Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Aita planeeti ja saa tasuta akupatareid. Algas eneloop ambassadors’ tour!

eneloop ambassadors' tour

Eelmise nädala reedel 22.06 heiskas purjed meeskond “Sail4Sustainability” ja kõlas eneloop ambassadors’ tour‘i avapauk. Alguse sai suur heategevuslik matk läbi Euroopa. Matkal võistlevad 12 rahvusvahelist kaheliikmelist meeskonda ühe rohelise eesmärgi nimel, milleks on 21 000€ kogumine ohustatud liikide kaitseks.

Matkal osalev eestlastest koosnev meeskond “Sail4Sustainability” startis Poolast Gdanski linnast ja läbib purjetades ühe nädala jooksul 935 km, et finišeerida võidukalt Tallinnas. Juba selle nädala reedel 29.06.18 annab eneloop’i matkameeskond “Sail4Sustainability”  teatepulga üle Itaaliast pärit meeskonnale „ASAPGUYS“. Teatepulga vahetus leiab aset Tallinnas Sikupilli keskuse OnOff kaupluses.

Selle vahva sündmuse raames annab Panasonic eneloop sajale kiiremale tasuta eneloop AA akupatareid väärtusega 9.99€. Pane tähele! Selleks, et saada tasuta eneloop akupatareid, tuleb külastada 29.06.18 Sikupilli OnOff´i kauplust ja viia sinna vähemalt KOLM tühja patareid. Tule Sikupilli keskuse OnOff’i eneloop päevale ja anna Sinagi panus planeedi heaks!

Tule ja anna Sinagi panus planeedi heaks – too oma vanad patareid OnOff’i Sikupill kauplusesse, ja saa vastu 2 eneloop akupatareid!

eneloop ambassadors' tour

Lisaks sellele kehtib Sikupilli OnOff’i kaupluses 29.06 eneloop toodetele täiendav -20% allahindlus ja kiiremaid ostu sooritajaid ootab ees vahva üllatus.

 

Eneloop 2100 akupatareidest

Eneloop 2100 akupatareide sari on parim üldiseks kodukasutamiseks. Nende akupatereide mahutavuseks AAA puhul on 750mAh ja AA 1900mAh. See teeb need sobilikuks pardlitele, vererõhuaparaatidele, mänguasjadele – tegelikult igale poole, kus majapidamises AA või AAA vooluallikaid võiks vaja minna. Number 2100 sümboliseerib akude taas laadimiste arvu ehk võib öelda, et üks eneloop aku võrdub ca 2100 patareiga.

Eneloop’i matkavõistlusest

Võistluse eesmärgiks on propageerida rohelist ja jätkusuutlikku mõtlemist ning -eluviisi. Selleks, et keskkonnaprobleemidele rohkem tähelepanu tõmmata, kasutatakse sotsiaalmeedia abi. Iga osalev võistkond saab nädalaks eneloop`i saadiku tiitli. Nädalase perioodi vältel peab saadiku tiitlit omav võistkond läbima kindla vahemaa kasutades selleks võimalikult „rohelist“ transpordivahendit – olgu selleks siis purjekas, jalgratas või rula.

Heategevus

Selleaastase heategevusliku matka võidufondi saab enda käsutusse Saksamaal asuv vabatahtlikkest koosnev heategevusorganisatsioon Aktionsgemeinschaft Artenschutz (AGA). Üle 30 aasta on organisatsioon rahvusvaheliselt tegutsenud, et kaitsta ja säilitada loodust, tõsta keskkonnateadlikkust ja vältida inimeste, loomade ja taimede elukeskkonna hävitamist. Selleaastast võidufondi jagab AGA Cheetah Conservation Fund’iga, mis on gepardite kaitseks loodud fond.

Anna sinagi laik eneloop ambassadors’ tour Facebooki lehele, sest iga laigi eest annab eneloop heategevusele 1€.

Võistlust saad jälgida eneloop ambassadors’ tour Facebooki lehel või veebilehel https://eneloopambassadorstour.eu/.

(324)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Panasonic eneloop aku AA 1900 2BP
  • AA / HR6 tüüpi NiMH akupatarei
  • 1900 mAh mahutavusega
  • Säilitab 70% laengust peale viit aastat seismist
  • Panasonic eneloop tooteseeria
  • Pakendis kaks AA akupatareid
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga