Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Razer Edge Pro – on see lind või lendkala?

Razer Edge avang“Razer Edge Pro. See on tahvelarvuti, see on PC, see on mängukonsool”. Vähemalt nii kiidab oma toodet Razer ise. Lisades tagasihoidlikumaks muutudes juurde, et tegu on maailma esimese spetsiaalselt mänguritele disainitud tahvelarvutiga.

Lõpuks ometi. Razer Edge on Razeri projekt, mis juba pikemat aega ja erinevate nimede all on hullutanud nii arvutimängureid kui ka tehnikaajakirjanikke. Viimati lubas Razer, et kui projekt saab Facebook’is vähemalt 10 000 like’i siis tootmisse see läheb. Ja siin ta siis nüüd on. Esialgu küll ainult Ameerikas, kuid loodetavasti jõuab see varsti siiski ka Vanasse Maailma.

Seome siis salvrätiku ilusasti ette, et suust valguv sülg rinnale plekke ei jätaks ning süveneme tehnilistesse detailidesse. Edge Pro südameks on 1,90GHz/Turbo 3,0GHz Intel Dual Core i7 protsessor, millele pakuvad seltsi 8Gb muutmälu, 2Gb-ne Nvidia GT 640M graafikakaart, 10,1-tolline puutetundlik(10-punktine) IPS ekraan (1366×768), stereokõlarid, mis toetavad läbi HDMI ka 7.1 heli, 2-megapiksline veebikaamera, Intele WLAN (802.11b/g/n), Bluetooth 4, mikrofonid ja muu pudi padi. Süsteemi jooksutab Windows 8 opsüsteem, mis on valikuliselt kas 128 või 256 GB SSD-kettal. Et sinna kettale on juba eelnevalt lisatud parajalt mahukas mängimisele optimeeritud tarkvara, siis on ilmselt arukas eelistada kohe alguses suuremat ketast. Win 8 aga tähendab seda, et Edge Pro jooksutab kõiki Windows keskkonnas töötavaid mänge.

Hinnapoliitika juures ilmutab Razer suisa jesuiitlikku kavalust. Razer Edge Pro tahvelarvuti maksab kaugel Ameerikamaal hetkel 1299.99 dollarit… aga see hind sisaldab vaid tahvlit ning sellel olevat tarkvara. Tahvli mängukonsooliks muutev juhtpultidega raamistik maksab omakorda 249.99 dollarit. Juhul kui aga soovite oma tahvlit peale mängimise ka töötegemiseks kasutada, siis olge lahked ja köhige klaviatuuri eest eraldi veel 199.99 rohelist. Lisaks võite tahvlit kasutada ka nt lauakellana või pildiraamina. Selleks sobiva doki saate kõigest 99.99 dollari eest. Valik, nagu öelda, on teie.

Juhul, kui näiteks Eesti maaletoojad need hinnanumbrid üks ühele eurodeks muudavad, siis tõenäoliselt jääb Edge Pro vähemalt Eestis küll ainult rikkurite (või akuutsete mängusõltlaste) mängukanniks.

Allikas: Razer

Razer Edge Pro koos juhtimispultidega

Razer-Edge-(1)

Edge Pro koos klaviatuuriga

Razer-Edge-(12)

Edge Pro dokiseadmes

Razer-Edge-(9)

(828)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga