Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval: VR-WOW! 3D virtuaalreaalsuse prillid World of Emotion

wow-freedom

Virtuaalreaalsus ei pea olema midagi ülikeerulist või ülikallist – selleks ei pea eeltellima HTC Vive komplekti või Oculus Rift toeks enda lauaarvuti alla investeerima korraliku täiskaader peegelkaamera jagu krõbisevat. On ka lihtsamaid lahendusi, mis ühest küljest täpselt sama funktsionaalsuse, teisest küljest hoopis uued võimalused kasutajateni toovad – selleks lihtsamaks lahenduseks on geniaalne Google Cardboard platvorm. Ning täna on hea meel teada anda, et Photopointi veebipoes on selle platvormi peakomplekte terve müriaad ning esimene variant neist ka Photopointi kauplustes kohapeal – VR-WOW! World of Emotion 3D VR prillid.

VR-WOW! World of Emotion 3D virtuaalreaalsuse prillid on Google Cardboard disaini prillidest mitte kõige kallim, samas ka mitte kõige lihtsam versioon. Erinevalt originaalsest Google Cardboard variandist on VR-WOW! variant varustatud kvaliteetsete kinnitusrihmadega ning pehmendusega, mistõttu saab seda kasutada ka käed-vaba variandina (või pult peos variandina). Lisaks on see valmistatud vastupidavast plastist ning sees olevad läätsed on tootja sõnul kvaliteetse nanovääristusega. Toode sobib kasutamiseks kõikide Android ning iOS nutitelefonidega, mille ekraanidiagonaal jääb vahemikku 4,7 – 6″ ning on võimelised ära jooksutama Google Cardboard rakendust ning mil on integreeritud asendisensor.

Photopointis on saadaval mitmeid Cardboard vaatajaid:

google-cardboard

Nii Google Cardboard laadseid

modecom-volcano-vr

Kui ka mugavamaid, koos puldiga vaatajaid.

Nii mõnelgi lugejal võib tekkida küsimus – milleks minule üldse selline vidin vajalik. Esimene ning kõige lihtsam vastus oleks mängimiseks – rakendustepoodides on suur valik erinevaid mänge, mis disainitud just Cardboard komplektiga vaatamiseks. Selle asemel, et ekraanil sõrmega vehkida, keera ainult pead – 3D pilt mis muutub pea pööramisega – tegelikult on see väga muljetavaldav ka mänguleigematele inimestele. Teine põhjus sellise 3D virtuaalreaalsuse komplekti soetamiseks on just 360° videote vaatamiseks YouTubes, fotode kiikamiseks või hoopis Google Earth & Street View platvormis ringi kiikamiseks. Näiteks teed Öölaulupeol Ricoh Theta S kaameraga 360° video ning soovid hiljem sama tunnetust nagu koha peal olles. Jah, arvutiekraanil võid hiirega pilti lohistada, kuid see pole päris see… Just seetõttu panedki telefoni Cardboard vaataja sisse, klapid pähe ning video mängima. Sest siis saad ise ringi vaadata nagu oleks ise kohapeal – vaata lava, vaata kaaslauljaid, vaata taevast või maad – valik on sinu. Tegelikult ei saa seda tunnetust sõnadesse ümber panna, kuna oma silm on ikka kuningas. Mis veel parem – selle kogemuse saamiseks ei tule üldse suuri investeeringuid teha. Telefon on ju niikuinii olemas; Cardboard vaatajad hakkavad 5 € juurest ning korralikumad jäävad 25 – 35 € vahemikku.

Esimene partii Cardboard vaatajaid VR-WOW! World of Emotion 3D virtuaalreaalsuse prillide näol on Photopointi esinduskauplustes ning ka veebipoes kohapeal olemas. Mingi aja pärast on saabumas ka kõige lihtsam variant papist Cardboard vaatajaid ning Photopointi veebipoes on valik veel suurem. Ning kui juba Cardboard vaataja poole kiikad, siis vaata ka Ricoh Theta S kaamerat, sest see teeb ühe nupulevajutusega ülimugavalt 360° videoid ja fotosid.

(6684)

Artiklis kirjeldatud tooted:
VR-WOW! 3D virtuaalreaalsuse prillid World of Emotion
  • 3D virtuaalreaalsuse prillid
  • Kasutamiseks 4,7 – 6" nutitelefonidega
  • Sobib Android & iOS nutitelefonidele
  • Vaata 3D-filme ning mänge, 360° pilte ja videoid
  • Kvaliteetse pehmendusega, väga kerge komplekt
Ricoh Theta S, must
  • Sfäärilised 360° vaatega videod ja fotod
  • Kaks 12-megapikslist CMOS sensorit
  • FullHD videosalvestus
  • Valgusjõulised f/2.0 avaga objektiivid
  • Integreeritud WiFi ühendus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga