Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval: Bushnell ja Tasco kvaliteetne sportoptika

Kõikidel, kes on igatsenud endale ühte eriti korralikku ja vastupidavat binoklit, monoklit, teleskoopi, vaatetoru või muud sarnast spordioptikat, tasub nüüd meie veebipoes ringi uudistada, sest tootevalikusse on lisandunud kahe uue kvaliteetse brändi: Bushnelli ja Tasco tooted. 

Bushnell 

Bushnell on Ameerika firma, mis on spetsialiseerunud spordioptika ja matkatarvete tootmisele. Ettevõte on olnud turuliider laitmatu kvaliteediga spordioptika tootmises juba rohkem kui 65 aastat. Nende peamine eesmärk on toota turu kõige kõrgema kvaliteediga ja suurima vastupidavusega spordioptika tooteid, mis vaatamata sellele oleksid taskukohased.  Bushnell toodab nii binokleid, teleskoope, vaatetorusid, optilisi sihikuid, GPS-seadmeid kui ka muid optilisi seadmeid. Nende tooted on pidevalt võitnud erinevaid auhindu nii oma disaini kui ka funktsionaalsuse poolest. Bushnelli toodete abil on võimalik nautida paljusid välitegevusi: näiteks tegeleda loodusvaatlusega, jahindusega, kalastamisega, linnu- või tähevaatlusega. Siseoludes aitavad nende binoklid tuua publiku lähemale erinevate spordialade jälgimisel või teatri ja kontserdi külastustel. 

Photopointi lettidelt võib hetkel leida erinevat tüüpi Bushnelli binoklid, monklid ja vaatetorud, millest enamikke iseloomustab mitmekihilise vääristusega optika, mis tagab hea valgusülekande ja ereda vaatevälja. Samuti veekindel disain, mis jätab optika kuivaks isegi vette kukkudes. Ning lämmastiktäitega korpus, mis tagab, et läätsed ei läheks niiskuse ega temperatuurimuutuse tõttu eestpoolt uduseks. Samuti on tootevalikus näiteks rajakaamerad ja taskulambid.


Tasco

Meie tootevalikusse lisandus ka mitmeid Tasco tooteid. See ettevõte sai alguse 1954. aastal, alustades tööriistade ja kalapüügivahendite tarnimisega, kuid 2012. aastast tegutseb ka Tasco Bushnelli firma ridades. Tänasel päeval tegeleb Tasco peamiselt teleskoopide tootmisega, kuid sealjuures ka binoklite ja teiste optiliste seadmete valmistamisega. Nende viimaseks põnevaks innovatsiooniks on binoklite “Snapshot Series”, mis võimaldab binokliga teha pilte ja videosid ning neid läbi USB-kaabli arvutisse talletada. Ettevõte tegutseb samuti Ameerikas, Floridas. Photopointist võib hetkel leida Tasco teleskoope, binokleid ja monokleid.

 

Vaata uusi Bushnelli tooteid Photopointi veebipoes>>

Vaata uusi Tasco tooteid Photopointi veebipoes>>

 

(559)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga