Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Pentax RS1000 kompaktkaamera disainitöötuba veebis

Pentax on oma läpipaistvate esipaneelidega RS1000 kompaktkaamera 120.98€ kontseptsiooni tõepoolest hoolikalt läbi mõelnud. Kui on kaamera, millel saab disainilehti vahetada, siis peavad olema ka võimalused neid disainilehti teha. Pentaxi uus veebileht aadressil chameleon.pentax.eu on üheks selliseks võimaluseks. Seal oleva rakenduse abil on disainilehtede kujundamine lihtne – samas on olemas ka piisavalt palju erinevaid võimalusi oma loovuse rakendamiseks.

Pentax ise kutsub oma uut RS1000 kompaktkaamerat 120.98€ kameeleoniks. Selle läbipaistva esipaneeli alla saab nimelt asetada fotosid või muid trükiseid et aparaati ise omanäoliseks muuta. Sobivate disainilehtede saamiseks on mitmeid võimalusi. Esiteks ei pea üldse aparaadi vahele midagi panema – valge ja musta värvi RS1000 korpus 120.98€ on ka niisama päris kena. Kel aga soovi, võib kaamerale uue näo andmist proovida ning esipaneeli alla libistada ühe kolmest komplektis olevast eellõigatud disainlehest.Veel on kaamerale kaasa pandud roosa šabloon, millega saab lõigata sobiva suurusega ning täpsete aukudega disainilehe välja ükskõik kust – fotodelt, ajakirjadest jne.

Lisaks nendele võimalustele pakub Pentax oma spetsiaalselt RS1000 jaoks loodud veebilehel võimalust ja vabadust kujundada ise disainilehti. Aadressil chameleon.pentax.eu on üles seatud suurepärane ja lihtsalt kasutatav rakendus, mis rippmenüü abil võluväel ka eestikeelseks muutub. Sellel lehel olevas Chameleoli töötoas saab lisada kujundatavale taustale teksti, kujundeid ja fotosid oma arvutist. Valida saab taustavärve, muuta saab fotode või joonistuste läbipaistvust ja palju muud. Kui sobiv tulemus saavutatud, saab kujunduse välja printida ja šablooni abil RS1000 jaoks sobivaks lõigata. Kogu protsess on oluliselt lihtsam kui fototöötlusprogrammide pakutavad võimalused.

Valmis meisterdatud disainilehe saab salvestada sealsamas veebilehel enda konto juurde. Kes soovib, võib oma eriti vinge kujunduse ka teistele vaatamiseks, printimiseks ja hindamiseks välja panna. Igal nädalal valitakse hääletuse tulemusena välja kõige ägedam kujundus. Võidutöö saab olema presenteeritud chameleon.pentax.eu avalehel ning selle järgi saab nädalaks näo kogu kujunduskeskkond.

Proovi, kui lihtsalt ja mõnusalt RS1000 kujundused chameleon.pentax.eu veebilehel valmivad

Tutvu Pentax Optio RS1000 digikaameraga Photopointi veebilehel


(148)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Pentax Optio RS1000 Chameleon valge 14 megapiksliga CCD, 4× suumiga objektiiv (35mm ekvivalendina 27,5-110 mm), muudetava disainiga esipaneel, HD video, 3-tolline LCD monitor, liitiumaku.
Pentax Optio RS1000 Chameleon must 14 megapiksliga CCD, 4× suumiga objektiiv (35mm ekvivalendina 27,5-110 mm), muudetava disainiga esipaneel, HD video, 3-tolline LCD monitor, liitiumaku.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga