Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Mini 2 on DJI uus kõige väiksem kokkuvolditav 4K droon

DJI andis teada, et turule on jõudmas uus DJI Mini 2 droon, mis on uuendatud versioon DJI Mavic Mini mudelist. Uus Mini 2 on jätkuvalt piisavalt väike ja kerge, et paigutuda droonide madalaimasse ja ohutumasse kaaluklassi, mis võib paljudes riikides selle ka teatud regulatsioonidest vabastada. Põhiliste uuendustena leiab droonilt 4K videosalvestuse ja DNG RAW fotode salvestamise.

DJI uusim droon loobub seekord Mavic nimest. Sarnast tootenimede lihtsustamist on näha ka teiste uute DJI toodete puhul nagu Ronin ja Osmo. Õnneks nime lihtsustamine drooni uuendusi ei vähenda ning uuelt Mini 2 droonilt leiab palju uusi kasulike funktsioone. 

Uue drooni mõõtmed on veidi erinevad varasemast. Lahtipakituna on DJI Mini 2 mõõtmed 159 × 203 × 56, vanema DJI Mavic Mini 2 mõõtmed, aga 159 × 202 × 55 mm. Lühidalt kokkuvõtteks on uus droon kõigest millimeetrite võrra suurem. Sellest hoolimata jääb kerge, 249-grammine kaal muutumatuks.



Nüüd aga olulisemate uuenduste juurde. DJI Mini 2 drooni kaamera suudab nüüd jäädvustada UHD 4K (3840 × 2160) videot kuni 30 kaadrit/sek ja 100 Mbps. Lisaks on kaamera suuteline jäädvustama DNG formaadis toorfaile. Kui kasutajal on plaanis jäädvustada FullHD 1080p videot, siis nüüdsest on võimalik kastutada ka 4× digitaalset suumi, mis lisab veelgi paindlikust videosalvestusel. Lisaks on võimalik kasutada 3× digitaalset suumi 2.7K ja 2× suumi 4K lahutusvõime puhul.

DJI Mini 2 lisab silmapaistvaid uuendusi ka lennuvõimekuse valdkonnas. Uuel droonil on integreeritud OcuSync 2.0 tehnoloogia, mis parandab oluliselt ühendust drooni ja juhtpuldi vahel. Kahesageduslik tehnoloogia valib automaatselt parima sageduse vastavalt keskkonnale. DJI Mini 2 maksimaalne lennukaugus on nüüd kuni 10 km (FCC), 6 km (CE), mis on 150% kasv võrreldes DJI Mavic Mini 2 drooniga.

Lisaks on DJI uuendanud drooni mootoreid, mis annavad küll ainult ühe lisaminuti lennuaega, kuid parandavad drooni kiirendust ja suurendavad võimekust lennata kuni 10,5 m/s tugevuse tuulega.

Rääkides populaarsetest DJI QuickShot video režiimidest, siis lisaks varasemalt mudelilt tuttavatele režiimidele lisati uuele droonile Boomerang funktsioon. Uus droon toetab veel lisaks ka kolme erinevat panoraam foto režiimi (sphere, 180-kraadi ja lainurk), kolmik säritust ning aegvõttega fotosid. 

Sarnaselt varasemale mudelile on DJI disaininud spetsiaalselt ka uue kollektsiooni erinevaid lisatarvikuid. Nende hulgas on näiteks 360-kraadi propellerite kaitseraam, uus DJI Mini Bag+ kandekott, propellerite hoidik ja DIY Creative Kit, mille abil saab droonile omapärase välimuse luua. Lisaks on tulnud kaks eraldi ostetavat põnevamalt lisatarvikut. Nendest esimene on Snap Adapter, mis lubab droonile kinnitada erinevaid tarvikuid. Teiseks uueks tarvikuks on DJI Charging Display Case, mille peal saab stiilselt drooni laadida.  

DJI Mini 2 drooni on võimalik soetada ka Mini 2 Fly More Combo komplektis, mis sisaldab lisaks kandekotti, laadimisalust, propellerite hoidikut, laadimisadapterit ja kolme lisaakut. Eraldiseisvalt on Mini 2 hinnaks 459 eurot ning Combo hind on täpselt 140 eurot rohkem ehk 599 eurot.

DJI Mini 2 jõuab Photopointi veebikaubamajja ja esinduskauplustesse müügile juba õige pea, aga eeltellimine on juba alanud!

 

Eeltelli DJI Mavic Mini droon Photopointi veebikaubamajast»

(661)

Artiklis kirjeldatud tooted:
DJI Mini 2
  • 4K UHD videosalvestus ning 12-megapikslised fotod
  • Integreeritud 3-teljeline kaamera kinnitus
  • Lihtne lennata, uued intelligentsed lennusüsteemid
  • Lennuaeg kuni 31 minutit
  • Ülikompaktne disain – mahub isegi taskusse
DJI Mini 2 Fly More Combo
  • 4K UHD videosalvestus ning 12-megapikslised fotod
  • Integreeritud 3-teljeline kaamera kinnitus
  • Lihtne lennata, uued intelligentsed lennusüsteemid
  • Lennuaeg kuni 31 minutit
  • Ülikompaktne disain – mahub isegi taskusse
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga