Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Sony SmartBand 2 nutivõru tuleb integreeritud südamelöögisensoriga

03.SmartBand_2_white_tabletopBack

Sony SmartBand on oma diskreetse disaini ja soodsa hinna tõttu Photopointi veebipoes üks populaarsematest nutivõrudest. IFA 2015 tehnikamessil on Sony aga näitamas  selle algse nutivõru täiustatud versiooni nimega SmartBand 2. Uus tulija erineb senisest eelkõige täiustatud rihmakinnituse ning integreeritud südamelöögisensori poolest.

SmartBand 2 nutivõru üleüldine kontseptsioon on jäänud samaks nagu seni. Silikoonist rihma seest saab korpuse välja võtta – see on vajalik laadimise jaoks või juhuks kui kasutaja soovib korpust panna mingit teist värvi rihma sisse. Nutivõru on veekindel nii et seda saab kanda käe peal terve päeva – ka ujudes.

Erinevalt näiteks Sony SmartBand Talk (e-ink ekraaniga) või Garmini VivoSmart (OLED ekraaniga) nutivõrudest ei ole Sony SmartBand 2 mudelil ekraani. Kasutajale edastatakse teavet kolme LED-tulukese kaudu või vibratsiooni abil. Näiteks saab võru seadistada teavitama telefonikõnedest või sellest, kui telefon on sinust liiga kaugel. Kasutaja ise saab Smartband`ile lihtsamaid käsklusi jagada silikoonist rihma peale toksates – nii saab näiteks juhtida telefoni muusikamängijat.

Smartband 2 on Sony sõnul nii tark, et saab ise aru millal omanik on magama jäänud – magamise ajal salvestatud liikumisinfo kuvatakse siis nutitelefoni rakenduses eraldi, et kasutaja saaks enda une kvaliteedil silma peal hoida. Soovi korral saab nutivõru seadistada ka õigeks ajaks äratuskellana vibreerima.

 

18.SmartBand_2_NOTIFICATION

 

Kõigist teistest samalaadsetest peenikese profiiliga nutivõrudest erineb SmartBand 2 integreeritud südamelöögisensori poolest. See mõõdab kasutaja pulsisagedust ja saadab selle info siis nutitelefoni, kus kasutaja saab rakendusest “Lifelog” täpse ülevaate oma erutusseisunditest.

Sony sõnul on Smartband 2 puhul eesmärgiks võetud valmistada selline nutivõru, mis suudaks jälgida võimalikult palju kasutaja elu erinevaid aspekte – et need siis ilusti graafikutesse (Lifelog rakenduses) kuvada. Smartband on omataoliste seas kindlasti üks targemaid – ja seda just integreeritud pulsimõõtja tõttu. Enamik teisi sarnaseid nutivõrusid vajavad südamelöökide registreerimiseks ju eraldi pulsivöö olemasolu.

Erinevalt ekraaniga nutivõrudest ja nutikelladest, millel on praktiline väärtus ka kasutamise ajal, on aga Sony Smartband mõeldud eelkõige salvestatud andmete uurimiseks nutitelefoni või arvuti ekraanilt tagantjärgi. Sest kellaaega, pulssi, helistaja nime, sõnumi sisu jne infot ju kohe kella pealt vaadata ei saa.

Sony lubab Smartband 2 nutivõru paisata müügile 60-s riigis juba sel septembril ning nimetab ametlikuks soovituslikuks jaehinnaks 119€ – see on 10€ võrra enam kui algne Smartband aasta eest.

Veel on Photopointis väga hea soodushinnaga saada ka Sony esimese generatsiooni Smartband. Tasub võtta kuniks jagub.

IFA 2015 pakkumine: Sooduskoodiga IFA-NUTI70 on Sulle Photopointi veebikaubamajas kõik nutivõrud 10% soodsamad (ka soodushindadest). Pakkumine kehtib IFA 2015 lõpuni (09.10.2015).

 

Allikas: Sony ametlik pressiteade

 

Hea videoülevaade Sony Smartband 2 nutivõrust:

 

(3676)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony nutivõru SmartBand SWR10, must
  • Sinu elul silma peal hoidev käepael
  • Nutikad alarmid – kasuta äratuskella asemel
  • Lifelog rakendus salvestab kogu info
  • Veekindel disain – mine kasvõi ujuma
  • Kerge ja mugav kanda
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga