Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopoint.ee: 6 põhjust, miks teha ost veebipoest?

cover

Olid ajad, kui vajaliku foto-, nuti- või kodutehnika ostuks pidi kingad jalga panema, jope selga viskama ning sammud seadma lähima Photopointi kaupluse poole. Muidugi saab seda ka praegu teha ning meie kuus esinduskauplust Tallinnas ja Tartus on alati valmis kõiki huvilisi ja entusiaste rõõmsalt teenindama. Aga, mida teha kui elad Saaremaal, Setumaal või hoopis Narvas? Siis saad vajaliku tehnikavidina või fotokaamera tellida kiirelt ja mugavalt Photopointi veebipoest, mis peidab endas mitmeid eeliseid. Vaatame neist mõnda allpool.

Veebipoes kehtib kaubale 14 päevane tagastusõigus

Internetist tellitud kaubale kehtib alati 14- päevane tagastusõigus s.t veebipoest tellitud kauba saad vajaduse korral tagastada 14 päeva jooksul. Tagastamiseks tuleb kaup toimetada ükskõik millisesse Photopointi kauplusesse või saata Nordic Digital AS peakontorisse. Tagastatud kaup peab olema täiskomplektne, originaalpakendis ja kasutusjälgedeta. Tagastuse juurde peavad olema lisatud ostu tõendav dokument ning lepingust taganemise avaldus.

Alates 59€ ostust toome sulle kauba tasuta koju kätte

Täitsa tõsi. Kui sinu tellimuse summa ületab 59€, siis toimetame toote(d) Sulle kulleriga koju kätte või lähimasse pakiautomaati tasutaPhotopointi kauplustesse saad kaupa tellida tasuta ükskõik, millise ostusumma puhul. Meelepärase kauba kättesaamise variandi saad valida ostukorvis.

Mugav järelmaksu taotlemine otse veebipoes

Sooduspakkumistega tooted on teadagi kiired kaduma ning seega ei tasu huvipakkuva toote juures kokutama jääda. Kui ideaalse pakkumise hetkel sinu tengelpung üpris õhuke tundub, siis on võimalus kasutada soodsat järelemaksu võimalust – Photopointi järelmaks. Saad juba toodet kasutama hakata ning soovi korral hiljem alati kogu summa tagantjärele tasuda. Järelmaksu lepingu taotlemine toimub kiirelt ja mugavalt otse veebipoes, kus saad lepingu soovi korral digitaalselt allkirjastada. Enne järelmaksulepingu sõlmimist konsulteeri vajadusel spetsialistiga.

Veebipoes üle 20 000 toote rohkem kui Photopointi kauplustes kohapeal

Photopointi uues veebipoes on tootevalik oluliselt suurem, kui kauplustes kohapeal – lausa 20 000 võrra suurem! E-poest võid leida selliseid kaupu nagu televiisorid, külmkapid, tolmuimejad, triikrauad jnejne. Muidugi leiab veebipoest jätkuvalt laias valikus fotohuvilistele ja -gurmaanidele sobivaid kaameraid ja objektiive.

Photopoint on kindel, turvaline ja pikaajaliste kogemustega ostukoht

Oleme Eesti foto- ja tehnikakaupade turul tegutsenud juba üle 22 aasta. Selle aja jooksul on oleme teenindanud sadu tuhandeid rahulolevaid kliente nii veebipoes kui kauplustes kohapeal. Lisaks on Photopoint Eesti E-Kaubanduse Liidu ametlik liige omades “Turvaline ostukoht” kvaliteedimärki s.t photopoint.ee e-pood vastab kõigile seatud kriteeriumitele ja kvaliteedinõutele. Meie asjalikud teenindajad aitavad Sul leida täpselt selle digi- ja fototehnika, mida vajad – nii e-poes kui kauplustes kohapeal.

Photopointi e-poes on soodne šopata

Veebikauplusest leiad kaks soodusrubriiki, mis eksisteerivad ainult veebis. Nendeks on “Veebimüük, kõik 1€” kus absoluutselt kõik tooted maksavad 1€ ning “Päevapakkumised” kus iga päev on valitud tooted ahvatlevalt soodsate hindadega ning need pakkumised kehtivad konkreetse päeva südaööni ainult veebipoes. Mõlemast rubriigist ostetvaid tooteid saad tellida endale meelepärasesse pakiautomaati, kulleriga koju või tasuta Photopointi kauplustesse.

Need on vaid mõningad tähtsamad eelised, mis eristavad veebikauplust tavakauplustest. Lisaks saad e-poes meie veebihalduritelt küsida toote kohta nõu ja infot või ise tooteid võrrelda. Saad luua kasutajakonto, millega sisse logides näed oma ostude ajalugu ning tellimuse esitamisel on sinu andmed juba sisestatud. Kuid juba vanarahvaski teadis, et oma silm on kuningas nii et….

…tule külla, sest e-pood on alati avatud – www.photopoint.ee

(753)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga