Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi enim ostetud TOP 5 naiste parfüümi 2016. aastal

top-parfuumid-pour-femme-avang

Usinamad ajaveebi lugejad on ehk märganud, et oleme siin eelmise nädala jooksul erinevaid kaameraid ritta pannud ning enim ostetuid teile veidi lähemalt tutvustanud. Kuid teatavasti pole Photopointi veebipoe kliendid juba ammu pelgalt fotohuvilised – meie veebipoest nimelt leiavad kõik endale miskit meelepärast. Ning kuna ühed levinuimad jõulukingitused on tihtipeale just pärit lõhna- ja ilumaailmast, siis tahamegi meie lugejatele detsembrikuu eel ka selles suures ja laias valdkonnas orienteerumisel veidi abiks olla. Seetõttu panemegi järgnevalt ritta sellel aastal enim ostetud naiste ja meeste parfüümid ning erinevad ilutooted.

Photopointi lõhnamaailmast leiab igaüks endale miskit sobivat – tootevalikus on nimelt üle 3000 erineva parfüümi. Seetõttu teemegi ilumaailmale pühendatud top-toodete artikliseeria lahti enim ostetud parfüümidega – teie ette astuvad Photopointi 2016. aastal 5 enim ostetud naiste parfüümi.

TOP 5 vaadates on üks asi kindel – naiste lõhnamaailmas on tipus valitsemas nii-öelda vanad klassikud. Mõni natukene uuem, mõni veidi vanem, kuid ükski päris verivärske parfüüm ei ole suutnud end TOP 5 hulka murda. Vähemalt 2016. aastal on naised igatahes truuks jäänud teada-tundud lõhnadele, mille hulgas leiduvad parfüümid võiksid varsti vabalt legendi-staatuseni juba küündida.

1. Elizabeth Arden Green Tea

Naiste parfüümide TOP 5 esikohalt leiame Elizabeth Ardeni ülipopulaarse Green Tea parfüümi, mis pidi eelmisel aastal kolmanda kohaga leppima. Tegemist on nimelt värskusest pakatava lõhnaga, mis on oma olemuselt kerge ning meeldivalt värskendav. Tsitruse ning rohelise tee aroomid ei ole liialt rasked ega pealetükkivad ning sobivad just neile, kes soovivad vaheldust väga magusatele lõhnabukettidele. Lisaks on Green Tea puhul tegemist lõhnaga, mis on meid rõõmustanud juba aastast 1999.

nr-1-elizabeth_arden_green_tea_scent_spray_50ml_1374589924

Tipunoodid: rabarber, piparmünt, apelsinikoor, sidrun ja bergamott
Lõhna süda: nelk, muskus, jasmiin, tammesamblik, valge merevaik ja mustköömen
Põhjanoodid: köömen, merevaik, muskus, roheline tee, jasmiin, nelk, tammesamblik ja seller

Elizabeth Arden Green Tea Photopointis

2. Elizabeth Arden 5th Avenue

Ka teise koha on napsanud legendaarne Elizabeth Arden. Sarnaselt Manhattanil leiduvale 5. avenüüle on ka 5th Avenue parfüüm elegantse ning luksusliku iseloomuga. 5th Avenue on lõhn, mis on suunatud edukale ja väljapeetud naisele, kes peab lugu aroomikompositsioonist, mille sensuaalsed ja kauakestvad põhjanoodid toovad esile eelkõige värske lillelõhna meeliülendava lõhnabuketi. Võib tunduda küll veidi uskumatuna, kuid Elizabeth Ardeni 5th Avenue parfüümi järele oleme lõhnanud juba lausa 20 aastat.

nr-2-0085805390501

Tipunoodid: magnoolia, laim, mandariin, sirel, maikelluke ja bergamott
Lõhna süda: muskaatpähkel, nelk, mugul-säraõis, kannike, virsik, jasmiin, ylang-ylang ja roos
Põhjanoodid: nelk, iiris, merevaik, sandlipuu, vanill ja muskus

Elizabeth Arden 5th Avenue Photopointis

3. Versace Bright Crystal

Populaarne Versace Bright Crystal parfüüm on endale välja võidelnud kolmanda koha. Pehmelt ja mahedalt puuviljane Bright Crystal hiilgab granaatõuna värskuse ning pojengi ja magnoolia lillearoomidega, mis on kõrvutatud salapärase muskusega, tänu millele saab Bright Crystal parfüüm uhkeldada lausa meeliülendava lõhnabuketiga. Versace Bright Crystal on oma olemuselt glamuurne ning selle aroom on mõeldud spetsiaalselt enesekindlatele ning sensuaalsetele naistele, kes saavad seda parfüümi kandes tunda end lõhnagurmaanidena.

90_r510032-r090mls_rnul_20_brightcrystal90ml-fragrances-versace-online-store_1_5

Tipunoodid: yuzu, granaatõun ja vesi
Lõhna süda: lootusõis, magnoolia ja pojeng
Põhjanoodid: muskus, mahagon ja merevaik

Versace Bright Crystal Photopointis

4. DKNY Be Delicious

DNKY Be Delicious on värske ning lausa energiast pakatav lõhn, mis sobib ideaalseks kaaslaseks julgele ning seejuures sarmikale naisele. Rohelise õuna ja greibi värskendavat kooslust rikastavad erinevate eksootiliste lillede aroom ning vürtsi lisavad ka merevaigu ning sandlipuu mahe hõng. Ülimenukas DKNY Be Delicious lõhn lisab talvisele ajale sära ning värskust.

81wr01_809_main

Tipunoodid: greip, kurk ja magnoolia
Lõhna süda: mugul-säraõis, roos, maikelluke, kannike ja roheline õun
Põhjanoodid: puit, merevaik ja sandlipuu

DKNY Be Delicious Photopointis

5. Dolce&Gabbana Light Blue

Naiste parfüümide TOP 5 võtab kokku säravalt lihtne Dolce&Gabbana Light Blue. Mahe puuvilja- ning lillearoomidest pakatav Light Blue on inspireeritud Sitsiilia suvehõngust ning mahedatest vahemereõhtutest. Õhuliselt lihtne ja kerge Light Blue lõhnabukett on enesekindel, kuid ülimalt naiselik, milles mänglevad omavahel laimi värskus, jasmiini magusus ning seedripuu maahedus. Dolce&Gabbana Light Blue parfüüm on ideaalne viis tuua talveilmadesse natukene suvist värskust ja kergust.

nr-5-7004875_a_1

Tipunoodid: roheline õun, seedripuu, kellukas, sitsiilia sidrun
Lõhna süda: valge roos, bambus, jasmiin
Põhjanoodid: merevaik, muskus, seeder

Dolce&Gabbana Light Blue Photopointis

Loodan, et see TOP 5 annab veidi inspiratsiooni, millised lõhnad võiksid just meie lugejatele ning nende lähedastele kõige paremini sobida. Üllata oma lähedasi nende lemmikparfüümiga, mille saad Photopointi veebipoest soetada lausa kodust lahkumata.

footer-top-tooted-2016

(1286)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga