Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Ricoh WG-20 on veekindel kompaktkaamera soodsa hinnaga

ricoh-wg-4-6

Lisaks uhketele WG-4 ja WG-4 GPS kompaktkaameratele toob Ricoh täna välja soodsama veekindla digikaamera nimega WG-20. Eelmisel aastal esitletud Pentax WG-10 järeltulijana on sel alumiiniumsulamist valmistatud ja veekindlate tihenditega varustatud korpus, mida võib muretult uputada kuni 10 m sügavusele vee alla ja kukutada 1.5 m kõrguselt. Lisaks talub Ricoh WG-20 kuni 100 kg survet ning toimib tõrgeteta kuni -10°C külmas.

Fotode ja videote jaoks on WG-20 kaameral olemas 14 MP CCD sensor, 5x suumiga objektiiv (28mm – 140mm ekv) mis ei ulatu kaamerakerest välja ja 2,7″ diagonaaliga ja 230 000 pikslit mahutav LCD-ekraan. Objektiivi ümber on 5 LED-lampi. Neid saab kasutada Digital Microscope režiimis väga lähedalt pisikeste objektide pildistamiseks (elusuurusest 6x suuremana). Samuti annavad LED lambid kaamerale lihtsa taskulambifunktsiooni.

Ricoh WG-20 veekindla kompaktkaamera soovituslikuks jaehinnaks Eestis on 199€. 

Ricoh WG-20 tootefotod

ricoh-wg-4-7

ricoh-wg-4-1

ricoh-wg-4-2 copy

ricoh-wg-4-5

ricoh-wg-4-4

 

Ricoh WG-20 ametlik pressiteade

6. veebruar 2014 

RICOH WG-20

Standardne veekindel digikompaktkaamera

 RICOH IMAGING COMPANY, LTD. toob müügile PENTAX WG-20 digitaalse kompaktkaamera. Välitingimustesse sobiv kompaktse ja kerge korpusega mudel on varustatud hulga usaldusväärsete omadustega, mille hulka kuuluvad eeskujulik veekindlus ja löögikindlus. See muudab fotograafia erutavamaks ja muretumaks.

Usaldusväärse, tõsiseks kasutuseks mõeldud PENTAX WG seeria algtaseme mudelina lihtsustab WG-20 pildistamist välitingimustes ja vee all, muutes selle kõigi jaoks erutavaks ja muretuks. Vaatamata kompaktsele ja kergele korpusele on WG-20 eeskujulike tehniliste omadustega: veekindel kuni 10 meetri sügavuses vees, kukkumiskindel kuni 1,5 meetri kõrguselt ja külmakindel kuni –10°C. Lisaks on kaamera varustatud hulga loominguliste funktsioonidega nagu RICOH IMAGING poolt väljatöötatud digitaalse mikroskoobi programm, mis võimaldab jäädvustada märkamatute asjade mikroskoopilist maailma. WG-20 on täielikult varustatud ja valmis universaalseks kasutamiseks alates igapäevasest ja välitingimustes pildistamisest kuni ärilise kasutuseni.

Samaaegselt WG-20 kaameraga esitletakse ka erinevaid eraldi müüdavaid kaamerahoidjaid, mis lubavad kinnitada kaamera turvaliselt jalgratta, veesõiduki või kiivri külge. Kasutades kaamera loomingulisi pildistusfunktsioone (näiteks intervallvõte ja HD video) saab jäädvustada unikaalseid kaadreid täiesti teistsuguste vaatenurkade alt.

Peamised omadused

1. Vastupidav konstruktsioon

WG-20 õhukindel korpus võimaldab kasutada kaamerat kuni 10 meetri sügavuses vees kaks tundi järjest (vastab IPX8 või JIS Class 8 veekindlusele) ja on lisaks löögikindel*, tolmukindel**, külmakindel** ja purunemiskindel** kuni 100 kg raskuse all. See kaamera toimib suurepäraselt ja usaldusväärselt ka ekstreemsetes välitingimustes.

* Mõõdetud RICOH IMAGING standardite alusel (kukkumine 1,5 meetri kõrguselt 5 cm paksusele vineerplaadile), vastab MIL-Standard 810Fm testile Method 516.5-Shock.

** Mõõdetud RICOH IMAGING standardite alusel.

2. Digitaalse mikroskoobi režiim

WG-20 on varustatud uuendusliku digitaalse mikroskoobi režiimiga***, mis suurendab pildistatavat LCD ekraanil ja võimaldab jälgida palja silmaga märkamatut pisikeste asjade maailma. Objektiivi korpuse ümber olevad viis online casino LED makrotuld valgustavad pildistatavat eredamalt ja ühtlasemalt kui loomulik valgus ning lihtsustavad sellega lähivõtteid. Kaamera ja pildistatava värina minimeerimiseks võimaldab särituse hetkel aktiveeruv intensiivse valgustuse funktsioon kasutada lühemaid säriaegu. Kaasasolev makrotugi lihtsustab objekti pildistamist ühe sentimeetri kauguselt.

*** Digitaalse mikroskoobi programmis on pildi mõõduks fikseeritud 2 megapikslit (16:9 külgede suhtega).

3. Kõrge kvaliteediga pildid

14 efektiivset megapikslit ja tipptasemel pildiprotsessor tagavad väga hea lahutusvõimega pildid. Lisaks pakub WG-20 arenenud pilditöötlusfunktsioone. Tänu sellele on kasutajal võimalik kerge vaevaga luua teravaid, peene detailsuse ja kõrge lahutusvõimega väljatrükke ka piltide suurendamisel.

4. HD videosalvestus

WG-20 võimaldab kerge vaevaga jäädvustada kvaliteetseid HD mõõdus (1280 × 720 pikslit, 16:9 külgede suhe, 30 kaadrit sekundis) videolõike. Lisaks on kaameras hulk videolõikude töötlemise funktsioone, näiteks videolõigu kaadri salvestamine pildina, ava- ja lõpupildi lisamine ja videolõigu tükeldamine. Kaamera korpusel oleva micro-HDMI (tüüp D) väljundi kaudu saab HD pildi ja heli edastada välisesse seadmesse, näiteks televiisorisse.

5. Suur 2,7-tolline LCD ekraan

WG-20 on varustatud suure 2.7-tollise värvilise LCD ekraaniga (külgede suhe 16:9, umbes 230 000 pildipunkti). RICOH IMAGING poolt välja töötatud peegeldusvastane AR (Anti-Reflection) kate muudab tüütud peegeldused ja helgid minimaalseks, tagades sellega terava ja selge ekraanipildi ka päikesevalguses.

6. Optilise 5× suumiga objektiiv, 28mm lainurk

WG-20 kompaktses korpuses on viiekordse optilise suumiga objektiiv, mis katab 28-140mm fookuskaugused (35mm kaamera ekvivalendina). Hea ulatusega universaalne objektiiv teeb erinevate olukordade jäädvustamise lihtsaks. Kerge vaevaga on võimalik pildistada kauneid maastikke, pere/grupipilte kitsas ruumis ja ka kaugeid objekte.

7. Kolmekordne kaitse kaamera värina eest

(1)Pixel Track SR funktsioon

Pildistamisel kompenseerib see keerukas süsteem kaamera värinat piltide digitaalse töötlemise teel.

(2)Digital SR režiim****

Kui kaamera tuvastab pildistamisel ebapiisavad valgusolud, valitakse tundlikkuseks automaatselt kuni ISO 6400, mis võimaldab kasutada lühemaid säriaegu ning sellega vähendada kaamera värina mõju pildi teravusele hämaras võttekohas.

(3)Movie SR režiim*****

Video salvestamisel kompenseerib see digitaalne, eksklusiivsel tarkvaral põhinev stabilisaator kaamera värina mõju pildi teravusele. Tulemuseks on kaunid ja teravad videolõigud.

**** Selles režiimis on pildi mõõduks fikseeritud 5 megapikslit (2592 × 1944 pikslit).

***** Selles režiimis on objektiivi vaatenurk tavapärasega võrreldes kitsam.

8. Muud omadused

・Kiire näotuvastus ning autoportree abimees

・Auto Picture automaatrežiim valib sobivaima pildistusprogrammi 16 erineva stseeniprogrammi hulgast.

・12 digitaalset filtrit loominguliste efektide lisamiseks piltidele

・Digitaalse lainurga programm võimaldab moodustada kahest kaadrist ühe eriti laia vaatenurgaga liitpildi (vastab 35mm kaamera ekvivalendina 21mm lainurkobjektiivile).

・Kaameras saab kasutada Eye-Fi traadita võrguga SD mälukaarte.

Märkus: Disain ja tehnilised andmed võivad muutuda.

(832)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga