Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Täna algab fotokonkurss “Manfrotto ööfoto 2014”. Peaauhinnaks unelmate fotovarustus

banner-2014-manfrotto-oooto

Käes on aasta pimedaim aeg. Fotograafide jaoks on see üldiselt kõige vaimuvaesem periood. Lund veel ei ole, looduses valitsevad monokroomsed toonid ja õhtul töölt koju minnes pole neidki näha – sest on pime.

Photopoint ja Manfrotto kutsuvad sind üles mitte oma kaamerat nurka viskama. Täna algas www.snap.ee pildipangas fotokonkurss “Manfrotto ööfoto“. Pane oma hämaras tehtud fotod konkursile, sest natuke ISO, tsipake loovust ja statiivitäis säriaega võivad sulle nüüd tuua unelmate fotovarustuse.

Väärikate auhindadega konkursile on oodatud tööd, mis on pildistatud eelkõige hämaras või pimedas. Vahet ei ole, kas foto on pildistatud toas või õues, tehisvalgust või looduslikku valgust kasutades, statiivilt või käest… Oluline on tavalisest hämaram keskkond, loovus, originaalsus ning tehniliselt hea teostus.

Manfrotto ööfoto konkursile saab iga osaleja esitada koni 3 fotot. Tööd saab esitada mugavalt interneti teel www.snap.ee pildipangas. Töid võetakse vastu kuni 05. jaanuarini (k.a). Pärast piltide esitamise perioodi lõppu selekteerib kolmeliikmeline, tunnustatud profifotograafidest koosnev žürii välja kolm parimat ööfotot. Need on võidutööd, mis kuulutatakse välja 14. jaanuaril ning auhinnad… On õige magusad: 

 

1 koha auhind Manfrotto ööfoto konkursil

01-BANNER

Manfrotto ööfoto konkursi peaauhinnaks on iga fotohuvilise unistuste statiivikomplekt. See koosneb Manfrotto kõige uhkemast ja kõige uuemast, süsinikkiust valmistatud profistatiivist Manfrotto 055 CX PRO4 ning sellele sobivast tippklassi kuulpeast Manfrotto 055 M0 RC4. Sellise statiiviga pildistades ei värise mitte pildid vaid kõik teised fotograafid sinu ümber. Lisaks statiivikomplektile saab võidutöö autor endale Manfrotto profiseeria fotoseljakoti Pro Light Camera Backpack. Esikoha väärtuseks eurodes on ei vähem ega rohkem kui 927€.

 

2 koha auhind Manfrotto ööfoto konkursil

02-BANNER

Teisele kohale tuleva võidutöö autor saab endale Manfrotto 2014 aasta XPRO3 seeria alumiiniumist jalgadega profistatiivi 055 X PRO3. Selle külge saab teise koha võidutöö autor kinnitada täpseks kadreerimiseks mõeldud klassikalise 410 Junior Geared statiivipea. Lisaks veel Manfrotto kõige populaarseima fotoseljakoti Advanced Active Backpack II. Teise koha auhinna rahaliseks väärtuseks on kokku 527 €.

 

3 koha auhind Manfrotto ööfoto konkursil

03-BANNER

Paremuselt kolmanda ööfoto pildistaja auhinnaks on toekas monopodi komplekt – 680B üksjalg ning suurepärane kallutusfunktsiooni ja kiirkinnitusplaadiga 234RC Monopod Tilt pea. Nendele lisaks tuleb ka kvaliteetne Pro-seeria fotokott, mille sisse mahub suurem peegelkaamera koos suurema objektiivi või lisaobjektiiviga. Kolmanda koha auhinna rahaliseks väärtuseks on kokku 199,97€.

Manfrotto üksjalg 680B – 69,99 €
Manfrotto pea 234RC Monopod Tilt – 39,99 €
Manfrotto kott Access H-16 –  89,99 €

 

> Võta osa “Manfrotto ööfoto konkursist” ja vaata osalevaid töid www.snap.ee pildipangas >

(1175)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga