Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Täna on viimane päev osa võtta fotokonkursist Manfrotto ööfoto 2014. Vaata auhindu

_MG_9193

Fotokonkurss “Manfrotto ööfoto 2014 on lõpusirgel. Juba täna südaööl lõpeb piltide esitamise periood. Pärast seda asub töid üle vaatama ja hindama žürii, et lõpptulemused 14. jaanuaril teatavaks teha. Kolm parimaks tunnistatud töö autorit saavad lisaks aule ja kuulsusele ka Manfrotto poolt välja pandud auhinnad, mida võid näha ülal pildil. Allpool vaatame neid veel pisut lähemalt.

Kas sul on pimedas või hämaras pildistatud fotosid? Veel jõuad osaleda konkursil – võtame töid vastu kuni esmaspäeva, 05 jaanuari südaööni. Lae enda pildid üle ja vaata osalevaid töid snap.ee keskkonnas.

 

“Manfrotto ööfoto 2014” I koha auhind

_MG_9189

Žürii poolt parimaks tunnistatud foto autor saab auhinnaks Manfrotto kõige parema statiivi 055 CX Pro4. Nii selle jalad kui ka kesksammas on valmistatud tugevast kuid kergest süsinikkiust. Selle statiivi kesksammast saab lihtsa liigutusega seada vertikaalasendisse. Jalgadel on kolm sektsiooni, mistõttu on see statiiv transpordiasendis eriti kompaktne.

Statiivile lisandub Manfrotto kõige professionaalsem kuulpea 055M0 RC4. Magneesiumsulamist valmistatud pea on varustatud kolme loodiga. Tänu pea massiivsusele ja kuuli suurele pinnale on see üks stabiilsemaid kuulpäid üldse. Lähemalt saad seda kuulpead uurida Silveri kirjutatud ülevaatest digitest.ee veebilehel.

Kolmeosalise esikoha auhinna viimane liige on manfrotto profiseeria seljakott Pro Light Camera Backpack. Kerge ja mugav fotokott millel ülaosas isiklike asjade lahter, allosas kaameralahter ja tagaosas tasku tahvelarvuti või suurema sülearvuti jaoks.

Esikoha auhinna rahaline väärtus kokku on 927€. Vaata neid auhindu Photopointi veebipoes:

  1. Manfrotto profistatiiv 055 CX PRO4
  2.  Manfrotto kuulpea 055 M0 RC4
  3.  Manfrotto seljakott Pro Light Camera Backpack

 

“Manfrotto ööfoto 2014” II koha auhind

_MG_9191

Manfrotto ööfoto 2014 konkursi II koha auhind koosneb samuti kolmest erinevast Manfrotto fototarvikust. Esmalt muidugi statiiv 055 XPRO3. See on samast XPRO seeriast nagu esikoha statiivgi. Süsinikkiu asemel on see aga valmistatud stabiilsest alumiiniumist ning kolme jätke asemel on statiivijalad kaheosalised. See on tõeliselt tugev ja toekas statiiv mis ei löö värisema ka tugevama tuule korral.

Stabiilsust lisab manfrotto klassikaline 3-suunaline statiivipea 410 Junior Geared. See on ideaalne töövahend täpseks kaadri paikaseadmiseks – näiteks maastikufoto pildistamisel või stuudios tootefotode tegemisel. Koos XPRO3 statiiviga moodustavad need kaks tõeliselt väärt statiivikomplekti mis mõnel juhul isegi peaauhinna komplektist ihaldusväärsem olla võib.

Kolmandaks auhinna osaks on Manfrotto klassikaline seljakott Active backpack II, mille allosas sektsioonidega eraldatud fotolahter ja ülaosas ruumikas isiklike asjade panipaik koos pesaga kuni 15″ sülearvutile.

Teise koha auhinna rahaline väärtus kokku on 527€. Vaata auhindu Photopointi veebipoes:

  1.  Manfrotto statiiv 055 X PRO3
  2.  Manfrotto 3-suunaline pea 410 Junior Geared
  3.  Manfrotto kott Advanced Active Backpack II 

 

“Manfrotto ööfoto 2014” III koha auhind

_MG_9188

“Manfrotto ööfoto 2014” fotokonkursi kolmanda koha auhind on samuti kolmeosaline, koosnedes toekast monopodist, peast monopodi jaoks ja peegelkaameravutlarist. Monopodi pea on vertikaalsihis liikuv ja kinni-lahti lukustatav ning see tuleb koos kiirkinnitusplaadiga et oleks lihtne kaamerat monopodile asetada. Kaameravutlar mahutab peegelkamaera koos üsna suure objektiiviga – isegi 70-200 f/2.8 objektiiv peaks sellesse vutlarisse ära mahtuma.

Kolmanda koha auhinna rahaline väärtus kokku on 199,97€. Vaata auhindu Photopointi veebipoes:

  1.  Manfrotto üksjalg 680B
  2. Manfrotto pea 234RC Monopod Tilt
  3.  Manfrotto kott Access H-16

 

Kas sul on pimedas või hämaras pildistatud fotosid? Veel jõuad osaleda konkursil – võtame töid vastu kuni esmaspäeva, 05 jaanuari südaööni. Lae enda pildid üle ja vaata osalevaid töid snap.ee keskkonnas.

(489)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga