Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Teistmoodi tahvelarvutid – Windows 8-ga Acer Iconia W700 ja W510

Poleks kunagi uskunud, et mingi toode, mis kasutab Microsoft Windowsi operatsioonisüsteemi, võiks olla alternatiivne. Ometi on see hetk saabunud. Microsoft on saatnud Androidi ja iOsi võitlustandrile oma esindaja. Acer tutvustas hiljutisel pressikonverentsil oma uusimaid ja just Win8 kasutavaid tahvelarvuteid Iconia W700 ja Iconia W510. Acer tõi oma esimesed pääsukesed teadlikult avalikkuse ette enne kohe-kohe toimuvat Computex 2012 messi, sest arvatavasti tuuakse seal päevavalgele veel hulgaliselt eelmainitud opsüsteemi kasutatavaid seadmeid. Hoolimata sellest, et lõpliku lihvi peaks Win8 saama alles loetud kuude pärast so sellel sügisel.

Et Win8 demod on saanud – nagu kõik eelnevad Windowsi opsüsteemid – vastakaid love-hate hinnanguid, siis keskenduks siin rohkem uute tahvelarvutite raudvarale.

Acer Iconia W700 tahvelarvuti

Alustame siis nn lipulaevast (kui muidugi kaks eksemplari ikka laevastiku moodustavad) Iconia W700-st.  Esimese asjana torkab siin silma muidugi 11,6-tolline Full HD (1920x 1080) ekraan, mis varustatud kuni kümne sõrme puutetoega. Tahvelarvuti on varustatud microHDMI ja kolme USB 3.0 pordi,  Firewire järglase Thunderbolt ühenduse ning Dolby Home Theater heliga. Vürtsi lisavad veel esi- ja tagakaamera, sisseehitatud kõlarid ja kõrvaklapisisend. Aku peaks vastu pidama üle 8 tunni.  Acer pakub W700 kui lauaarvuti asendajat juhul kui seda paaritada doki ning klaveriga. Paraku sobib dokk vaid tahvli paigutamiseks ja hoidmiseks ning mingit muud abi sellest pole. Klaveriga ühendamiseks tuleb appi võtta klassikaline sinihammas.

Acer Iconia W510 tahvelarvuti

Iconia W510 uhkeldab aga 10,1-tollise IPS ekraani ning dokiga, mis duubeldab aku tööaja 18 tunnini. Lisaks dokiühendusele on W510 varustatud veel pesadega SIM-ja microSD-kaartide jaoks, microUSB ningHDMI ühendustega. Ei puudu ka obligatoorsed kõrvaklapisisend, mikrofon ning kaamera. Dokk on varustatud ka veidi vanamoodsa, kuid täiesti kasutatava USB2.0 ühendusega. Nii klapp kui dokk on õhukesed ning igati meeldivad kasutada.

Paraku ei plajastanud Acer veel mõlema tahvelarvuti teisi  tehnilisi näitajaid, võimalikku hinda ning müügiletuleku aega. Loodame nendele jälile saada hiljemalt Computex 2012 jooksul.

Allikas: Engadget

Acer Iconia W510 tahvelarvuti tootefotod

Acer Iconia W700 tahvelarvuti tootefotod

(903)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga