Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canon põrutas EISA auhindade jagamisel kolmikpaugu

2010-2011 aasta EISA auhinnad on välja jagatud. Peegelkaamerate seas oli sel aastal kindlasti kõige kõvemaks tegijaks Canon. Temale kuulub kolmest peegelkaameraauhinnast kaks – Canon EOS 550D 1168.15€ pälvis kõige magusama tiitli – “Euroopa Kaamera 2010-2011”. “Euroopa Kaamera Edasijõudnutele 2010-2011” nimetusega pärjati Canoni aasta eest esitletud EOS 7D 1727.32€. Kolmas peegelkaameraile reserveeritud auhind –  “Euroopa profikaamera 2010-2011” läks Nikon D3s digipeeglile 194.29€.

Lisaks peegelkaameratele leidis Canoni nimi ära märkimist ka kategoorias “Video”. Seal pani  LEGRIA HF M31 videokaamera kinni “Euroopa perevideokaamera 2010-2011” auraha. Täpsemalt saab iga nominendi kohta lugeda allolevast pressiteatest:

Pressiteade: 16.08.2010

Canon pälvis hinnatud Euroopa Pildi- ja Helitehnika Assotsiatsiooni (EISA) 2010-2011 kolm tooteauhinda. Canon EOS 550D valiti Euroopa kaameraks, Canon EOS 7D võitis Euroopa täiustatud SLR-kaamera tiitli ning Canon LEGRIA HF M31 nimetati Euroopa perevideokaameraks.

EISA auhinnad valib 20 riigi enam kui 50 nimeka ajakirja toimetajatest koosnev ekspertide kogu. Auhindadega tunnustatakse tooteid, milles kõige arenenum tehnoloogia, funktsioonid ja disain on ühendatud eheda väärtusega.

„Püüame jätkuvalt arendada uuenduslikke tooteid, mis annavad inimestele võimaluse talletada lugusid ning jagada erilisi hetki sõprade ja sugulastega,” kommenteeris Steve Marshall, Canon Europe’i hobipildindusgrupi tooteturundusdirektor. „EISA auhinnad on tähtis esiletõstmine, mis näitab, et Canon jagab pildistamise kirge nii hobipildistajate kui ka professionaalidega.”

Digitaalne peegelkaamera Canon EOS 550D

Canon EOS 550D muudab Canoni hobipildistajate DSLR-i sarja piire, kaasates tarbijatele meelepärasesse kompaktsesse ja kergesse korpusesse tehnoloogilised lahendused ja funktsioonid, mis reeglina leiduvad vaid poolprofessionaalsetes DSLR-kaamerates. 18-megapiksline APS-C CMOS-sensor koos Canoni täiustatud DIGIC4-pildiprotsessori ja täis-HD videote salvestamise võimega annab fotohuvilistele võimaluse tõusta uutele loovuse tasanditele.

Canon EOS 550D-d kommenteeris EISA kohtunikekogu järgmiselt: „Canon EOS 550D on suurepärane algajate kaamera, mis pakub hästi disainitud ja lihtsalt kasutatavas korpuses laia funktsioonivalikut. Kaameral on täis-HD videosalvestus koos säri ja teravustamise käsitsijuhtimisega, samuti stoppkaadrirežiimid iga oskustasemega fotograafidele. Kaameral on samasugune 18 miljoni piksliga eraldusvõime kui kõrgeklassilisel EOS 7D-l ning selle pildikvaliteet on väga sarnane, samas kui kaamera hind on palju soodsam.“

Digitaalne peegelkaamera Canon EOS 7D

Aktiivse arenduse faasis pöördus Canon tagasi joonestuslaua taha ja konsulteeris fotograafidega kogu maailmast, et töötada välja EOS 7D, mis vastaks nende spetsiifilistele vajadustele. 18-megapiksline APS-C CMOS-sensoriga EOS 7D-l on ka kaks DIGIC4 protsessorit, mis teevad ta kõigis valgustingimustes kiireks ja kvaliteetseks. ISO valgustundlikkuse vahemik on laiendatav kuni 12 800 ja sarivõtterežiimis saab lisatarvikuid vajamata pildistada 8 kaadrit sekundis.

EISA kohtunikekogu hinnang Canon EOS 7D-le: „Tänu oma uutele 19 ristitüüpi automaatteravustamise punktidele, äärmiselt kõrgele ISO valgustundlikkusele ja kuni kaheksa kaadrit sekundis sarivõtterežiimile on Canon EOS 7D ainuõige valik liikumise ja spordi pildistamisel. Kaamera kasutab Canoni võimsat DIGIC4 protsessorit ja 18 miljoni piksliga APS-C CMOS-sensorit, mis kombineeritult annavad tulemuseks kvaliteetsed fotod ning täis-HD 1080p videosalvestuse. Oma keskklassi hinnast hoolimata on EOS 7D-l tugev magneesiumsulamist korpus, mis on vastupidav keskkonnatingimustele ning heleda 1-kordse suurendusega 100% pildinäidikuga.”

LEGRIA HF M31

LEGRIA HF M31 kuulub LEGRA HF M-seeriasse, mis ühendab Canoni esmaklassilise tehnoloogia täiustatud funktsioonide ja äärmiselt intuitiivse puutetundliku vedelkristallekraaniga, tänu millele on seadme juhtimine lihtsam. Lihtsalt kasutatav ja mugavalt käes istuv kaamera sobib suurepäraselt kasutajatele, kes eelistavad täis-HD videot kompaktses korpuses. LEGRIA HF M-seerial on 3,3-megapiksline täis-HD CMOS-sensor, 18-kordne täiustatud suum, Canoni HD-videoobjektiiv ja DIGIC DV III töötlustehnoloogia. LEGRIA HF M31-l on kahetine välkmälu, mis ühendab endas 32 GB sisemälu ja SDHC-mälukaardi pesa.

Canoni LEGRIA HF M31 kaamerat kommenteerides sõnas EISA kohtunikekogu: „Ideaalne videokaamera kogu perele, mida suudab kasutada igaüks, täiskasvanust lapseni. Tilluke Canon LEGRIA HF M31 on seda tänu oma suurepärasele puutetundlikule ekraanile ja vähestele nuppudele. Kuid ärge laske esmamuljel end petta: hoolimata kompaktsest suurusest on tegemist täisfunktsionaalse HD-videokaameraga, millel on kiire automaatteravustamine ja mikrofoniliides. Optiline pildistabilisaator tõstab ootamatult head kasutusmugavust veelgi, nagu ka võimalus salvestada 32 GB välkmälule või välisele SD-kaardile.”

(239)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Canon EOS 500D + EF-S 18-200 mm IS 15,1 megapikslit, 22,3 × 14,9 mm CMOS sensor, 9 punktiga autofookus, 3" tolline LiveView LCD monitor, DiG!C 4 protsessor, EOS tolmueemaldussüsteem, Full HD videosalvestus.
Canon EOS 7D kere 18 megapikslit, APS-C mõõdus CMOS sensor, 19 punkti AF, ISO kuni 12800, 3-tolline Clear View II LCD monitor, FullHD videosalvestus (1080p), kaks DiG!C 4 protsessorit, magneesiumsulamist ilmastikukindel korpus.
Panasonic Lumix DMC-FX30 hõbedane 7,2 megapikslit, 3,6× optiline suum (35 mm ekvivalendina 28-100 mm), 2,5-tolline LCD ekraan, optiline pildistabilisaator. Komplektis liitiumaku, akulaadija, aku karp, AV kaabel, USB kaabel, kaamerarihm ning tarkvara CD-ROM.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga