Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

DJI Mini 3 Pro droon on jõudnud Photopointi lennubaasi

Alles hiljuti maailmale tutvustatud DJI Mini 3 Pro droon, mis kaalub alla 249 g ja jäädvustab 48-megapikslisi fotosid ning 4K-videot kuni 60 kaadrit sekundis, on nüüd Photopointi lennubaasis müügil!

DJI tutvustas väikese 1/2,3-tollise sensori ja põhifunktsioonidega originaalset Mavic Mini juba 2019. aasta oktoobris. Veidi rohkem kui aasta hiljem loobus ettevõte nimetusest Mavic Mini 2-ga. Mini 2 lisas olulisi funktsioone, näiteks RAW fotode jäädvustamine, kuid sellel oli siiski sama väike sensor ja puudusid olulised funktsioonid, nagu takistuste vältimine. Seevastu Mini 3 Pro uhkeldab suurema 1/1,3-tollise sensoriga koos kiire f/1.7 objektiiviga, sellel on gimbal, mis suudab jäädvustada pilte ja videot ka vertikaalselt, väldib takistusi kolmes suunas ja kaalub siiski alla 249 g.

Kuna DJI Mini 3 Pro kaalub alla 249 g, on selle kasutamine paljudes piirkondades ja riikides võimalik ilma lisa lubasid taotlemata. See tähendab, et operaatorid ei pea seda registreerima, kuigi nad peavad siiski järgima kohalikke droonilennutamise seadusi.

DJI Mini 3 Pro kaamerasüsteem

DJI varustas Mini 3 kaameraga, mis ettevõtte sõnul loob professionaalse kvaliteediga sisu. Kaamera kasutab 1/1,3-tollist CMOS sensorit millel on ka Dual Native ISO võimekus, mis on üldiselt saadaval ainult spetsiaalsetel kinokaameratel. Selle, kuni 48-megapikslisi fotosid jäädvustava, sensori eest leiab objektiivi, mille suur f/1.7 ava võimaldab pildistada kehvemates valgustingimustes kui teised kaamerad, enne kui see peab tuginema suurenevale ISO-le ja seega ka mürale.

Drooni kaamerat on võimalik pöörata 90 kraadi vertikaalseks, mis võimaldab pilootidel suunata kaamerat nii, et pildistada fotosid ja videoid portree asendis ilma, et oleks vaja suumida, kärpida või luua mitut pilti. Soovi korral saab Mini 3 kaameraga digitaalselt suumida 2x 4K-s, 3x 2,7K-s ja 4x Full HD-s.

Drooni lennusüsteemid

DJI Mini 3 kasutab ettevõtte kolmesuunalist takistuste tuvastamist, mis koosneb edasi-, tagasi- ja allapoole suunatud visuaalsetest anduritest. Need andurid võimaldavad ka Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) 4.0 fuktsiooni, mis automaatselt tuvastab ja leiab lennu ajal takistuste ümber ohutuima tee.

Lisaks võimaldavad need andurid ka kogu FocusTracki tarkvaravalikute komplekti, mis võimaldab kasutajatel valida objekti, mida droon lennu ajal automaatselt kaadri keskel hoiab, planeerides samal ajal automaatselt ohutut lennumarsruuti. DJI Mini 3 Pro on esimene droon Mini tootesarjast, mis integreerib APAS ja FocusTrack funktsioonid.

Mini 3 Pro aku tööiga pikeneb vaatamata selle väikesele suurusele kuni 34 minutini. Neile, kes vajavad pikemaid lennuaegu, pakub DJI ka suurema mahutavusega akut, mis pikendab selle lennuaja 47 minutini, kuid tõstab drooni kaalu üle 249 grammi ja seetõttu ei ole see saadaval kõikides riikides.

DJI toob koos Mini 3 Pro drooniga turule ka uue DJI RC juhtpuldi. Uus pult on väike ja kerge, kuid sellel on ka sisseehitatud 5,5-tolline puuteekraan, millele on juba installitud DJI Fly rakendus. See kontroller on iseseisev ja ei nõua piloodi nutitelefoni kasutamist.

DJI Mini 3 Pro DJI RC puldiga droonid on Photopointis juba kohal. Kõige soodsam viis droon endale saada on soetada see ilma juhtpuldita komplektina, mille hind saab olema 739€. Hind koos tavalise juhtpuldiga komplekti eest saab olema 829€ ja DJI RC juhtpuldiga komplekt koos drooniga hakkab maksma 999€. Lisaks on eraldi juurde võimalik osta ka DJI Mini 3 Pro Fly More Kit, mille maksumus saab olema 189€. 

 

Telli DJI Mini 3 Pro droon Photopointist ››

 

Tutvu lisaks:

Photopoint on DJI ametlik ja pikajaline partner Eestis – photopoint.ee/dji ››

(1435)

Artiklis kirjeldatud tooted:
DJI Mini 3 Pro DJI RC juhtpuldiga
  • 48-megapiksline 1/1,3" CMOS sensor
  • Kaamera 90 kraadi vertikaalseks pööratav
  • Kaameral kiire f/1.7 objektiiv
  • Kolmesuunaline takistushoiatus
  • Lennuaeg kuni 34 minutit
799€999€
DJI Mini 3 Pro DJI RC-N1 juhtpuldiga
  • 48-megapiksline 1/1,3" CMOS sensor
  • Kaamera 90 kraadi vertikaalseks pööratav
  • Kaameral kiire f/1.7 objektiiv
  • Kolmesuunaline takistushoiatus
  • Lennuaeg kuni 34 minutit
659€829€
DJI Mini 3 Pro ilma juhtpuldita
  • 48-megapiksline 1/1,3" CMOS sensor
  • Kaamera 90 kraadi vertikaalseks pööratav
  • Kaameral kiire f/1.7 objektiiv
  • Kolmesuunaline takistushoiatus
  • Lennuaeg kuni 34 minutit
DJI Mini 3 Pro Fly More Kit
  • Fly More komplekt DJI 3 Pro droonile
  • Reisikott droonile ja lisatarvikutele
  • Juhtpuldi ja akude laadimishub
  • Lisapropellerid
  • Sobib DJI Mini 3 Pro droonidega
189€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga