Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Uus kõik-ühes FeiyuTech G6 Plus stabilisaator paneb Sind videote tegemist armastama

feiyutech-g6-plus-photopoint-banner-notext

Maailma üks juhtivaid videostabilisaatorite tootjaid FeiyuTech annab teada, et on lansseerinud uue ja ainulaadse kõik-ühes gimbali G6 Plus!

Alates 2007. aastast nii videohuvilistele kui elukutselistele videograafidele erinevaid stabilisaatoreid tootnud FeiyuTech on kuulda võtnud kasutajate tagasisidet ning seetõttu saab uue G6 Plus stabilisaatori peal filmimiseks kasutada nii nutitelefone, seikluskaameraid kui ka väiksemaid hübriid- ja kompaktkaameraid.

 

Vähem on rohkem.

Uue seadme enda kaal on vaid 663 g, kuid selle maksimaalne kandevõime on 800 g ning käepidemes peitub 5000 mAh aku, mille tööaeg on kuni 9 tundi. FeiyuTech G6 Plus ühildub GoPro HERO seeria seikluskaameratega, Sony DSC-RX0 kaameraga, väiksemate hübriid- ja kompaktkaameratega (nt. Sony a6300/a6500, Sony RX100 seeria jms) ning enamike nutitelefonidega, mille maksimaalne laius jääb 57 mm kuni 84 mm vahele (PS! Nutitelefoni adapter ei kuulu komplekti).

Tegemist on FeiyuTech’i esimese kõik-ühes stabilisaatoriga, mis ei ole ainult kaasaskantav, vaid ka mitmekülgne. See on pritsmekindel ja ergonoomiline disain võimaldab algus- ja lõpp-punktid seadistada käsitsi ning automaatne pööramise režiim võimaldab teha time-lapse fotosid ja videoid. Samuti on võimalik aktiveerida lukustusrežiimi, mis võimaldab gimbali teljed panna käsitsi mis tahes nurga alla.

feiyutech-g6-plus-photopoint-2

 

Multifunktsionaalne valikuratas.

Võrreldes eelmise G seeriaga on FeiyuTech G6 Plus stabilisaatori käepidemel lisandunud multifunktsionaalne valikuratas. See võimaldab kasutajatel teatud kaamerate puhul suumida videosse sisse või välja, jälgida ja muuta fookust ning kohandada gimbali peal asetseva seadme parameetreid.

feiyutech-g6-plus-photopoint-3

 

Selge OLED infoekraan.

Innovaatiline G6 Plus on varustatud vähese energiatarbega OLED-ekraaniga, mis kuvab gimbali ja kaamera seadeid, töörežiime, aku laetuse taset ja palju muud.

feiyutech-g6-plus-photopoint-4

 

WiFi+Bluetooth ühendus ja app.

Gimbalile asetatud seadme saab ühendada üle Wi-Fi ja seeläbi selle otse pildistama/filmima panna ning Feiyu On rakenduse ja bluetooth ühenduse abil saad samal ajal ka kõiki sätteid muuta

G6 Plus stabilisaatorit saab juhtida mõlema FeiyuTech’i poolt välja töötatud rakendusega – Vicool ja Feiyu On. Nende abil saab uuendada seadme püsivara, määrata parameetreid ja Feiyu On äppi abil saad enda nutitelefoni muuta kaugjuhtimispuldiks.

feiyutech-g6-plus-photopoint-5


Kokkuvõttes võib öelda – kui vajad seadet, millega filmida Hollywoodi stiilis ülisujuvaid ja värinate vabasid videoid, siis G6 Plus näol on tegemist ühe kõige innovaatilisema ja mugavama kõik-ühes kaamera stabilisaatoriga, mis hetkel turul on saadaval.

Soovid selle enne ostmist järele proovida? Pole probleemi, sest FeiyuTech’i ametliku esindaja ja partnerina on äsja välja kuulutatud G6 Plus eksklusiivselt juba meie fototehnika rendis laenutamiseks saadaval. 1 päeva rent on ainult 7€!

 

FeiyuTech G6 Plus on piiratud koguses kohe saadaval. Telli mugavalt veebist ››

 

Vaata veel: Suur valik FeiyuTech stabilisaatoreid Photopointis – milline sobib Sulle? ››

(823)

Artiklis kirjeldatud tooted:
FeiyuTech G6 Plus
  • Universaalne videostabilisaator
  • Sobib kaameratele ja telefonidele
  • Toetab kuni 800 g raskust
  • Aku kestab kuni 9 tundi
  • Kompaktne ja kerge konstruktsioon

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast