Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canon avaldas uute PIXMA tindiprinterite ja CanoScani skännerite seeria

Canon on avaldanud uue PIXMA tindiprinterite ja skännerite seeria, mis sisaldab ka Canoni esimest kuni A3 suuruses printivat kõik-ühes tindiprinterit. Printerite ja skännerite lai valik rahuldab kasutajate vajadused kodus, kontoris ja stuudios.

Vaata neid uusi printereid Photopointi e-poes:

 

Canon PIXMA TS9550 – Kompaktne printer kontorisse kui stuudiosse

Canon PIXMA TS9550 on kompaktne kõik-ühes tindiprinter, mis on võimeline printima kuni A3-le. Canoni FINE prindipea tehnoloogia ja viis individuaalset tinti annavad piltidele rikkalikud toonid. Printeri sisse on ehitatud nutitelefoniga juhtimine ja Wi-Figa ühendatavus. Samuti ühildub see AirPrint (iOS) ja Mopria (Android) rakendustega, mille kaudu on võimalik otse printida oma seadmest ning Amazon Alexaga saab mõningaid funktsioone isegi häälkäsklusega edastada.

Printeril on 10.8 cm suurune puutetundlik ekraan ja samaaegselt on võimalik printida kahepoolselt. PIXMA TS9550 printerid on saadaval klassikalises valges toonis kui ka mustas.

Canon PIXMA TS8250 – Suurepärased fotod juhtmevaba ühendusega printerist

Canon PIXMA TS8250 on stiilne kõik-ühes printer, mis toodab kõrgklassilisi fotosid tänu kuuele individuaalsele tindile. Võimalik on printida äärest-ääreni fotosid kuni A4 suuruses. Printer on võimeline printima 15 must-valget ja 10 värvilist pilti minutis. Äärest ääreni 10×15 foto välja printimine võtab aega vaid loetud sekundid. Ka sellel printeril on kahepoolne printimise funktsioon.

Mitmekülgne ja kompaktne tindiprinter pakub ühendust PIXMA Cloud Link’iga läbi Canon PRINT rakenduse (nii iOSile ja Androidile). Amazon Alexa hoiab kursis printeri staatuse ja tindikassettide taseme kohta. Loomingulistel noortel on võimalik endale printida isegi küünekleepse. Selleks on küll vaja eraldi rakendust, mis on saadaval novembri lõpust.

Canon PIXMA TS6250 – Kompaktne ja peresõbralik kõik-ühes printer

Nutikas ja kompaktne PIXMA printer, mis on ideaalne kodukasutuseks. Säilitab peeneid detaile ning loob proffesionaalse välimusega dokumente. Kasutades Wi-Fi ühendust, on võimalik Canon’i PRINT rakendusega juhtida printerit läbi nutiseadme.

7.5 cm puutetundliku ekraaniga printeriga on võimalik printimist ning skännimist alustada loetud sekunditega. Viie individuaalse tindiga, kahepoolse printimisvõimalusega ning äärest-ääreni fotod kuni A4 suuruses.

Canon PIXMA MG3650S – Nutikas ja kiire

Canon PIXMA MG3650S on kompaktne pinter koduseks kasutamiseks, mis pakub võrguvaba ühendust nutiseadmetele kui ka pilveteenusele. Ta on võimeline kvaliteetsete fotode kiireks printimiseks, skännimiseks ja kopeerimiseks. Selle kahepoolse printimise funktsioon hoiab kokku paberit ning säästab loodust.

Canon PIXMA TR4550 – Multifunktsionaalne printer kodukontorisse

Kompaktne ja stiilne multifunktsionaalne printer kopeerib, skänneerib ja faksib mitmeid dokumente korraga. Kõrge produktiivsusega ja võrguvaba ühendusega, on see ideaalne printer kodukontorisse. PIXMA TR4550-t on samuti võimalik Amazon Alexaga juhtida.

Canon PRINT rakendusega on võimalik printida, skänneerida ja kopeerida arvutit sisselülitamata – ainult nutitelefon on vajalik. Rakendusele alternatiiviks on AirPrint või Mopria ning kui internetiühendust ei ole saadaval, on võimalik ikkagi printida Wireless Direct’iga. ID-kaardi kopeerimisvõimalus lubab samal ajal mõlemat poolt skänneerida, hoidmaks aega kokku.

Canon CanoScan LiDE 400 – Erakordse kiirusega skänner

CanoScan LiDe 400 on kvaliteetne skänner kõrge resolutsiooniga, spetsiaalselt disainitud hoidmaks kokku ruumi, energiat ja aega. Täiustatud disain pakub kompaktset ja lihtsat USB tüüp C toiteühendust.

Mahukate dokumentide, nagu raamatute ja ajakirjade skännimine ei ole enam pingutus, sest kahepoolne kaas laieneb kuni 21 millimeetrit. Kombineerides Auto Scan tuvastamise, Document Fixi, Auto Photo Fix5 ja LiDE tehnoloogia, rakendatakse automaatselt kõiki õigeid seadeid, et hõlbustada skänneerimistoiminguid.

Canon CanoScan LiDE 300 – Ideaalne koju ja kontorisse

Stiilne ja kompaktne disain, CanoScan LiDe 300 on kerge tasapinnaline skänner sisseehitatud EZ nuppudega lihtsateks toiminguteks.

Skänneri kerguse tõttu on selle liigutamine lihtne ja ühendada tuleb ta arvuti või sülearvuti USB pesaga. Neli EZ nuppu muudavad skänneri lihtsasti käsitlevaks – nuppudega abil on võimalik dokument kohe PDF-ina salvestada või e-mailile saata. Auto Scan tuvastab koheselt, kui dokument on skänneris.

Kõik printerid ja skännerid on saadaval alates septembrist, Canon PIXMA TS9550 aga novembrist.

Hinnad:

  • Canon PIXMA TS9550 must/valge: 259€
  • Canon PIXMA TS8250: 189€
  • Canon PIXMA TS6250: 119€
  • Canon PIXMA MG3650S: 71.90€
  • Canon PIXMA TR4550: 71.90€
  • Canon CanoScan LiDE 400: 93.90€
  • Canon CanoScan LiDE 300: 71.90€

Allikas: Canon

(280)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Canon tindiprinter PIXMA TS6250, must
  • Võimekas kõik-ühes tindiprinter
  • Ideaalne kodukasutajale
  • Nutiseadmest printimise võimalus
  • Praktiline puuteekraan
  • Stiilne ja kompaktne disain
Canon tindiprinter PIXMA TS8250, must
  • Võimekas kõik-ühes tindiprinter
  • Ideaalne kodukasutajale
  • Nutiseadmest printimise võimalus
  • Praktiline puuteekraan & häälkäsklustega juhtimine
  • Stiilne ja kompaktne disain
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga