Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Samsung esitleb oma uusi lipulaevu veebruari lõpus

Next-Samsung-Unpacked-event

Lõuna-Korea elektroonikahiid peab oma järgmist pressikonverentsi 21. veebruaril Barcelonas, päev enne MWC’i, mis leiab aset 22.-25. veebruaril Katalaania pealinnas.

Seekordsel Samsungi konverentsil on oodata vähemasti kahe uue nutitelefonist lipulaeva, Galaxy S7 ja S7 Edge’i esitlust.  Kuulda on olnud kõlakaid kolmandast mudelist Galaxy S7 Edge+’st mis peaks olema oma sõsartoodetest suurem. Samsungi jaoks on jõudnud ka viimane hetk uue produkti esitluseks, kuna konkurents Androidi põhiste nutiseadmete turul on muutunud üsna pingeliseks.

Õigupoolest pole selle pressikonverentsi korraldamiseks erilist põhjust, kuna tänaseks on veebi lekkinud hulgaliselt infot Samsungi uutest lipulaevadest. Ettevõttel tuleb vaid kinnitada, et tegu on õigete andmetega ning asi ants.

Üks Samsungi töötajatest on pressile teatanud, et publikul ei tasuks oodata suuri muutusi telefonimudelite erinevuses. Nagu saab näha lekkinud piltidelt, näevad S7’ed välimuselt oma mullu ilmunud masinatega äravahetamiseni sarnased. Kuid ega välimus ei oma Samsungi lipulaevade puhul erilist tähtsust. Tähtis on sisu ning sellest aspektist on Lõuna-Korealane ränka vaeva näinud, toppides masinasse niipalju hääd kraami, kui vähegi võimalik.

Galaxy_S6_Edge

Märkimisväärseteks uuendusteks on seadmete korpusel leiduv Micro-SD kaardipesa, mis võimaldab agregaadi mälu suurendada 200 GB võrra ning mudeli tolmu- ja veekindlus.

S7’te kuvaritele lisandub funktsioon Always-on display (AOD), mis kuvab kasutajale teatud infot seejuures akuressursse suuresti kulutamata. Kinnitamata andmetel peaks Samsungi masinate ekraanid olema ka rõhutundlikud, just nagu konkureerival iPhone 6S’del.

Samsungi telefonide sisse ehitatud akude mahtu suurendatud 2550 mAh’lt 3000 mAh’ni standartsel mudelil ning 2600’lt 3600 mAh’ni voolujoonelisel Edge‘l. Juhtmevabal laadimisel saab aku täis S7’l kahe tunniga ning Edge‘l 2.2 tunniga.

Masinatesse on paigutatud Samsungi kodukootud Exynos 8 Octa 8890 kiibistikud. Nõudlike rakenduste jooksutamisel teevad töö ära 2,3 GHz taktsagedusega protsessorid, energiasäästu režiimis toimetavad 1.6 GHz-sed CPU’d. Lisaks sellele on mõlemad masinad varustatud 4 giga jagu muutmäluga. Failide, piltide ja rakenduste salvestamiseks on masinaga kaasavaraks pandud 32 GB või 64 GB jagu mälu.

Pildistamiseks on kasutajatele antud f/1.7 avaga, 12 megapiksline kaamera, mis tehnilise parameetrite järgi jääb mullu ilmunud mudelitele alla, kuid see-eest peaks pimedates oludes paremaid pilte tegema. Lisaks sellele on kuulduste järgi insenerid lahti saanud nutiseadmete tagumisel küljel asetsenud  väljaulatuvast kaamerapunnist, mida on nähtud nii Samsungi S6’tel kui ka Apple’i  iPhone 6 mudelitel.

Kõlakate kohaselt peaksid lipulaevad müüki jõudma märtsis mustas, valges ning kuldses kestas.

Allikas: VentureBeat, Android Central

(2055)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga