Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Veel jõuad – nendest oktoobrikuu pakkumistest ei taha Sa ilma jääda

Oktoobrikuu on olnud kuiv ja mõnusalt karge, võimaldades soovi korral hullata lehtedes või jäädvusta looduse värviküllust. Seega pole midagi imestada, kui Sul selles möllus on jäänud tähelepanuta mõned väga head sügiskampaaniad, mis on nüüd kohe lõppemas.

Toome need sooduspakkumised selles postituses Sulle uuesti esile, aga ära unusta – pakkumised kehtivad vaid 31. oktoobrini 2016 Photopointi esinduskauplustes ja e-poes.

 

Too oma vana objektiiv meile

photopoint-tamrontradein-blog

Kui tood oma vana objektiivi oktoobris meile, siis saad uue Tamron 18-200mm DI II VC, Tamron 16-300mm DI II VC PZD Macro või Tamron AF 18-270mm Di II VC PZD supersuumobjektiivi 50 € soodsamaltObjektiivitootja ei ole oluline, kuid objektiiv peab olema töökorras ning pakkumine kehtib ka soodushindadest.

Tamroni universaalsete supersuumobjektiividega saad pildistada pea kõike – ülilainurk (16mm) vaadetest kuni päris kaugel asuvate (300mm) objektideni ning muidugi kauneid portreefotosid ja imelisi makro lähivõtteid:

Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC tunnistati TIPA 2016 auhindade jagamisel parimaks algtaseme peegelkaameraobjektiiviks. Tegemist on populaarse XR DI II mudeli edasiarendusega, mis vähendas objektiivi mõõtmeid ja tõi lisaks Tamroni hinnatud ning kvaliteetse VC pildistabilisaatori koos vaikse teravustamisemootoriga.

Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD – auhinnatud kompaktseim reisiobjektiiv VC pildistabilisaatori ja kiire ultrasonic PZD teravustamisemootoriga, mugav kasutada ka kaamera Live View režiimis.

Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 DI II VC PZD Macro – ülipaindlik suumivahemik 16mm lainurgast pika 300mm telesuumini tähendab, et pildile mahuvad kõik sünnipäeva külalised või kaugemal asuvad objektid. Lühike teravustamiskaugus võimaldab kasutada objektiivi lisaks ka makrofotograafias.

Kõikide supersuumide eeliseks on mugavus ning kiirus pildistamisel, sest sul ei ole vaja vahetada objektiive – tüütu tegevus, mille käigus võib hea hetke koguni maha magada. Ka sobib supersuum oma kerge kaalu ja väikeste mõõtmete tõttu hästi reisile kaasa võtmiseks. Täpsemat kampaanias osalevate Tamron supersuumide võrdlust saad lugeda siitsamast ajaveebist ›

NB! Diili saab vajadusel meiega teha ilma Tallinna või Tartu esinduskauplusi külastamata, kui kirjutada oma soovist info@photopoint.ee peale. Seejärel võtavad meie müügispetsialistid ühendust ning annavad täpsemad juhised. 

Vii oma fotograafia võimekus Tamron supersuumide abil uuele tasemele ›


Hübriidkaamera ostul saad oktoobris kaasa mahuka kingituse

photopoint-hybriid16gb-blog

Nutitelefoni pildikvaliteedist oluliselt ilusamate piltide tegemiseks ei pea tänapäeval enam kaasas tassima suurt ja rasket peegelkaamerat. Piisab ka pisikestest vahetavate objektiividega hübriidkaameratest, mis ei jää pildikvaliteedi poolest suurtele peeglitele sugugi alla ja mõnes aspektis isegi ületavad neid.

Kõigile, kes oktoobrikuus soetavad endale meie veebikaubamajast või esinduskauplustest hübriidkaamera, anname lisakingituseks mahuka Silicon Power 16GB mälukaardi.

Loomulikult anname hübriidkaamera ostul kaasa ka meie tavapärased tasuta lisad: fotograafia online algkursuse, 50 paberfoto trüki kupongi (10×15 cm mõõdus), mikrokiust puhastuslapp optika ja ekraani puhastamiseks, Photopointi kliendikaardi ja 10 GB lisaruumi Snap.ee pildipangas.

Kui veel kahtled, kas Sinu jaoks on õigem peegelkaamera või hübriidkaamera, siis loe kindlasti Photopointi ajaveebi peatoimetaja arvamusartiklit – Peegelkaamera või hübriidkaamera – kumb on sinu jaoks õige?

Eesti suurim ja parim valik hübriidkaameraid – photopoint.ee ››


Loodusfotode kahur Tamron SP 150-600mm soodushinnaga + tasuta kaasa väärt abimehed

photopoint-tamronSPA011-blog

Suur sügisene loodusfotode jahihooaeg on käimas ning parim relv selleks Sinu fotokaamera ette on auhinnatud Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD, mis hetkel saadaval soodushinnaga 999€ (tavahind 1399€).

Boonusena anname kõigile oktoobrikuus Tamron SP 150-600mm ostjatele lisakingitusteks alumiiniumist Manfrotto statiivikomplekti ning 24-st õppevideost koosneva fotokursuse “Fototöötlus Lightroom 6 tarkvaraga“. Kingituste koguväärtus 199€!

Selle Tamroni super teleobjektiiviga püüad pildile kõik, mis sügiseselt karges ja uduses looduses on toimumas. Tamronile omaselt võimeka optilise pildistabilisaatori (VC Vibration Compensation) ja kiire USD (Ultrasonic Silent Drive) teravustamismootori abiga saab detailsed fotod talletada ka käest pildistades.

Sobivad mudelid leiad Canon, Nikon ja Sony kaameratele.

Ära lase käest ühtegi sügis momenti – Tamron SP 150-600mm e-poest ›


Kampaania jätkub: Fujifilmi hübriidkaamera komplekti ja lisaobjektiivi ostul saad vägeva hinnavõidu

photopoint-fujifilm100voucher-blog

Rõõmusõnum kõigile, kellel on plaanis osta Fujifilm hübriidkaamera – ka oktoobrikuus on Photopointi esinduskauplustest või veebikaubamajast Fujifilmi hübriidkaamera KIT-komplekti ja sinna juurde teise Fujifilmi lisaobjektiivi ostul hübriidkaamera 100€ soodsam. Lisaks saad kingituseks Silicon Power mälukaardi.

Nutitelefoniga pilte jäädvustades võib ühel hetkel tekkida soov kaamera järele, mis oleks sisemuselt võimekas ning välimuselt ilus, väike ja hea kasutusmugavusega. Sellisel juhul on mõistlik suunata pilk Fujifilm hübriidkaameratele, mis kõiki neid omadusi kenasti pakuvad:

  • Fujifilm X-A2 – on väga hea tasakaal X seeria võimekusest ning lihtsast kasutusmugavusest. Sellega on väga lihtne teha kvaliteetseid maastikufotosid, ööpilte, portreepilte iseendast ning palju muud. Lihtsalt võta kaamera pihku ning lase enda loomingulisel poolel vabalt lennata.
  • Fujifilm X-T10 – põhiolemuselt on X-T10 soodsam versioon Fujifilmi hübriidide uhkest lipulaevast X-T1. Võrreldes viimasega on soodsama hinna nimel X-T10 sisse pandud pisut väiksema suurendusega pildiotsija ja madalama lahutusvõimega LCD-ekraan. Samuti ei ole X-T10 kaameral välgusünkro pesa ja ilmastikukindlat korpust.
  • Fujifilm X-E2 – on hübriidkaamera, mis sobib suurepäraselt nii nõudlikule fotohuvilisele kui ka algajale fotograafile, kes ei soovi kasutusmugavuse ning pildikvaliteedi osas kompromisse teha.
  • Fujifilm X-E2S – 2016. aasta alguses maailmale tutvustatud X-E2 uuendatud-täiendatud versioon sai nii uue autofookuse kui videosalvestuse, kasutajaliidese ja üldise funktsionaalsuse.
  • Fujifilm X-T1  võib nimetada Fuji hübriidkaamerate lipulaevaks. Sellel on ilmastikukindlate tihenditega magneesiumsulamist korpus, mis peidab endas 16,3 megapiksliga X-Trans APS-C CMOS II sensorit ning 2,36 miljoni punktiga OLED elektroonilist pildiotsijat.
  • Fujifilm X-T2 – see on esimene Fujifilmi hübriidkaamera, mis toetab 4K UHD videosalvestust, varustatud F-Log gamma värviprofiiliga ning pakkudes ka 4:2:2 pakkimata 4K väljundit HDMI kaudu. Ehk teisisõnu – lõpuks on valmis tehtud kvaliteetne videokaamera.
  • Fujifilm X-Pro2 – on esimene kaamera, mis kasutab äsja välja töötatud 24,3 megapikslist X-Trans CMOS III APS-C sensorit. Selles pildisensoris on kombineeritud suurem lahutusvõime ning detailsus, kuid ka veel kõrgem tundlikkus ning väiksem müra.

Enda vajaduste jaoks sobiva kaamera leidmiseks küsi nõu meie spetsialistidelt või astu läbi mõnest Photopointi esinduskauplusest. Kellel juba lemmik on välja valitud, siis klikka meie veebikaubamajja. Seal pane ihaldatud hübriidkaamera komplekt ja lisaobjektiiv ostukorvi, kus automaagiliselt tellimuse summa 100€ soodsamaks muutub.

Sügise värve jäädvustama parima Fujifilm hübriidkaamera komplektiga ››


Oktoobrikuus saad Pentax 645Z komplekti kere hinnaga

blogi-avang-645z

Pentax 645Z keskformaatkaamera ei ole fotograafidele ega ka Photopointi ajaveebi lugejatele tundmatu kaamera. See 51,4-megapikslise sensoriga kaamera on väga kõrgelt hinnatud, võites nii TIPA 2015 parima keskformaatkaamera tiitli, Popular Photography andis aastaauhindades sellele silmapaistva toote tiitli. Paljud fotoleheküljed, nagu Photography Blog, ePHOTOzine või Imaging Resource on andnud sellele kaamerale kõige kõrgema või või sellele lähedase punktisumma.

Sellisele prestiižele peegelkaamerale ei saa jällegi niisama sooduspakkumist teha. Just seetõttu on see keskformaatkaamera 55 mm objektiiviga komplekt terve oktoobrikuu kere hinnaga. See tähendab seda, et varasema 8 999 € hinnasildi asemel naeratab selle juures hoopis 7 999 € hinnasilt – täpselt samapalju, kui kere maksaks.

Pentax 645Z on unikaalne kaamera, sest selles on ühendatud keskformaatkaamerate pildikvaliteet ja tavalise peegelkaamera kasutamismugavus. Kui tavaliselt on keskformaatkaamerad suured, aeglased ja kohmakad – mõeldud kasutamiseks ainult stuudios, siis 645Z sobib pildistamiseks ka näiteks maastikufotograafile. Tänu kaamera ilmastikukindlale korpusele saab sellega pildistada vihmas ning külmema ilmaga. Lisaks filmib kaamera Full HD videot.

• Vaata ka Pentax 645Z keskformaatkaamera ülevaadet Digitesti veebilehel »

(781)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI USD objektiiv Sonyle
  • 150–600 mm telesuumobjektiiv
  • Sobiv loodus- ja spordifotograafidele
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Tamron SP seeria tippkvaliteediga
  • Sony α pool- ja täiskaader peegelkaameratele
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD objektiiv Canonile
  • 150–600 mm telesuumobjektiiv
  • Sobiv loodus- ja spordifotograafidele
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Võimetas Tamron VC pildistabilisaator, kuni 4 stoppi
  • Canoni poolkaader- ja täiskaader peegelkaameratele
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD objektiiv Nikonile
  • 150–600 mm telesuumobjektiiv
  • Sobiv loodus- ja spordifotograafidele
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Võimetas Tamron VC pildistabilisaator, kuni 4 stoppi
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
Manfrotto statiivikomplekt MK290XTA3-3W
  • Manfrotto 290 Xtra statiiv koos 804 kolmesuunalise peaga
  • 3-osalised alumiiniumist jalad ja sujuv kesksammas
  • Praktiline pinguldatav lukustussüsteem
  • Kerge, kuid vastupidav kolmesuunaline statiivipea
  • Kokkupandavad juhthoovad
249€
Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektiiv Nikonile
  • 18–200 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 11,1× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse DC teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektiiv Canonile
  • 18–200 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 11,1× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse DC teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 DI II VC PZD Macro objektiiv Canonile
  • 16–300 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 18,8× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 DI II VC PZD Macro objektiiv Nikonile
  • 16–300 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 18,8× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 DI II PZD Macro objektiiv Sonyle
  • 16–300 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 18,8× suumivahemik
  • Suurepärane kaaslane igapäevaseks kasutuseks
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Sony α poolkaader peegelkaameratele
Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD objektiiv Nikonile
  • 18–270 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 15× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD objektiiv Canonile
  • 18–270 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 15× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II PZD objektiiv Sonyle
  • 18–270 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 15× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Perfektne igapäevaseks kasutuseks
  • Sony α poolkaader peegelkaameratele
Pentax 645Z kere
  • 51,4-megapiksline keskformaat sensor
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 204 800
  • 27 teravustamispunktiga autofookus
  • FullHD 1920 × 1080 50i videosalvestus
  • Ilmastikukindel vastupidav korpus
4999€
Pentax 645Z + 55mm Kit
  • 51,4-megapiksline keskformaat sensor
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 204 800
  • 27 teravustamispunktiga autofookus
  • FullHD 1920 × 1080 50i videosalvestus
  • Ilmastikukindel vastupidav korpus
5499€
Fujifilm X-T2 + 18-55mm Kit
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • 3-tolline kallutatav LCD ekraan, OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline ilmastikukindel magneesiumsulamist korpus
Fujifilm X-A2 + 16-50mm Kit, hõbedane
  • 16,3-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" pööratav LCD ekraan
  • FullHD 1920 × 1080 30p videosalvestus
  • Klassikaline metallkorpus
  • Integreeritud WiFi ühendus
Fujifilm X-A2 + 16-50mm + 50-230mm Kit, hõbedane
  • 16,3-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" pööratav LCD ekraan
  • FullHD 1920 × 1080 30p videosalvestus
  • Klassikaline metallkorpus
  • Integreeritud WiFi ühendus
Fujifilm X-T10 + 16-50mm Kit, hõbedane
  • 16,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS II sensor
  • 3-tolline kallutatav LCD ekraan
  • Kiire reageerimisega OLED pildiotsija
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline magneesiumsulamist korpus
Fujifilm X-T10 + 35mm f/2.0, hõbedane
  • 16,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS II sensor
  • 3-tolline kallutatav LCD ekraan
  • Kiire reageerimisega OLED pildiotsija
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline magneesiumsulamist korpus
Fujifilm X-E2S + 18-55mm Kit, hõbedane
  • 16,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS II sensor
  • 3-tolline fikseeritud LCD ekraan
  • Kiire reageerimisega elektrooniline pildiotsija
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline magneesiumsulamist korpus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga