Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

2013. aasta lõpu tahvelarvutite soovitused

80ChildPad-1

Detsember käes ning kohe kohe jõulud ukse ees, on paratamatult meil ka peas mõtted – mida osta lapsele, mehele, naisele või hoopis vanematele jõulukingiks. Viimastel aastatel on olnud väga populaarne valik just tahvelarvuti. Sedasorti nutiseadmed just seepärast, et need asendavad vähemal või rohkemal määral sülearvutit, samal ajal on tahvelarvuti ka e-luger või mobiilne meediakeskus. Aga see selleks, egas me ei hakka täna tahvelarvutite olemuse üle filosofeerima.

Tahvelarvuti valimise juures on suuresti probleemiks just nende suur valik. Erinevaid tootjaid on rohkem kui seeni peale vihma ning igaühel veel suuremas valikus erinevaid mudeleid. Oleks siis kõik üheselt arusaadav või lihtne valikut teha. Oh ei, looda aga. Seetõttu koostasimegi järgmise tahvelarvutite soovituste nimekirja, kus on erinevates hinnaklassides üht või teistpidi teistest eristuv mudel välja toodud.

 

Omega MID7000  (69€)

MID7000-1

Mõnikord on ikka nii, et ei ole võimalik või pole soovi soetada kallimat seadet. Omega MID7000 on Photopointi tootevalikus just kõige soodsam – ainult 69€. Sellegipoolest on sellel tahvelarvutil särtsu ning kasutusmugavust küllaga. Kuipalju täpselt, vaadake lähemalt siitsamast Photopointi ajaveebi “Karbist välja” artiklist.

 

Archos 80 Childpad (119€)

80ChildPad-1

Nagu nimigi ütleb, on seade suunatud pigem lastele, kuid võib kinkida ka vanaemale-vanaisale, kel internetikäitumist on vaja kontrollida. 120€ eest on antud tahvelarvutit väga hästi saadud – piisavalt kiire, mugava disainiga ning terava ekraaniga. Täpsemalt vaata meie “karbist välja” artiklist.

 

Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 (139€)

MultiPad2UltraDUO

See kahetuumalise protsessoriga tahvelarvuti on väga stiilse disainiga, kiire, vastupidav ning sobib nii lapsele esimeseks tahvelarvutiks kui ka täiskasvanutele sülearvuti asenduseks. Antud mudelil on ka natuke kallim, integreeritud 3G modemiga versioon, mis maksab 179€. Viimase põhjal on kirjutatud ka pikem ülevaade Digitesti lehel.

 

Archos 80 Xenon (179€)

80Xenon-1

Kuni 180€ seadmete hinnaklassis eristub Archos 80 Xenon teistest päris tugebvalt. See on selge ning terava IPS ekraaniga tahvelarvuti, millel on olemas ka integreeritud 3G modem. Tänu 8-tollisele 3:4 küljesuhtega ekraanile on sellega mugav internetis surfata ning ka tekstitöötlusrakendusi kasutada – asenda kasvõi oma kohmakas sülearvuti.

Rohkem infot Archos 80 Xenon’i kohta leiad Digitesti ülevaatest.

 

Archos 97b Titanium HD (209€)

97bTitaniumHD-1

Üliterav ekraan (pildipunkte samapalju, kui iPad’i retina ekraanil), võimekas sisu ning stiilne disain. Sobib suurepäraselt kasutajale, kes otsivad suurt ning teravat ekraani ning mugavat igapäevast kasutuskogemust. Tegelikult on antud tahvelarvuti ülimugav mobiilne meediamängija või kodune “mängukonsool”. Selle tahvelarvuti suuremat venda, väikese disainierinevusega 97 Titanium HD’d vaatasime Digitestis lähemalt ning sealset arvustust saab kanda 97b Titanium HD’le edasi. 

 

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 (199€)

GalaxyTab37-1

Tahvelarvutitest rääkides, eriti just Android tahvelarvutitest, ei saa me üle ega ümber Samsungi toodetest. Galaxy Tab 3 7.0 on Samsungi tahvelarvutite pesamuna – kõige väiksem (kuid ka kõige nõrgem). Sellegipoolest sobib suurepäraselt Samsungi teenuste ökosüsteemi (müriaadi Samsungi rakendustega). Antud seadet vaatasime Photopointi ajaveebi veergudel lähemalt “karbist välja” artiklis. Kui sa otsid jällegi parimat 7-tollise ekraaniga tahvelarvutit, mis eales valmistatud, vaata hoopis järgmist rida.

 

Google Nexus 7 (2013) 16GB (279€)

Nexus7-1

Nexus 7 on vaieldamatult parim 7-tolline tahvelarvuti, mis siiani valmistatud. Puhas Android, ülivõimas riistvara ning põhjalikult läbi mõeldud disain – mis siin ikka mitte armastada. Sellest seadmest oleme kirjutanud põhjalikumalt Digitesti ülevaates.

Nexus 7’st on olemas ka natuke kallim, 4G ühendusega ning 32GB sisemäluga versioon, mis maksab hetkel ainult 389€. Asus Google Nexus 7 (2013) 4G 32GB Photopointis.

 

Apple iPad mini (299 – 519€)

iPadMini-1

Uus retina ekraaniga iPad mini pole veel Maarjamaale jõudnud, kuid eelmise põlvkonna pisi-iPad pole ka üldsegi halb valik. Eriti arvestades nende soodsat hinda praeguse seisuga. Põhjalikult läbi mõeldud disain, mugavad lahendid ning iOS mugavas mobiilses kestas. On selle juures midagi mitte meeldivat?

 

ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE (399€)

memopad10fhd

Natuke alla 400 euro eest saada 10″ 16:10 küljesuhtega ekraaniga, igatepidi viimase peal sisuga ning 4G LTE ühendusega tahvelarvuti – mis selles mitte meeldida. Lisaks on see tahvelarvuti varustatud ka kõigi vajalike ühendustega – alates Bluetooth’ist, lõpetades Miracast juhtmevaba ekraaniga.

 

Apple iPad Air (579€ – 879€)

ipadAIR-1

Kõige võimsam, saledam ning kiirem iPad, mis seni Apple valmis teinud. Kui sa oled Apple toodete kasutaja ning kodus vana iPad 2 või veel vanem tahvelarvuti, mõtled uue soetamise peale, siis iPad Air on just sinule. Vaata lähemalt ka iPad Air “karbist välja” artiklit-pildiseeriat Photopointi ajaveebis.

 

Antud nimekiri on koostatud võimalikult erapooletult ning objektiivselt, reaalsetele kogemustele toetudes. Enamus seadmetest oleme siin Photopointi ajaveebi veergudel ju karbist välja võtnud ning lühitesti teinud, paljudele ka pikema ning põhjalikuma ülevaate koostanud. Ükski seade pole siia nimekirja sattunud ka pelgalt sellepärast, et paberi peal näeb ilus välja.

Kui sa siin olevatest soovitustest mingil põhjusel endale sobivat tahvelarvutit ei leidnud, siis vaata täielikku tahvelarvutite valikut Photopointis siit.

(3502)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega MID7000
  • 7" 800×480 LCD ekraan
  • Android 4.2 operatsioonisüsteem
  • 1 GHz protsessor
  • 2800 mAh liitiumaku
Archos 80 ChildPad
  • 8" 1024×768 LCD ekraan
  • Android 4.1 operatsioonisüsteem
  • Lapsesõbralik disain
  • 4 GB sisemälu, mälukaardipesa
  • 1 GHz protsessor
Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0, must Uue põlvkonna Prestigio MultiPad tahvelarvuti - kõik, mida üks tahvelarvuti olema peab
Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0, valge Android 4.1 operatsioonisüsteemi ning IPS ekraaniga tahvelarvuti
Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G valge Uue põlvkonna Prestigio MultiPad tahvelarvuti - kõik mida üks tahvelarvuti olema peab
Archos 80 Xenon
  • 8" 1024×768 IPS ekraan
  • Android 4.1 operatsioonisüsteem
  • Integreeritud 3G modem
  • 4 GB sisemälu, mälukaardipesa
  • 1,2 GHz neljatuumaline protsessor
Archos 97b Titanium HD Super HD IPS ekraan, kahetuumaline protsessor ning täielik ligipääs Google Play teenustele.
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 8GB, valge Kolmanda põlvkonna Galaxy Tab - mugav tahvelarvuti sinu käes
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 8GB 3G, valge Kolmanda põlvkonna Galaxy Tab koos 3G ühendusega - mugav tahvelarvuti sinu käes
Asus Google Nexus 7 (2013) 16GB Võimas, mobiilne, mugav. Lihtsalt parim 7-tolline Android tahvelarvuti.
Asus Google Nexus 7 (2013) 4G 32GB Võimas, mobiilne, mugav. Lihtsalt parim 7-tolline Android tahvelarvuti.
Apple iPad mini 16GB WiFi A1432, must Täisväärtuslik iPad väiksemas kestas - see on iPad mini!
Apple iPad mini 32GB WiFi + 4G A1455 valge/hõbedane Täisväärtuslik iPad väiksemas kestas - see on iPad mini!
Asus MeMO Pad FHD 10 LTE 16GB, sinine
  • 10,1" 1920×1080 IPS LCD ekraan
  • Android 4.2 JellyBean operatsioonisüsteem
  • Integreeritud 4G LTE modem
  • Aku vastupidavus kuni 10 tundi
  • Neljatuumaline 1,5 GHz Qualcomm protsessor
Apple iPad Air 32GB WiFi A1474, hõbedane Teeb veel rohkem. Kaalub veel vähem.
Apple iPad Air 128GB WiFi+4G A1475, hall Teeb veel rohkem. Kaalub veel vähem.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga