Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointis on müügil valik kvaliteetseid Bushnelli rajakaameraid

Täna teeme põgusa ülevaate Photopointis müügil olevatest Bushnelli rajakaameratest. Rajakaamerad on peamiselt metsloomade jälgimiseks ja jäädvustamiseks mõeldud lihtsasti kohandatavad kaamerad. Kuid tänu kaamerate universaalsusele, leitakse neile tihti ka teisi otstarbeid. Näiteks sobib enamus kaameraid suurepäraselt valvekaamera rolli täitma, sest need on muuhulgas märkamatud,  reageerivad liikumisele, nende patareid peavad kaua vastu (mitmeid kuid), ja salvestavad seejuures hea kvaliteediga pilti ööpäevaringselt.

Rajakaameraid on mitut tüüpi ning neil kõigil on omad tugevused. Tuntumaks alajaotusteks on No Glow, Low Glow ja Red Glow kaamerad. No Glow kaamerate peamiseks eeliseks on see, et need ei väljuta pildistamisel absoluutselt inimsilmale nähtavat valgust ning jäävad täiesti märkamatuks. Seetõttu saab neid kasutada nii looduse ja metsloomade jälgimiseks kui ka suurepäraste valvekaameratena. Järgmisena tulevad (tavaliselt pisut odavama hinnaga) Low Glow kaamerad, mis väljutavad pildistamisel inimsilmale peaaegu märkamatut valgust. Arvestada tuleks ka seda, et üldiselt teevad Low Glow kaamerad väljutatava välgu abil heledamaid ja detailsemaid pilte kui No Glow kaamerad. Ning siis on veel kaamerad, mis teevad inimsilmale märgatavat välku, kuid mis metsloomi ei hirmuta. Tavaliselt on need kaamerad ka kõige odavamad. 

Loomulikult nii must-valge see loogika tegelikult pole ja rajakaamerate hind sõltub sealjuures ka teistest asjadest: sensorist, pildikvaliteedist ja pikslitest, ilmastikukindlusest, aku kestusest ja paljust muust. Vaatame lähemalt, mida lubavad teha erinevad Busnelli rajakaamerad

 

Bushnell rajakaamera Natureview HD, roheline

 

 

Bushnell NatureView HD rajakaamera on loodud jälgimaks loomade liikumist looduses. Kaameral on kõigest 0,7-sekundiline reageerimisaeg ning vahetatavad objektiivid, millega saab sõltuvalt objektiivist pildistada lausa 25/46 cm kauguselt. Kaamera salvestab mälukaardile kuni 14-megapiksliseid värvilisi fotosid ja 1080p 5–60-sekundilisi videosid koos heliga. Hybrid režiim teeb foto ning selle järel ka videoklipi, et saaksid jälgitava looma käitumise kohta võimalikult palju infot.

NatureView HD on varustatud 25-meetrise tööraadiusega passiivse infrapunasensoriga, mis jälgib nii liikumist kui ka muutusi temperatuuris. Muutuse tajumisel päästab kaamera valla pea nähtamatu 32 LEDiga välgu, mille töökaugus on 18 meetrit, nii et saad pildi ka pilkases pimeduses. Field Scan Time-Lapse tehnoloogia võimaldab pilte klõpsata ka eelseadistatud aegadel ning 1–60-minutilise intervalliga. Selleks, et saada aimdust, kuhu loom teel on, saab teha sarivõttega korraga kolm fotot järjest. Live View eemaldatav ekraan võimaldab värviliselt näha, mida kaamera pildile püüab ning võimaldab ka täpset positsioneerimist.

NatureView HD kasutab tervelt 12 AA patareid või akut. Patarei testid on näidanud, et antud rajakaamera lubab vastu pidada meeletult kaua: pildirežiimil kasutades on võimalik vastupidavus lausa kuni 11 kuud ning aku kestuse poolest on kaamera kindlasti oma klassi parim.  Tänu veekindlale korpusele peab kaamera hästi vastu ka karmides välitingimustes.

 

 

Bushnell rajakaamera Core DS 30MP Treebark No Glow

 

 

Bushnell Core Treebark No Glow rajakaamera on kiire, suure tööraadiusega ning pika akukestvusega kaamera, pidades vintskelt vastu kõiksugu ilmastikutingimustes – sobiv töötemperatuur on vahemikus -20–60 °C. Core DS on varustatud kahe sensoriga – nii öise kui päevasega, mis tagab kvaliteetsemad fotod nii päeval kui öösel. Kõigest 0,3-sekundilise reageerimisajaga salvestab see mälukaardile kuni 30-megapiksliseid värvilisi fotosid ja 1080p videosid koos heliga.

Core DS rajakaameral on 24-meetrise tööraadiusega passiivne infrapunasensor, mis jälgib nii liikumist kui ka muutusi temperatuuris. Muutuse tajumisel päästab kaamera valla nähtamatu 4 LEDiga No Glow välgu, mis tagab kontrastse pildi ka pilkases pimeduses, ent pildistamise ajal ei välju kaamerast mingit valgust. Field Scan 2X Time-Lapse tehnoloogia võimaldab pilte klõpsata ka eelseadistatud aegadel ning 1–60-minutilise intervalliga. Sarivõte võimaldab teha korraga 1–5 fotot järjest. Core No Glow kasutab 6AA patareid või akut. Sellel on värviline LCD-ekraan ning kaamera lisab automaatselt fotodele GPS-koordinaatidega asukohasildi.

 

 

Bushnell rajakaamera Core DS 30MP Treebark Low Glow

 

Bushnell Core Teebark Low Glow rajakaamera on sarnaste omadustega kaamera. Kaamerat eristab vaid pildistamisel väljuv pea nähtamatu 4 LEDiga Low Glow välk, mis tagab kontrastse pildi ka pilkases pimeduses. Lisaks sellele on kaamera varustatud 24 meetri asemel 30-meetrise infrapunasensori tööraadiusega. 

 

Bushnell rajakaamera Core 24MP No Glow

 

Bushnell Core No Glow on kiire, suure tööraadiusega ning pika akukestvusega ilmastikukindel rajakaamera. Kaameral on kõigest 0,3-sekundiline reageerimisaeg ning see salvestab mälukaardile kuni 24-megapiksliseid värvilisi fotosid ja 1080p 30fps videosid koos heliga. Kaamera sobiv töötemperatuur on vahemikus -20–60 °C.

Core on varustatud 24-meetrise tööraadiusega passiivse infrapunasensoriga, mis jälgib nii liikumist kui ka muutusi temperatuuris. Muutuse tajumisel päästab kaamera valla nähtamatu 36 LEDiga No Glow välgu, mis tagab kontrastse pildi ka pilkases pimeduses, ent pildistamise ajal ei välju kaamerast mingit valgust. Field Scan 2X Time-Lapse tehnoloogia võimaldab pilte klõpsata ka eelseadistatud aegadel ning 1–60-minutilise intervalliga. Sarivõttes on võimalik teha korraga 1–5 fotot järjest. Core kasutab 6 AA patareid või akut ning sellel on mustvalge LCD-ekraan. Kaamera lisab automaatselt fotodele GPS-koordinaatidega asukohasildi.

 

Bushnell rajakaamera Core 24MP Low Glow

 

 

See rajakaamera on sama mudeli Low Glow versioon. See on varustatud 30-meetrise tööraadiusega passiivse infrapunasensoriga. Elusolendi märkamisel päästab kaamera valla pea nähtamatu 36 LEDiga Low Glow välgu, mis tagab kontrastse pildi ka pilkases pimeduses, mis on inimsilmale pea nähtamatu.

 

Bushnell rajakaamera Trophy HD Essential E3

 

Viimaseks rajakaameraks on Bushnell Trophy HD Essential E3. Kaameral on sarnaselt teistele kõigest 0,3-sekundiline reageerimisaeg ning see salvestab mälukaardile kuni 16-megapiksliseid värvilisi fotosid ja 720p 5–60-sekundilisi videosid koos heliga.

Trophy HD Essential E3 on varustatud 30-meetrise tööraadiusega passiivse infrapunasensoriga, mis väljutab objekti märkamisel pea nähtamatu 32 LEDiga välgu, jäädvustades pilte ka pilkases pimeduses. Field Scan Time-Lapse tehnoloogia võimaldab pilte klõpsata ka eelseadistatud aegadel ning 1–60-minutilise intervalliga. Selleks, et saada aimdust, kuhu loom teel on, saab teha sarivõttega korraga 2–3 fotot järjest. Trophy HD tugevuseks on tema vooluallikate vastupidavus ning ta kasutab töötegemiseks 8 AA patareid või akut. 


 

*Kõikidel Bushnelli rajakaameratel on komplektis  ka rihm, millega saab kaamera puu külge kinnitada ning samuti ka 1/4″ keere kaamera statiivile kinnitamiseks. Kaamerad kasutavad SD/SDHC (kuni32 GB) mälukaarti ning tänu veekindlale korpusele peavad nad hästi vastu ka pikka aega välitingimustes viibides.

 

Bushnelli rajakaamerad Photopointi veebipoes>>

(759)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Bushnell rajakaamera Core 24MP Low Glow
  • 24-megapikslised fotod, FullHD videoklipid
  • 0,3-sekundiline reageerimisaeg
  • Pea nähtamatu 36 LEDiga Low Glow välk
  • 30-meetrine tööraadius
  • Ilmastikukindel korpus
Bushnell rajakaamera Core 24MP No Glow
  • 24-megapikslised fotod, FullHD videoklipid
  • 0,3-sekundiline reageerimisaeg
  • Nähtamatu 36 LEDiga No Glow välk
  • 24-meetrine tööraadius
  • Ilmastikukindel korpus
Bushnell rajakaamera Core DS 30MP Treebark Low Glow
  • 30-megapikslised fotod, FullHD videoklipid
  • 0,3 s reageerimisaeg, 30-meetrine tööraadius
  • Pea nähtamatu 4 LEDiga Low Glow välk
  • Kaks sensorit: öine ja päevane
  • Ilmastikukindel korpus
Bushnell rajakaamera Trophy HD Essential E3
  • 16-megapikslised fotod, HD videoklipid
  • Tajub liikumist ja temperatuurimuutusi
  • 0,3-sekundiline reageerimisaeg
  • 30-meetrine tööraadius
  • Ilmastikukindel korpus
Bushnell rajakaamera Natureview HD, roheline
  • 14-megapikslised fotod, FullHD videoklipid
  • Tajub liikumist ja temperatuurimuutusi
  • 0,7-sekundiline reageerimisaeg
  • Kaks vahetatavat objektiivi
  • Ilmastikukindel korpus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga