Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Tele2 uus müügiesindus Rocca al Mares kuulutab uue aja algust (Tele2 jaoks)

Eks olen minagi seisnud Q GSM esinduse järjekorras oma odavat telefoni ootamas. Aasta siis võis olla 1998. Nüüd on aga teised ajad. Q GSM-ist on saanud Tele2. Tele2-st sai aga eile seoses Rocca al Mare uue ja uudse esinduse avamisega senisest märksa vingem Tele2. Uus esindus on senistega võrreldes täiesti teistsuguse ilmega. Seni vaid virtuaalse infona kättesaadavad teenused on füüsiliste pakenditena stendis, laual on puuviljad ning stendidel näppimiseks seatud telefonid.

Firma esindajate endi sõnul algas teadlik imago muutmine juba viie aasta eest. See uus nägu ei kajastu muidugi mitte ainult esinduste sisekujunduses vaid ka veebis ja pakutavates teenustes. Andis ju Tele2 eelmiselgi nädalal teada oma mobiilse interneti pakettide muutmisest seniselt mahupõhiselt arvestuselt kiirusepõhisele süsteemile.

Järk-järgult plaanib Tele2 uuendada sarnaste põhimõtete järgi kõik oma esindused üle terve Eesti. Hetkel on uue ilme saanud vaid Rocca al Mare esindus. Minge vaadake üle ning kui juba seal olete, astuge ka Rocca al Mare Photopointi sisse.

Pressiteade:

Tele2 viib Eestis lõpule ärikontseptsiooni uuendamise

Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 värskendab alates teisipäevast, 9. novembrist oma visuaalset identiteeti ja viib sellega lõpule oma ärikontseptsiooni uuendamise.

Tele2 juhatuse esimehe Toomas Tiiveli sõnul on teisipäeval esmakordselt avalikkusele esitletud Tele2 uus visuaalne identiteet jätkuks viis aastat tagasi alustatud üleminekuperioodile, mille käigus on ettevõte investeerinud Eestis oma teenuste arendusse ja mobiilivõrgu kvaliteeti kokku umbes 1 miljard krooni. ”5 aastat tagasi alustasime pealtnäha võimatut missiooni – pakkuda oma klientidele samaaegselt kõrget kvaliteeti ja parimat hinda. Tele2 soovib näidata, et Eestis levinud arvamus “soodne ei saa olla kvaliteetne” ei pea tänases globaalses mobiilsideäris enam paika,” lausus Tiivel.

Viimaste muudatuste käigus saavad uue välimuse ja sisu Tele2 tooteportfell, esindused, klienditeenindus ning elektroonilised müügi- ja teeninduskanalid.

Teisipäeval avas Tele2 Tallinnas Rocca al Mare kaubanduskeskuses esimese uue kontseptsiooni järgi kujundatud müügiesinduse, mis on varasemast enam keskendunud teenustele. Kõik tooted ja teenused on tehtud kliendi jaoks visuaalseks ja käegakatsutavaks ning seeläbi selgemaks ja lihtsamaks. ”Pakettide uus kujundus võimaldab kiiresti mõista, kellele konkreetne teenuspakett võiks sobida. Kõik see, mis seni oli virtuaalne, on tänasest sõna otseses mõttes käega katsutav – klient saab ise riiulilt välja valida teenuse ja selle kaasa võtta,” rääkis Tele2 turundusdirektor Kristjan Seema, kelle sõnul on Tele2 sarnane kontseptsioon osutunud mitmel teisel turul, näiteks Rootsis, väga edukaks. Tele2 esinduste töötajate uued vormirõivad on kujundanud Eesti moedisainer Arne Niit. Tele2 plaanib järk-järgult uuendada sarnaste põhimõtete järgi kõik oma esindused üle Eesti.

Tele2 vaatas üle ka oma tooteportfelli. Sobivaima kõnepaketi valimisel aitavad kliente nüüdsest spetsiaalsed paketikalkulaatorid, mis annavad kliendile soovituse tema vajadustest lähtuvalt. Tänasest pakub Tele2 klientidele ka uusi, turu kõige soodsamaid internetipakette, mis on jagatud vastavalt klientide kasutuseelistustele arvuti- ja mobiilipakettideks. “Muutsime arvutiga kasutamiseks mõeldud paketid klientide soovil kiiruspõhiseks. Mobiilipakettides, mis on mahupõhised, oleme kaotanud mahtu ületavate megabaitide tasu ehk mahu täitudes piiratakse vaid kiirust, mida on aga väikese lisatasu eest võimalik vajadusel kiiresti taastada,” rääkis Seema. Uuendustena on nüüdsest Tele2 esindustes eraldi välja toodud ka äriklientidele mõeldud tooted ja teenused.

Uuenevad ka Tele2 elektroonilised kanalid: koduleht ja veebikauplus, kus on nüüd senisest suurem valik telefone, lisaseadmeid ja teenuseid. Veebipoe ostuprotsess on tehtud maksimaalselt lihtsaks ja mugavaks. Tele2 uuenenud internetipoe leiate aadressilt www.pood.tele2.ee.

Tele2 ees ootavate muudatuste telgitaguste kohta vaata lähemat infot internetilehelt http://tv.tele2.ee/.

(499)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga