hankida saab. Need on juba siin. Photopointis. Ja maksavad 999.-

(1115)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Bazoo kõrvaklapid Avalon BT (23694) Bazoo kõrvaklapid Avalon BT (23694) Uusim BT 2.1 tehnoloogia, integreeritud liitiumaku ja reguleeritav raam, elegantne disain. Multipoint funktsioonid - kui telefonile tuleb kõne, lülitub heliallikas automaatselt...
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga