Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Roccat Isku FX elab Sinu mängule kaasa värvide keeles

Roccat Isku klaviatuurist on meie lehel juba paar korda juttu olnud. Nüüd aga on Roccat paisanud mängurite laiade masside ette sellest uue ja veelgi parema versiooni – Roccat Isku FX. Lühendit FX kasutatakse tehnilises leksikas efektide jaoks ning nendega peakski Isku FX oma kasutajat rõõmustama. Täpsemalt siis värvus- ja valgusefektidega. Mida see siis reaalses elus peaks tähendama? Seda, et Isku FX on valgustatud ning klaviatuuri omanikul on on võimalus muuta selle valguse värvust 16,8 miljonil erineval moel st valida on täpselt sellise hulga värvitoonide vahel. Valguse ereduse reguleerimiseks on kuus erinevat taset. Aga see pole veel kõik!!! Roccat Talk tarkvara pakub uue klaviatuuri jaoks paari põnevat võimalust.

Esiteks saab panna selle Isku klaveri valgus- ja värvusefektid sünkrooni Roccati hiirtega nagu nt Roccat Kone XTD või Kone Pure. Aga ka see pole veel kõik!!! Juhul, kui mängul on Roccat Talk tugi (nt World of Tanks), siis kajastavad need efektid ka mängus toimuvat. Näiteks hakkavad nii klaver kui hiir vilgutama punast valgust kui teie tank eelmainitud mängus vastase tule alla satub.

Aga isegi see pole veel kõik! Nimelt lubab Roccat Talk käivitada klaviatuurilt hiire makrosid ehk siis klahvikombinatsioone. Easy-Aim rakendus aga aitab olukordades, kus vajate snaiperioskuseid. Hoides all suvalist klaviatuuriklahvi optimeerib Easy-Aim hiire DPI just snaiepri olukorrale sobivaks.

Keskealiste põlvkonnale pakuks ilmselt rõõmu, kui Roccat Talk oleks varustatud ka värvusmuusika võimalusega, mis paneks mõlemad arvutiaksessuaarid rõõmsalt ja värviliselt arvutist tuleva muusika taktis vilkuma, luues nii pidulikuma meeleolu ka argisemaid töid tehes. Paraku pole selle loo autori teada sellist võimalust, kui just mõni hakkajam häkker või koodihai selleks eraldi rakendust ei loo.

Samas on rõõmustav teada, et Roccat Isku FX jõuab Euroopas müügile juba sellel nädalal ning maksma hakkab see umbkaudu 100 eurot.

Pisut tagasihoidlikumate värvilahendustega Isku klaviatuuri leiad Photopointist juba praegu.

(367)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga