Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Tamracilt terve virn uusi fotokotte nüüd saadaval

See kõlab ilmselt paraja hilbupoe reklaamiklišee moodi, ent Tamraci 2014 suvekollektsoon on nüüd saadaval! Oluline on aga see, et peegel– ja hübriidkaamera kottide valik laienes märgatavalt. Saabus kaks täiesti uut seeriat ning täienesid mõned varasemad.

Uuued seeriad on Apache ja Mirage

Apache-New-Slider1 

Apache kotid on rustilise välimusega, vastupidavad ning kerged mitmeotstarbelised küljekotid. Kotti on saadaval kolmes mõõdus, väikseim mahutab peegel- või hübriidkaamera 1-2 objektiiviga, suurim 3-4 (ka näiteks 70-200 f2,8) objektiiviga ning tahvelarvuti või väiksema sülearvuti. Kotid on vastupidavast purjeriidest ning põhja all on spetsiaalne kulumiskindel kate. Lisaks on tal lukuga tasku ees ning küljetaskud. Suurematel kottidel on aas reisikohvri käepidemele paigutamiseks ning võimalus koti katte kinnituskärtsud tagurpidi keerata, et metsas loomi hiilides või pulma pildistades hääletult objektiive vahetada.

Mirage-New-Slider

Mirage sari koosneb kahest seljakotist. Need kotid on kompaktsed, funktsionaalsed ja mugavad, ning sobivad liikuvale, sportlikule inimesele. Väiksem kott mahutab kaamera koos väiksema lisaobjektiivi ja välguga, suurem võimaldab kaasa võtta kuni kaks suuremat lisaobjektiivi. Mõlemal kotil on tasku tahvelarvuti jaoks ning omajagu ruumi isiklike asjade tarbeks. Kottidel on vöörihm täiendavaks stabiilsuseks ning kottide ette saab kinnitada statiivi. Kaamerale saab kiiresti ligi, lastes koti ühe õlarihma peal ettepoole ning võttes kaamera välja külje pealt. Kogu varustusele pääseb korraga ligi koti esiküljelt. Vihmakate on standardvarustuses.

Olulist täiendust said Aria ning Jazz seeriad.

Slider-Aria

Aria sari kuulutab sõja dogmale, mille järgi fotokotid peavad olema tõsised tehnikatarvikud, mis defineerivad oma sisu oma välimusega. Tegemist on naiselike fotokottidega, mis tegumoelt on käekoti moodi ning on saadaval mitmes värvitoonis. seerias on neli eri mõõtu kotti, millest väikseim mahutab hübriidi koos kahe objektiiviga ning suurim peegelkaamera koos kolme objektiiviga ning tahvelarvuti. Diskreetsesse disaini on peidetud mitmed lisataskud ning kasutatud on kvaliteetseid materiale.

4223-closed-347x360
4245-closedl-434x360
4281_cls_rt-333x360
4276_cls_rt-227x360

Jazz sari ei meenuta mulle küll hämarat, sigarisutsust ja viskilõhnalist keldriklubi, kus afroameeriklaste bändi sumedad kontrabassivõbinad ning saksofonitörtsatused su kõrvu masseerivad, vaid pigem spordiväljakul tippvormi poole püüdlevat hästi istuvas kvaliteetspordirtiietuses kergejõustiklast. Jazz sarjas on rohkem kotte kui ma detailselt kirjeldada jõuan, ent üldjoontes koosneb ta väikestest ühe kaamera ja objektiivi kottidest, kompaktsetest mitme objektiiviga kaamerakomplektide küljekottidest, täis-foto seljakottidest (mis on servast servani fototehnikat täis) ning kompaktsetest sling tüüpi fotokottidest, mil on üks diagonaalis rihm mis võimaldab kaamera kiiresti kätte saada ning ruumi ühele kaamerale ja natukesele isiklikele asjadele. See seeria sobib inimesele kes soovib võimalikult kompaktset lahendust oma fototehnika kaasaskandmiseks.

 

Tutvu uute tamraci fotokottidega Photopointi poodides!

(1028)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga