Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Pentax W90 – veekindlus, makrolambid ja suurepärane disain

Olgem ausad – eelmisel aastal jäi Pentax oma veekindla W80 digikaameraga lootusetult hiljaks, esitledes seda alles juuni lõpus. Tänavu Pentax enam sellist viga ei tee. W80 järglane on kohal. Pentax Optio w90 on veekindel kuni 6 meetrit, külmakindel kuni -10°C ja kukkumiskindel kuni 1,2 m. Kõik need näitajad on eelmise mudeli ekvivalentsetest numbritest paremad.

Uue kaamera objektiivi ümber on kolm LED-lampi, mis valgustavad pildistatavat makrovõtterežiimis. Kõige krooniks on Pentaxi disainerid teinud kaamera väljanägemise kallal päris head tööd. Kui eelmised W-seeria mudelid nägid välja odavad ja plassid (rangelt subjektiivne arvamusavaldus), siis W90 aparaat on maitsekas ja karakteriga.

Foto tegemiseks vajalikud olulisemad jupid – sensor ning objektiiv – on W90 aparaadil täiesti identsed W80 mudeliga 253.15€. 12 MP CCD sensor ning 5x suumiga, fookuskauguste vahemikuga 28-140 mm (35 mm ekvivalendina) objektiiv. Eelkäijalt on päritud ka HD-formaadis (1280 x 720) videoklipi salvestamise funktsioon kiirusega 30 kaadrit sekundis.

Sarnaselt äsja esitletud i90 digikompaktile on ka tänasel veekindlal mudelil täiustatud näotuvastusfunktsioon, mis lisaks inimeste nägudele tunneb ära ka kasside vurrud  ja koerte koonud. Inimeste nägusid tunneb W90 ära kuni 32 tükki korraga

W90 LCD on 16:9 külgede suhtega ning 2,7″ diagonaaliga (W80 diagonaaliks oli 2,5″). Kaameraga on kaasas lai randmerihm koos karabiiniga. Soovi korral saab juurde hankida veekindla kaugjuhtimispuldi O-RC1, kuni 60 m veekindla kesta, randme- ja ujuvrihma.

Pentax Optio W90 veekindlat kamerat on turule oodata märtsi lõpus mustas ja rohelises värvitoonis. Hinnaks Photopointis: 4499.-

Pentaxi ametlik eestikeelne pressiteade

[nggallery id=67]

(229)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Pentax Optio W80 punane 12,1 megapikslit, 5× optiline suum (35 mm ekvivalendina 28-140 mm), 33,7 MB sisemälu, 2,5-tolline LCD ekraan, 720 HD video, vee- ja tolmukindel korpus (kuni 5 m 2 tundi).
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga