Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Vaata siia – need on parimad talvised fototehnika pakkumised

Kas sulle tundub, et viimane aeg oleks enda või lähedase vana fototehnika pensionile saata ja fotokott uuega varustada?

Keri siis veidike alla poole ja vaata, millised parimad Tamron, Pentax, Canon, Nikon, Sony, DJI ja Olympus pakkumised ootavad Sind jõulukuul Photopointi veebikaubamajas ja esinduskauplustes.

 


Tamron telesuumobjektiiv ka detsembris enneolematu hinnaga

photopoint-tamrona17nii-blog

Kes meist ei oleks igatsenud tuua kaugeid objekte lähemale? Olgu need pere-, loodus- või spordifotod. Tamroni teleobjektiiv annab neile uue perspektiivi – nüüd enneolematu hinnaga!

Suure nõudluse ja klientide soovil on veel ka detsembrikuus ainulaadne võimalus Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD telesuumobjektiiv soetada superhinnaga 99€ (tavahind 189€).

See on lihtne objektiiv ilma kellade-ja vilede ning valgusjõuta. Mõeldud selleks, et pakkuda algajale fotohuvilisele võimalust oma tavalise komplektobjektiivi kõrvale soetada lihtne, kuid võimas telesuum. Tegemist on ideaalse kingitusega algajale peegelkaamera omanikule.

Tamronile omaselt on AF 70-300mm Di LD telesuumobjektiiv kõrge koostekvaliteediga ja tipptasemel optikaga. Saadaval on antud objektiiv nii Canon, Nikon, Sony kui Pentax kaameratele.

Kasuta Photopointi järelmaksu abi – saad toote kohe kätte, aga maksma hakkad alles 2017. aasta aprillis >

Kehtib kuni 31. detsember 2016.

 

Astu meie esinduskauplustest või veebikaubamajast läbi ja teeme jõuludiili ära ››


Ilmastikukindla Pentax K-3 II peegelkaamera ostul saad hinnalise kingituse

est-k3ii-banner

Eestimaa heitlikes ilmastikuoludes vajad kaamerat, mille võid julgelt kaamerakotist haarata igalt ajahetkel. Meil on selline kaamera olemas, mis ei karda vihma, tuult, lörtsi ega miinuskraade. See kaamera on Pentax K-3 II.

Kui ostad Photopointi veebikaubamajast või esinduskauplustest Pentax K-3 II peegelkaamera erikomplekti, siis on valgusjõuline Pentax DA 50mm f/1.8 objektiiv Sulle tasuta (väärtus 149€).

Kui nii visuaalsete ja tehniliste omaduste poolest võib Pentax K-3 II esmapilgul tunduda identne oma kaksikvenna K-3 kaameraga, siis neil on ka olulisi erinevusi. Kõige huvitavamaks edasiarenduseks on kahtlemata välklambi asendamine GPS süsteemiga, mis tõsisema fotohuvilise puhul leiab praktikas enam rakendust. Nii tavajuhtudel kui näiteks tähistaeva pildistamisel.

Pentax DA 50mm f/1.8 on valgusjõuline objektiiv, millel on meeldivalt ümar ava, luues suurepärase bokeh’i ning tänu suurele f/1.8 avale on võimalik sellega pildistada ilma vaevata ka nõrgas valguses.

Kui Sul hetkel nii hea diili jaoks raha napib, siis on võimalus kasutada Photopointi järelmaksu abi – saad ihaldatud kaamera kohe kätte, aga maksma hakkad selle eest alles 2017. aasta aprillis.

Kehtib kuni 31. detsember 2016.

 

Vali sobiv Pentax K-3 II + DA 50mm f/1.8 kaamerakomplekt veebipoest ››


DJI enimostetud droonid on nüüd veel kuni 500€ soodsamad

dji-phantom-droonide-joulukampaania-photopoint

Mis sa arvad, kui lennutaks tänavu jõulukingitused kohale DJI droonidega? Esialgu hullu ideena tunduv mõte võib saada reaalsuseks, kui vaatad millised sõgedalt soodsad hinnad oleme koostöös DJI’ga pannud Photopointist 2016. aastal enimostetud Phantom droonidele:

Ühesõnaga, kui tehnoloogia samasugusel kiirusel edasi areneb, siis võib jõuluvana peagi oma ustavad põhjapõdrad pensionile saata ja DJI lennuvägi võtaks pakkide laiali vedamise enda peale.

Juhul, kui sul detsembris ihaldatud drooni ostuks raha napib, siis on võimalus kasutada Photopointi järelmaksu abi – saad drooni kohe kätte, aga maksma hakkad alles 2017. aasta aprillis >

 

Avasta DJI abiga aerofotograafia ja videote lummav maailm ›

 

Vaata lisaks:

Soodushinnad kehtivad kuni 04.01.2017.


Populaarsete Canon fotokaamerate ostul saad kingituseks Photopointi osturaha

photopoint-canon-talvekampaania-kinkekaardid

Romantilised jalutuskäigud rabas, laste sünnipäevad, toredad mängud kelgumäel või lõbusad jõulupeod – jäädvusta kõik need hetked uduse nutitelefoni kaamera asemel Canoni parima fototehnika abil.

Ostes Photopointi veebikaubamajast või esinduskauplustest Canon EOS 1300D +18mm DC III + 50mm STM Kit peegelkaamera saad kingituseks 30€ Photopointi e-poe osturaha. Kui sinu ostukorvis leidub Canon EOS 760D + 18-135mm IS STM Kit või Canon EOS M3 + 18-55mm IS STM Kit, siis saad kingituseks 50€ Photopointi e-poe osturaha*

Kampaanias osalevad tõelised Canoni hittkaamerad:

Canon EOS 1300D + 18-55mm DC III + 50mm STM Kit – Canoni kõige soodsama peegelkaameraseeria tsunfti jääva EOS 1300D abil super kvaliteediga fotosid ja FullHD videoid, sest kaamera kasutab suurt 18-megapikslist APS-C sensorit. Lisaks tavapärasele 18-55mm standardsuumobjektiivile on selle komplektiga kaasas veel 50mm f/1,8 fikseeritud fookuskaugusega objektiiv, millega saab pildistada ilusaid terava esiplaani ja uduse taustaga pilte kasvõi küünlavalges. Tegemist on komplektiga, mis on saadaval ainult Photopointis!

Canon EOS 760D + 18-135mm IS STM Kit –  sellel kaameral on kiire protsessor, 24,2 MP sensor, kohandatav 19-punktiline automaatteravustamissüsteem ja hübriidne automaatteravustamine. Ühesõnaga, selle püssi digipeegelkaamera abil viid oma tehtud fotode kvaliteedi täiesti uuele tasemele.

Canon EOS M3 + 18-55 IS STM Kit – kes erinevatele üritustele või igapäevaselt vanakooli peegelkaamerat kaasa tassida ei taha, siis EOS M3 hübriidkaamera on sellele suurepärane alternatiiv. Sellel on peegelkaamera jõudlus kompaktses kestas, mis tagab detailsed, värvikirevad ning tõelise atmosfääriga fotod ja videod.

Kellel uue kaamera ostuks hetkel raha napib, siis on võimalus kasutada Photopointi järelmaksu abi – saad ihaldatud kaamera kohe kätte, aga maksma hakkad selle eest alles 2017. aasta kevadel.

Kehtib kuni 31. detsember 2016.
Osturaha on e-poes võimalik realiseerida kuni 31. jaanuarini 2017.

Vaata lisaks:

* osturaha kehtib ainult www.photopoint.ee e-poes kõikidele toodetele, kui tellimuse summa on vähemalt 51€ või 31€. Soodustust tuleb ära kasutada ühe korraga.

 

Jäädvusta maailma Canoni parima fototehnika abil ›


Too oma vana peegelkaamera meile ja saad Sony hübriidkaamerate kuninga 300€ soodsamalt

sony-a7r-ja-a7s-kampaania-photopoint

Kui oled mõelnud oma vana peegelkaamera välja vahetamisele ning unistanud Sony tippklassi hübriidkaamera hankimisest, siis nüüd on nende mõtete teostamiseks ideaalne hetk.

Too oma vana digipeegelkaamera Photopointi ja saad uue tippklassi Sony a7R II või Sony a7S hübriidkaamera kere soodushinnast veel 300€ allaTagasi toodava peegelkaamera tootja ei ole oluline, kuid see peab olema töökorras.

Sony a7R II on maailma esimene tagantvalgustusega täiskaader CMOS-sensor 42,4 megapiksliga, mis pakub veelgi suuremat detailsust ning dünaamikat. Lisaks kiire BIONZ Z™ pildiprotsessor ning 5-teljeline pildistabilisaator. Videopoolelt suudab kaamera filmida 4K QFHD (3840×2160) kvaliteediga videot, mis teeb sellest ka tõsise töövahendi videograafidele.

Sony A7S II – unikaalse 12 MP täiskaadersensoriga suudab see aparaat filmida ja pildistada isegi pilkases pimeduses. Pildista madalate ISO-dega hämaras ilma välguta või ragista ISO maksimaalse 409 600 peale ja saad kaadri kätte seal, kus inimese silm enam midagi ei seleta. Lisaks saad filmida 4K videot.

Ühesõnaga, need Sony isendid on tõelised hübriidkaamerate maailma kuningad ja neid võib tööhoos leida nii maailmakuulsate tippfotograafide kui usinamate fotohuviliste käes.

NB! Superdiili saab vajadusel meiega teha ilma Tallinna või Tartu esinduskauplusi külastamata, kui kirjutada oma soovist info@photopoint.ee peale. Seejärel võtavad meie müügispetsialistid ühendust ning annavad täpsemad juhised. 

 

Vii oma fotode ja video kvaliteet kuninglikule tasemele. Võta Sony! ››

 

Kampaania kestab kuni 08.01.2017 või kuni kaupa jätkub.

Kasuta Photopointi järelmaksu abi – saad kauba kohe kätte, aga maksma hakkad alles 2017. aasta aprillis >


Sony võimsaima ja kompaktseima taskukaamera ostul kaasa väärt kingitused

sony-dsc-rx100-v-vutlar-ja-32gb-sdhc-malukaart-copy

 

Sony RX100 V on tõenäoliselt parim kompaktkaamera, mida 2016. aasta lõpul oma fototehnika arsenali soetada. See vahava tegelane mahub vabalt ära Sinu reisipükste taskusse, kuid suurusest hoolimata klõpsid sellega paremaid fotosid ja teed kvaliteetsemaid videosid kui mõne suurema ja kallima peegel- või videokaameraga.

Kui ostad jõulukuul Photopointi esinduskauplustest või veebikaubamajast Sony DSC-RX100 V taskukaamera erikomplekti, siis saad tasuta kaasas kiire Sony mälukaardi ja stiilse nahkse vutlari, mis kaitseb hinnalist kaamerat kriimude ja löökide eest. Kingituste koguväärtus on 137€.

Kellel suures jõulukingituste ostmise tuhinas peaks rahakott tühjaks saama, siis Photopointi järelmaksuga ostes saad kaamera kohe kätte, aga maksama hakkad alles aprillis 2017.

 

Tänavused jõulud jäädvusta tippklassi Sony kompaktkaameraga ›

 

Loe lisaks:

Kampaania kestab kuni 31.12.2016 või kuni kaupa jätkub.


Sony kaamerate suur jõulukampaania

sony-joulukampaania-avang

Kalendrisse vaadates on näha, kuidas pühad liigsuure kiirusega lähenevad, tekitades kohati tunde et oled põder läheneva auto tulevihus – ma ei tea miks ma siin olen ja kuidas ma siia sain. Seda tunnet süvendab veelgi teadmine, et enamus kingid on teistele ikka veel ostmata ning pole ikka veel ära otsustanud, kuidas ma iseennast premeerin lähenevatel jõuludel. Võta vabalt, võiks selle kohta öelda. Egas jõulud ega aasta lõpp sind nüüd nii valusti löö ning tea, et Sony on juba sellele sinu eest mõelnud, pakkudes väga häid sooduskomplekte nii hübriidkaameratele, kompaktkaameratele kui seiklus– ja videokaameratele.

Pakkumisel on mitmed erinevad komplektid, alates α7 seeria hübriidkaameratest, lõpetades võimsate seikluskaameratega ning sisuks on see, et sooduskomplekti soetades saab kauba peale kvaliteetse Sony mälukaardi, välise SSD seadme või hoopis kaamera lisaaku. Ehk sooduskomplekt maksab täpselt sama palju, kui see kaamera letil on, aga lisatarvik on komplektis kauba peale kaasas.

Pakkumises on järgnevad hübriidkaamera komplektid koos lisaakuga väärtuses 74,99 € 

Hübriidkaamera komplektid koos Sony 64 GB SDXC mälukaardiga väärtuses 49,99 €

Hübriidkaamerad koos Sony 128 GB välise SSD kõvakettaga väärtuses 109 €

Kompaktkaamera koos Sony 32 GB SDHC mälukaardiga väärtuses 41,99 €

Sony videokaamerad ja seikluskaamerad koos lisadega

Sooduspakkumised kehtivad nii Photopointi veebipoes kui ka esinduskauplustes kuni käesoleva aasta lõpuni. Samas, ära liiga pikalt ka oota – pühad on juba hooga lähenemas ning neid toimetusi ei ole mõtet viimasele minutile jätta.

Kasuta Photopointi järelmaksu abi – saad toote kohe kätte, aga maksma hakkad alles 2017. aasta aprillis >

Vaata kõiki Sony jõulukampaania sooduspakkumisi »


Äss diil – paljud Sony E-mount objektiivid kuni 100€ soodsamad

sony-emount-hubriidkaamera-objektiivide-kampaania-photopoint

Vii Sony hübriidkaameraga pildistamine sootuks uuele tasemele ning jäädvusta kõik olulisemad hetked uue Sony E-mount objektiiviga veelgi tervamalt ja täisulikumalt.

Praegu on Photopointi e-poes ja esinduskauplustes paljud Sony E-mount objektiivid kuni 100€ soodsamadVeebis ja kauplustes toodetele märgitud soodushind hõlmab juba kampaaniasoodustust.

Photopointi fototehnika rendis on mitmed Sony talvises kampaanias osalevad E-mount objektiivid rentimiseks saadaval ning nüüd on Tallinnas rentimiseks ka Sony täiskaadersensoriga hübriidkaameratele sobivad objektiivid. Fototehnika rent on suurepärane võimalus enne tähtsat ostu enda Sony hübriidkaamera ette ihaldatav objektiiv järele proovida.

Vaata saadaval olevate objektiivide nimekirja ja tutvu renditingimustega Photopointi fototehnika rendi lehel ›

Kui hetkel Sony tippklassi E-mount objektiivi ostuks raha napib, siis Photopointi järelmaksuga ostes saad objektiivi kohe kätte, aga maksma hakkad alles 2017. aasta aprillikuus. Loe lähemalt.

Kehtib kuni 15. jaanuar 2017

 

Kõik talviselt soodsad Sony E-mount objektiivid leiad mugavalt e-poest ›


Talvekampaania: saa valitud Olympuse toodete ostul kuni 100€ boonust

olympus

Vii oma fotograafia uuele tasemele ja jäädvusta kõik talvised tegemised võimeka ja kauni disainiga Olympuse fototehnikaga, mis on fotograafiahuviliste seas nõutud ja tunnustatud.

Ostes praegu valitud Olympuse objektiivi, OM-D E-M10 Mark II või OM-D E-M5 Mark II hübriidkaamera, siis maksab Olympus Sulle kuni 100 € boonust.

Kampaanias osalevad Olympuse objektiivid:

ee_1415M.Zuiko Digital ED 14-150mm f/4.0-5.6 II objektiiv100 € boonust

ee_0918M.Zuiko Digital ED 9-18mm f/4.0-5.6 objektiiv, must 100 € boonust

_ee_60M.Zuiko Digital ED 60mm f/2.8 Macro objektiiv100 € boonust

ee_7530M.Zuiko Digital ED 75-300mm f/4.8-6.7 II objektiiv, must100 € boonust

_ee_25blackM.Zuiko Digital ED 25mm f/1.8 objektiiv must/hõbedane60 € boonust

Kampaanias osalev Olympuse hübriidkaamerad:
ee_e-m5-mark-ii-black-bodyOlympus OM-D E-M5 Mark II100 € boonust

ee_e-m10_body_blackOlympus OM-D E-M10 Mark II100 € boonust
Kõik objektiivid peavad olema ostetud eraldiseisva tootena, mitte komplekti osana. E-M10 Mark II/E-M5 Mark II saab osta eraldiseisva tootena (ainult kere) või komplektina – viimasel juhul rakendub boonus vaid kaamerale ja objektiivile ei rakendu.

Boonuse summa kannab Olympus sinu pangakontole, kui oled Photopointist soetatud kaamera või objektiivi nõuetekohaselt Olympuse veebilehel registreerinud. Kui hetkel ihaldatud Olympuse toodete ostuks või kinkimiseks peaks raha nappima, siis on võimalus kasutada Photopointi järelmaksu abi – saad kauba kohe kätte, aga maksma hakkad alles 2017. aasta aprillis.

Kampaaniatoodete ostuperiood kestab 15. jaanuarini 2017. Ostu saab Olympuse veebilehel registreerida 15. veebruarini 2017.

Täpsed juhised ja taotlusevormi leiad – Olympuse kampaania veebilehelt

 

Stiilne ja võimekas Olympuse fototehnika Photopointi e-poes ›


Panasonicu jõulukampaania Photopointis

panasonic-avang

Lisaks üldistele suurkampaaniatele enne jõule – olgu selleks siis E-esmaspäev või Punane Pühapäev – on Photopointis veel mitmeid spetsiifilisi sooduspakkumisi. Käimas on nii Sony kaamerate suur jõulukampaania, kuid ka Olympuse ja Nikoni talvekampaaniad. Nendele lisandub nüüd ka Panasonicu jõulukampaania, mis kehtib valitud kaameratele.

Panasonicu jõulukampaania laieneb kolmele väga populaarsele kaamerale: Panasonic Lumix DMC-TZ100 reisikaamerale, Lumix DMC-FX300 supersuumkaamerale ning Lumix DMC-GX80 hübriidkaamerale. Jõulukampaania käigus saab soetada endale eelpool mainitud kaamerad koos tasuta lisaakuga. See omakorda tähendab topelt pildistamise või filmimise aega ning võimalust südamerahuga reisile minna ilma, et peaks seadme aku pärast muretsema.

Panasonic Lumix DMC-GX80 hübriidkaamera

Põhiinfo

  • 16-megapiksline Four Thirds Live MOS sensor
  • 3″ puutetundlik LCD ekraan, elektrooniline pildiotsija
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi ja NFC – juhi kaamerat nutiseadmest
  • Aku vastupidavus kuni 290 kaadrit

dmc-gx80-001

Selle kaamera kampaaniakomplekt on sama hinnasildiga, mis tavakomplektil – erinevuseks lihtsalt see, et kaasa saab ka Panasonic DMW-BLG10E originaalaku. Tasuta.

Panasonic Lumix DMC-GX80 + 12-32mm Kit, must + lisaaku komplekt Photopointis 699 €


Panasonic Lumix DMC-FZ300 kompaktkaamera

Põhiinfo

  • 12,1-megapiksline MOS sensor
  • 24× suumiga f/2.8 objektiiv (25 – 600 mm)
  • 3-tolline puuteekraan ning OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi – juhi kaamerat nutiseadmes
  • Aku vastupidavus 380 kaadrit

dmc-fz300-001

Panasonic Lumic DMC-FZ300 sooduskomplektis on tasuta kauba peale DMW-BLC12E originaalaku väärtuses 69,99 €.

Panasonic Lumix DMC-FZ300, must + lisaaku komplekt Photopointis 549 €


Panasonic Lumix DMC-TZ100 kompaktkaamerad

Põhiinfo

  • 20,1-megapiksline 1″ MOS sensor
  • 10× Leica DC Vario-Elmarit suum (25 – 250 mm)
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • 3-tolline LCD puuteekraan, elektrooniline pildiotsija
  • Integreeritud WiFi ühendus
  • Aku vastupidavus kuni 300 kaadrit

dmc-tz100-001

Kolmas komplekt koosneb Panasonicu võimsaimast TZ seeria reisikaamerast – suure 1-tollise sensoriga Lumix DMC-TZ100 kaamerast ning sellele sobivast kvaliteetsest DMW-BLG10E originaalakust. Selle komplektiga säästad samuti 69,99 € ehk terve aku jagu.

Panasonic Lumix DMC-TZ100, must + lisaaku komplekt Photopointis 699 €

Panasonic Lumix DMC-TZ100, hõbedane+ lisaaku komplekt Photopointis 699 €


Panasonicu jõulukampaania kaamerakomplektid Photopointis »

Kõik Panasonicu kaamerad Photopointis »


Valitud Nikon objektiividelt, kaameratelt ja kaamerakomplektidelt raha tagasi

nikoni-talvekampaania-photopoint

Nikoni talvekampaania on tänavu eriti ahvatlev, sest seekord on Sul võimalus saada Nikoni poolt osa rahast tagasi mitmete objektiivide, kaamera kerede ja komplektide ostult. Toodete nimekirja leiad altpoolt.

Hüvitatava ostusumma kannab Nikon sinule saadetavale Mastercard pangakaardile, kui oled meilt soetatud kaamera või/ja objektiivi nõuetekohaselt Nikoni veebilehel registreerinud. Seda kaarti saad kasutada nagu iga tavalist pangakaarti ja kui sinna peale kantud boonusraha peaks otsa saama, võib kaardi lihtsalt ära visata.

Lisaks on Sinule tagasimakstav summa suurem, kui ostad objektiivi ja kaamera või kaamerakomplekti koos.*

Kampaaniatoodete ostuperiood kestab kuni 15. jaanuarini 2017. Ostetud tooteid saab kampaanialehel registreerida kuni 31. jaanuarini 2017. Kasuta Photopointi järelmaksu abi – saad kauba kohe kätte, aga maksma hakkad alles 2017. aasta aprillis >

Täpsed juhised ja taotlusevormi leiad Nikoni kampaania veebilehelt – campaign.nikon.ee/winter

 

Nikoni talvises raha tagasi kampaanias osalevate peegelkaamerate nimekirjast leiad Nikoni tipptegijad.

Kampaanias osalevad Nikon peegelkaamerad/komplektid Nikoni poolt hüvitatav summa
 Nikon D750 kere   100 €
 Nikon D750 + 24-85mm VR Kit   100 €
 Nikon D750 + 24-120mm VR Kit   100 €
 Nikon D750 + Tamron 24-70mm f/2.8 VC  USD   100 €
 Nikon D7200 kere   100 €
 Nikon D7200 + 18-140mm VR Kit   100 €
 Nikon D7200 + 18-105mm VR II Kit   100 €
 Nikon D7200 + Tamron 16-300mm VC PZD   100 €
 Nikon D7200 + Tamron 18-200 VC   100 €
 Nikon D7100 kere    50 €
 Nikon D7100 + 18-105mm VR Kit    50 €
 Nikon D7100 + Tamron 16-300mm   50 €

Objektiivide nimekirjast leiame sobivad isendid nii makro- portree-, maastiku- või igapäeva fotograafia jaoks.

Kampaanias osalevad Nikon objektiivid Nikoni poolt hüvitatav summa
  AF-S Nikkor 24mm f/1.4G ED  objektiiv   100 €
  AF-S Nikkor 35mm f/1.4G  objektiiv   100 €
 AF-S Nikkor 58mm f/1.4G  objektiiv   100 €
 AF-S Nikkor 85mm f/1.4G objektiiv   100 €
 AF-S DX Nikkor 17-55mm f/2.8G IF-ED  objektiiv   100 €
 AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8G ED  objektiiv   100 €
 AF-S Nikkor 24-70mm f/2.8G ED objektiiv   100 €
 AF-S Nikkor 70-200mm f/2.8G IF-ED VR II objektiiv   100 €
 AF-S DX Nikkor 18-300mm f/3.5-5.6G ED VR objektiiv   100 €
 AF-S Nikkor 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR objektiiv   100 €
 AF-S Nikkor 24-70mm f/2.8E ED VR objektiiv   100 €
 AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2.8-4.0E ED VR objektiiv   100 €
 AF-S Nikkor 50mm f/1.4G objektiiv   50 €
 AF DX Fisheye-Nikkor 10,5mm f/2.8G ED objektiiv   50 €
 AF-S Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF ED VR objektiiv   50 €
 AF-S Micro-Nikkor 60mm f/2.8G ED objektiiv   50 €
 AF-S Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED VR objektiiv   50 €
 AF-S DX Nikkor 10-24mm f/3.5-4.5G ED objektiiv   50 €
 AF-S DX Nikkor 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR objektiiv   50 €
 AF-S Nikkor 200-500mm f/5.6E ED VR objektiiv   50 €

 

* Ekstra raha tagasi

Ostes ühe valitud kaameratest/kaamerakomplektidest koos ühe valitud objektiiviga, on õigus ühe objektiivi eest saada Nikonilt ekstra raha tagasi. Ostes mitu objektiivi ja ühe kaamera/kaamerakomplekti, on võimalik valitud objektiivide eest saada Nikonilt tagasi maksimaalne ekstra summa. Selleks, et saada Nikonilt tagasi ekstra raha, peaksid objektiiv(id) ja kaamera/kaamerakomplekt olema registreeritud ühel ajal. Rohkem lisainfot ja ekstra raha tagasi summad koos kalkulaatoriga leiad Nikoni kampaanialehelt>>

Kampaania kehtib vähemalt 18-aastastele Eesti kodanikele (eraisikutele). Ettevõtte nimele ostetud tooted “raha tagasi” kampaanias osaleda ei saa.

 

Avasta maailma koos Nikoni tippklassi fototehnikaga!

(1382)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga