Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Proovi Photopointi uut paberfotode tellimise keskkonda: PhotoExpress Online

Millal sa viimati paberfotosid tellisid? Alles hiljuti? Aastaid tagasi? Igal juhul on nüüd taas põhjust kasvõi mõnedki suvefotod paberile panna. Photopointil on suur rõõm teada anda, et valmis on saanud uhiuus veebipõhine piltide tellimise keskkond PhotoExpress Online. See on nii hea, et sa lihtsalt pead selle ära proovima.

Meie siin Photopointis oleme sellest keskkonnast lausa vaimustuses. PhotoExpress Online on olnud meie ammune soovunelm ja eesmärk pakkuda Sulle parimat piltide tellimise kogemust ükskõik millise operatsioonisüsteemi või arvuti taga sa ka ei istuks. See kõlas nüüd väga klišeeliselt ja reklaamilikult, kuid täpselt nii see ka tegelikult on. Nüüd on see unelm teoks saanud.

PhotoExpress Online on veebis, sellesama veebilehitseja sees, millega sa seda postitust loed. Sa ei pea alla laadima ühtegi programmi – lihtsalt kliki aadressil www.photoexpress.ee ning oledki kohal. Veebipõhisus tähendab muuhulgas, et PhotoExpress Online`iga saab pilte tellida ühtviisi hästi nii Maci kui ka Linuxi operatsioonisüsteemides. Sa ei pea looma endale piltide tellimiseks kasutajakontot – sellegipoolest hoitakse sinu andmed ja isegi eelmise tellimuse pildid järgmiseks korraks alles. Kogu infovahetus toimub läbi turvalise, 256 bit krüpteeritud SSL ühenduse, mistõttu võid olla kindel, et keegi sinu isiklikele piltidele ega muule infole mitte kusagilt ligi ei pääse.

Uue PhotoExpressiga saab tellida piiramatus koguses fotosid. Olemas on kõik vajalikud fotode seadevõimalused nagu näiteks punaste silmade vähendamine, raami lisamine, kuupäeva lisamine jne. Neid seadeid saab kohandada paindlikult kõigile, üksikutele, või valitud piltidele korraga. Kogu info ja tellimuses olevad pildid on esitatud ilusalt ning selgelt. Fotosid saab tellida koju, pakiautomaatidesse, lähimasse postkontorisse või tasuta Photopointi kauplusesse.

Senine piltide tellimiseks kasutatud algne veebivorm on visatud jäädavalt ajaloo prügikasti. Paljude poolt armastatud, kud mõnel puhul ka probleeme põhjustanud alla laetav fotode tellimise programm PhotoExpress 3 jääb uue PhotoExpress Online kõrvale teiseks, alternatiivseks piltide tellimise võimaluseks.

Mine – vaata ja proovi PhotoExpress Online`i. Ehk leiad enda pildikaustadest mõned ilusad fotodki, mida paberile trükkida võiks. Anna pärast meile teada ka, et kuidas siis oli.

PhotoExpress Online avaleht

(940)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga