Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Roccat Kanga hiirematt

roccat-photopoint-518

Kel on vaja arvutiga teha spetsiaalsemat tööd – sellist, mis nõuab täpsemat kursori liigutamist, need teavad et hea hiirematt on peaaegu sama oluline nagu hea hiir. Eriti hästi teavad seda arvutimängurid, kelle jaoks on sihtimise kiirus ja täpsus tihti sekundi murdosa küsimus. Roccat Kanga hiirematt on loodud just neile, kelle jaoks on hiire sujuv ja täpne liikumine oluline. Vaatame lähemalt:

 

roccat-photopoint-509

Kanga on pakendatud Roccatilikult sini-musta värvitooni karpi. Läbi väikese augukese karbi küljel saab huviline juba poes sõrmega katsuda, milline see hiiremati pinna struktuur siis täpselt on.

 

roccat-photopoint-517

Karbis ongi vaid hiirematt ei midagi muud. Kanga on tavalisest suurem – mõõtmetega 32 × 27 cm. See peaks olema enamikele arvutimänguritele ja töötegijatele piisav.

 

roccat-photopoint-511

Kanga on 2mm paksune. Selle ääred ei ole läbi õmmeldud – nagu mõnedel Razeri Goliathus-seeria tekstiilist hiiremattidel – vaid lihtsalt lõigatud. Lihtne lõige annab hiirematile puhtama ja visuaalselt ilusama välimuse, kuid mati teravam serv võib – hiirt liiga mati ääres kasutades – ebameeldivalt randme vastu puutudes häirima jääda.

Kanga pealmine tekstiilpind on tavalisest karedam ja seetõttu liigub hiir matil aeglasemalt kui mõne siledama pinnaga hiiremati peal. Selle tõtu on Kanga sobivam just siis, kui mänguri või töötegija jaoks on oluline mitte niivõrd kiirus kuivõrd täpsus. Hiiremati ja hiire vaheline hõõrdetegur on keskmisest suurem ja seega on ka täpsus parem.

 

roccat-photopoint-512

Kanga alumine pind on kaetud kummise materjaliga – see nakkub hästi laua pinnaga ja hiirematt püsib laua peal paigal. Kummeeritud pind on tavaline-standardne, nagu hiiremattidel ikka.

 

roccat-photopoint-510

Roccat Kanga hiirematt on hästi sarnane legendaarsele Steelseries QCK 320x285mm hiirematile. Viimane sobib pigem kiiremate liigutuste jaoks. Kanga plussideks on soodsam hind ja hiire aeglasem/täpsem liikumine.

(339)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Roccat hiirematt Kanga (ROC-13-010)
  • Kvaliteetne hiirematt mänguri lauale
  • Optimaalne tasakaal kontrolli ja libisevuse vahel
  • Vastupidav kulumiskindel pealispind
  • Kummeeritud aluspind hoiab matti kindlalt paigal
  • Sobib kõigi optiliste ja laserhiirtega kasutamiseks

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast