Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

5 põhjust, miks võiksid soetada erilise GoPro MAX kaamera

GoPro MAX

Soovid osta endale seikluskaamerat, aga ei tea millist valida? Olles kasutanud 360° vaateid jäädvustavat GoPro MAX kaamerat pea aasta aega, siis toon välja TOP 5 põhjused, miks minu arvates võiksid valida just MAX’i. Tegemist on vaieldamatult minu go-to kaameraga, mis on nagu nutitelefon minuga alati kaasas.

 

#1 – Midagi ei jää kunagi kaadrist välja!

Sfääriliste 360-kraadi kaamerate suurim pluss on see, et kõik jääb peale. Tavalise GoPro kaameraga on alati mure, et kadreering peab olemas ääretult täpne, et varbad ning kõik sõbrad ikka peale mahuks. Või pärast mõtled, et oleks võinud ikka teistpidi hoopis pildistada ja sõprade asemel selfie teha.

Kahe sfäärilise läätse abil jätab MAX niikuinii kõik peale ja pärast saad ise valida – sõbrad või Sina. Ja sotsiaalmeedia sõprade – pildi saab pärast võtta välja püstiselt. Nii et pole mingit probleemi otse Instagram’i story’sse uut sisu postitada.

 

#2 – Ülimalt mitmekülgne.

Eelmises punktis nimetatud kadreerimine on ainult üks osa kaamerast. Vabalt saab temaga vloggida või selfisid teha, sest sellel on olemas ka intuitiivne puutetundlik ekraan, mille pealt ennast vajadusel näha.

MAX’i saab kasutada ka tavalise GoPro kaamerana, aga seejuures on sellel veel võimalus salvestada ülimalt laia vaatenurka (MAX Super View). Filmides midagi, saab pärast ise vaadata, mis suunas ja kui kaugelt videot teed (mitte ei ole üks kindel kaader nagu tavalise kaameraga). Ja samuti on sellel veel olemas automaatne panoraamfoto režiim ning suurepärane audio igast küljest.

 

 

#3 – Aku.

See ei ole saladus, et klassikalise GoPro aku pole just kõige parema kestvusega. MAX’i aku on suurem ja kuigi kaamera ise on ka suurem, siis aku peab ikka paremini vastu.

Kui HERO7 või HERO8 puhul tasub alati paar akut kaasa võtta, siis MAX’il on mul sees üks aku ja siiani pole veel kunagi olnud olukorda, kus see päevase tegevuse juures oleks tühjaks saanud (see muidugi sõltub, kui aktiivselt materjali filmida).

 

#4 – Maagilised kaadrid.

360° materjalist hiljem nn. ReFrame’des saad sellise video, et kõik küsivad – kuidas on see tehtud?! GoPro MAX’i nutikas tarkvara kaotab kaamerat hoidva käsistatiivi ära – nõnda kaamera justkui nagu hõljuks õhus. Nõnda saad luua ”tiny planet” stiilis ning teisi ägedaid pilte, mida tavalise kaameraga oleks võimatu või äärmiselt keeruline teha.

GoPro Max
GoPro MAX

 

#5 – Ülimalt lihtne.

Võiks arvata, et 360- kraadi materjali jäädvustavad kaamerad on ulmeliselt keerukad atribuudid, mille jaoks on vaja superarvutit, et materjali kokku panna. Ei, absoluutselt mitte – kõik käib MAX’i puhul automaagiliselt kaamera sees ning piisab nutitelefonist (nagu päriselt – ma pole kunagi arvutiga isegi hakanud tegutsema, sest telefonis saab kõik tehtud kiirelt ja lihtsalt), et kõik vajalik ära teha. Kvaliteet on samuti väga hea. Menüüs pole liigselt seadeid, aga samas kõik vajalik on olemas.


Olgugi, et GoPro MAX kaamerat saab kasutada väga paljude lisatarvikutega, siis tegelikult piisab ühest käsistatiivist (näiteks see), mis aitab luua väga ägedaid efekte. Muidugi mõista on lisaks erilisusele MAX’i sees olemas kõik hea, mis tavapärastel GoPro kaameratelgi: veekindel + tugev. 

 

Pista GoPro MAX ostukorvi ja asu looma efektseid kaadreid ››

 

 

Tegelikult on #6 ehk boonus põhjus ka – nimelt kuni 31. juulini 2020 on MAX lausa 100€ soodsam.

(414)

Artiklis kirjeldatud tooted:
GoPro MAX
  • Sfäärilised 360° vaatega videod ja fotod
  • Vastupidav ning veekindel kuni 5 meetrit lisakorpuseta
  • Profitasemel 5.6K 30p ning 2x aegluubis videosalvestus
  • Võimekas HyperSmooth video stabilisatsioon
  • Ühildub enamike GoPro kinnitustega
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga