Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Avasta Gladius Mini sukeldrooni abil põnevat veealust maailma

Gladius Mini

Metsade ja majade kohal hõljuvad kaugjuhitavad droonid on saanud igapäevasteks. Chasing Innovation poolt loodud Gladius Mini võtab aga teise suuna – maapinna kohal lendlemise asemel see hoopis sukeldub, tuues otsepildi tahvelarvutisse või nutitelefoni kuni 100 meetri sügavuselt!

Kollase voolujoonelise kogu liikumine lainete all äratab juba eemalt tähelepanu. Lähemale jõudes selgub, et tegemist ei ole valedesse vetesse sattunud eksootilise kalaga, vaid Gladius Mini sukeldrooniga, mis salvestab 4K Ultra HD lahutusega videot ja 12 MP fotosid. Pimedamates oludes saab sisse lülitada võimsad LED valgustid ning ka siis võimaldab seadme aku navigeerimist kuni kahe tunni jooksul.

Loodud paadiomanikele, sukeldujatele ja kaluritele

Gladius Mini on sukeldroon, mis sobib ajaviiteks ning samaväärselt hästi ka tööülesannete täitmiseks. Sukeldumisulatusega kuni 100 meetri sügavusele, hea manööverdamisvõime ja otsepildi edastamisega nutitelefoni või tahvelarvutisse, siis on seda võimalik kasutada näiteks laevakerede veealuse osa inspekteerimiseks, kalavõrkude kontrolliks, merepõhja ning veealuste esemete uurimiseks ning kadunud asjade otsimiseks.

Gladius Mini abil on näiteks võimalik leida parim koht sukeldumiseks või jälgida sukeldujate tegevust mugavalt paadist. Gladius Mini on kompaktne – alla 40 cm pikk ning kaalub vaid 2,5 kg ehk teisi sõnu mugav kaasa võtta selleks, et koos sõprade või perega avastada põnevat veealust maailma ilma sukeldumiseks vajaliku varustuseta.

Gladius Mini

Nutikas AI tehnoloogiaga juhtimine

Viis tiivikut (kaks edasi-tagasi liikumiseks ja kolm vertikaalseks positsioneerimiseks), AI tehnoloogiaga tarkvara ning intuitiivne kaugjuhtimispult võimaldavad Gladius Mini liikumist ülitäpselt juhtida. Droonil on ka sügavuse lukustamise võimalus, mille abil saab Gladius Mini panna stabiilselt hõljuma. Samuti on võimalik lukustada seade kindla nurga alla veepinna suhtes (kuni +/- 45 kraadi), mis võimaldab suunata kaamera näiteks merepõhja vaatlema või üles laeva veealuse osa olukorda jäädvustama.

Gladius Mini

Et tagada kvaliteetne video edastamine ka 100 meetri sügavuselt, siis kasutab sukeldroon vastupidavat signaalkaablit, mis ühendab komplektis oleva WiFi tugijaama seadmega. Kuni kolm kasutajat (koos operaatoriga) saavad seadmega samaaegselt ühenduses olla ning juhtmevabalt otsepilti jälgida. Chasing-Innovation poolt loodud nutirakenduse abil saab salvestatut ka sotsiaalmeediasse jagada. Rakendus on saadaval iOS ja Android seadmetele.

Müstiline veealune maailm ootab Sind – osta Gladius Mini sukeldroon ››

(722)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga