Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Panasonicu tooteid pärjati kõrge tunnustusega

Postitas: Lauri

Panasonicu tooteid pärjati tänavusel EISA (Euroopa Pildi- ja Helitehnika Assotsiatsiooni) auhinnagalal preemiatega neljas erinevas tootekategoorias.

Euroopa mikrosüsteemi auhinna võitis Panasonicu stereosüsteem SC-HC3, parimaks multimeediakaameraks tunnistati Lumix DMC-GH1, parim välkmäluga kõrglahutusega videokaamera on Panasonic HDC-TM300 ning Euroopa plasmateleri auhinna sai VIERA TX-P42V10E.

EISA valib parimad tooted enam kui kahesajas kategoorias, mis üldsusele huvi pakuvad. Panasonic võitis juba teist aastat järjest preemiaid neljas erinevas kategoorias.

Stereosüsteem Panasonic SC-HC3

Stereosüsteemiga SC-HC3 saab esitada muusikat CD-plaatidelt ja iPod’idelt, sellel on AM-/FM-tuuner raadiosaadete kuulamiseks, kell ja lisasisend, mis võimaldab muusikasõpradel ühendada vajadusel muu komponendi.

“See Panasonicu endise tütarkaubamärgi “Technics” pikast audiotraditsioonist pärinev mikroaudiosüsteem täiendab igat lauda või riiulit nagu audiojuveel. Selle sale ja kompaktne püstdisain sisaldab liugust, mis peidab nii CD-mängijat kui iPod’i dokkimisjaama. Üldiselt on see süsteem suuruselt sale ja ometi helilt suur,” märkisid EISA ekspertide kogu liikmed oma valikut õigustades.

Multimeediakaamera Lumix DMC-GH1

Tegemist on uudse vahetatava objektiiviga kaamerasüsteemiga, mille profitasemel funktsioonid ja talitus on mahutatud kompaktsesse ja lihtsalt kasutatavasse korpusesse.

Ekspertide kogu hinnangul “ühendab Panasonicu LUMIX DMC-GH1 kompaktse kaamera ja digitaalse peegelkaamera eelised: see on kerge, väike, sellel on kõrge eraldusvõimega elektrooniline pildiotsija ja Live View funktsioon. Lisaks teravustab DMC-GH1 kiiresti, tagab suurepärase pildikvaliteedi ja selle objektiivid on vahetatavad.

Kaameral on ka väga mitmekülgne erinevate nurkade alla seatav ekraan ning sellega saab salvestada täiskõrglahutusega videot. Nii fotode kui videote pildikvaliteet on jalustrabav. GH1 on esimene süsteemikaamera, mis võimaldab pidevat automaatset teravdamist videorežiimis.”

Panasonicu digikaamerad Photopointis

Kõrglahutusega videokaamera Panasonic HDC-TM300

Sellel videokaameral on värskelt väljatöötatud 3MOS kiibisüsteem ning puutetundlik LCD-ekraan.

“Lihtne käsitsetavus, tipptehnoloogia ja professionaalsed funktsioonid on Panasonicu kõrglahutusega videokaameras HDC-TM300 omavahel perfektselt kombineeritud. Selle kõrge eraldusvõime ja kõrge tundlikkusega 3MOS pildiandurisüsteem koos täiustatud optilise pildistabilisaatoriga tagavad hea pildi mis tahes salvestustingimustes. Tõhusat pilditöötlust pakutakse koos paljude keerukate täisautomaatsete funktsioonidega, kaasa arvatud intelligentne järgimissüsteem,” põhjendasid EISA ekspertide kogu liikmed oma otsust.

Panasonicu videokaamerad Photopointis

NeoPDP plasmateler VIERA TX-P42V10E

“Oleme plasmateleriga TX-P42V10E loonud kõrgeima kvaliteediga lameekraaniga teleri, milles on kombineeritud meie ajakohasele tehnilisele tasemele vastavad NeoPDP-tehnoloogiad arvukate kasutajasõbralike võrgundusfunktsioonidega,” ütles Fabien Roth, telerite valdkonna direktor, Panasonic Marketing Europe GmbH. “Me näeme Euroopa plasmateleri auhinna 2009-2010 võitmist kinnitusena sellele, et TX-P42V10E pakub tarbijaile ülimat vaatamiskogemust.”

EISA ekspertide kogu teatas, et plasmateleri TX-P42V10E peamisteks headeks omadusteks on selle “suurepärane tasakaal pildikvaliteedi, funktsionaalsuse ja kaasaegse tehnoloogia vahel ning loomulikult konkurentsivõimeline hind. See teler pakub tõeliselt nauditavat kinolaadset kogemust suurepärase kontrasti ja loomulike värvidega, mille saavutamiseks ei pea kasutaja vaeva nägema tänu THX eelsätestatud häälestusfunktsioonile.”

Plasmatelerid Photopointis

(200)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga