Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Millise Bushnelli tootesarja binokkel Sulle sobiks?

Bushnell on Ameerika firma, mis on spetsialiseerunud spordioptika ja matkatarvete tootmisele. Ettevõte on olnud turuliider laitmatu kvaliteediga spordioptika tootmises juba rohkem kui 65 aastat. Nende peamine eesmärk on toota turu kõige kõrgema kvaliteediga ja suurima vastupidavusega spordioptika tooteid, mis vaatamata sellele oleksid taskukohased.  

Bushnell toodab nii binokleid, monokleid, teleskoope, vaatetorusid, rajakaameraid, optilisi sihikuid, GPS-seadmeid kui ka muid optilisi seadmeid. Nende tooted on pidevalt võitnud erinevaid auhindu nii oma disaini kui ka funktsionaalsuse poolest. Selles postituses vaatame lähemalt, mida kujutavad endast Bushnelli populaarsemate sarjade (Nitro, Forge, Engage, Prime ja Spectator Sport) binoklid.

 

Nitro sari 

Nitro sarja binoklid on mitmekihilise vääristusega, kompaktsed ja veekindlad binoklid, millega võid muretult vaadelda ringi nii vihmasajus kui lainetaval merel. Sarja binokleid iseloomustab kvaliteetne ED Prime Glass optika ja PC3 faasivääristus, mis tagab muljetavaldava värviedastuse ja kontrastsuse ka kõige kehvemates valgustingimustes. Eksklusiivne Exclusive EXO™ Barrier kaitsekiht tõrjub vett, õli, tolmu ja mustust ning ennetab kriime läätse pinnal, tagades selguse kõiksugustes oludes ning kergendades oluliselt ka optika puhastamist. Lisaks sellele on Nitro sari veekindel (IPX7 veekindlus), ehk tihendatud optika jääb kuivaks isegi kui binokkel kukub kuni 30 minutiks 1 meetri sügavusse vette. Kui aga sellest jääb veel väheks, vaata edasi Forge ja Engage sarja suunas. 

 

 

Forge sari 

Bushnelli Forge sari on kahtlemata tootja lipulaevaks. Binokkel sobib ideaalselt mitmeteks (ka ekstreemseteks) ettevõtmisteks – reisid, matkad, jahirännakud ja linnuvaatlus. Forge tunneb ennast tänu maastikuvärvi välimusele, tugevale ehitusele ja esmajärgulisele optikale omas elemendis kõikjal. Tänu ED Prime mitmekihilise vääristusega optikale, PC3-faasi ja dielektrilisele vääristusele ning EXO Barrier kaitsele sobib see veekindel binokkel ka kõige nõudlikematele kasutajatele.

Sarnaselt teistele Bushnelli kvaliteetsematele sarjadele, on sellel EXO Barrier kaitsekiht, mis hülgab läätsedelt nii vee, sõrmejäljed, tolmu kui mustuse ning ennetab ka kriime. IPX7 veekindlus tagab selle, et kui binokkel meetri sügavusse vette kukub ning sinna pooleks tunniks seisma jääb, ei juhtu temaga midagi. ED Prime Glass ja PC-3 faasivääristusega tippkvaliteetne optika tagab muljetavaldava värviedastuse ja kontrastsuse ka nigelates valgustingimustes. Optikal on aga ka kõigele lisaks dielektriline prisma vääristus, mis tagab erksa värviedastuse ja 92% valgusedastuse.

 

 

Engage sari 

Engage sarja binoklid on samuti mõeldud nõudlikematele vaatlushuvilistele, kuid sarja välimus on Forge sarjast palju klassikalisem. Engage sarja binoklid näitavad sulle korraga rohkem sõltumata sellest, kas oled linnuvaatlusel või jahil. Binoklitel on juba tuttavad EXO Barrier kaitsekiht ja IPX7 veekindlus (kannatab olla kuni pool tundi meetri sügavusel vee all). Lisaks on sellel ka tippkvaliteediga ED Prime Glass ja PC-3 faasivääristus, mis tagab muljetavaldava värviedastuse ja kontrastsuse ka väheses valguses. Sarjal on olemas ka dielektriline prisma vääristus, mis tagab erksa värviedastuse ja 92% valgusedastuse.

 

 

Prime sari

Bushnell Prime-sarja binoklid on universaalsed mitmekihilise vääristusega  ja taskukohasema hinnaga (enamasti 100-200 eurot vahemikus) tavakasutajale mõeldud binoklid. Binoklite valmistamisel on kasutatud sellele vaatamata kvaliteetset katusprismat, mis on kompaktsem kui odavama hinnaga binoklite juures tihti kasutatav porro-prisma. Ka Prime sarjal ei puudu EXO Barrier kaitsekiht ning IPX7 veekindlus. Binokkel sobib oma omadustelt hästi näiteks harrastajast loodusvaatleja või sagedase kontserdi külastaja seljakotti, kes otsib töökindlat binoklit, kuid seda mitte kõige ekstreemsemates oludes hakkama saamiseks. 

 

Spectator Sport sari

Spectator Sport binoklid on mõeldud nagu selle nimigi ütleb – eelkõige kõikidele spordisõpradele. Seega on binoklitel olemas kõik spordiürituste vaatamiseks vajalikud funktsioonid. Binoklitel on BAK-4 katusprisma, mitmekihilise vääristusega optika ja pritsmekindel lämmastiktäitega korpus, mistõttu saad olla kindel et binokkel ei lähe seest poolt uduseks. Samuti iseloomustab sarja binokleid PermaFocus tehnoloogia, mis hoiab vaatlusobjekti alati fookuses.

 

Kõik Bushnell’i tooted Photopointi veebipoes>>

(353)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga