Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nikon D300s

Postitas: Lenno

Pressiteade

Amsterdam, Holland, 30. juuli 2009 — Nikon tutvustab kaamerat D300s 3.83€, mis avardab tänaste loominguliste pilditegijate võimalusi.

D300s pakub HD videosalvestust, kiiremat sarivõtet (7 kaadrit/sek) ning CF- ja SD-mälukaardipesa, mis annab uusi võimalusi loominguks. Kõrgelt hinnatud D300 baasil valmistatud D300s diskreetses kompaktses korpuses on sama DX formaadis 12,3 megapiksliga CMOS-sensor, professionaalne 51 punktiga automaatse teravustamise süsteem ja kiidetud EXPEED-pilditöötlusprotsessor.

Robert Cristina, Nikon Europe’i professionaalsete toodete osakonna juhataja kommenteerib: „D300s on suunatud tänasele pildiloojate põlvkonnale, kes soovib ühendada säravad liikumatud pildid videosalvestuse loominguliste võimalustega. DX-vormingul on objektiivi suurenduse, kompaktse suuruse ja taskukohasuse eelis, mis muudab D300s tõeliselt põnevaks paketiks igaühele, kes soovib oma fotograafiat uuele tasemele tõsta“.

Salvestage ja toimetage HD-filme stereos
D300s laiendab oluliselt DSLR HD-filmi jäädvustamise võimalust, lisades välise stereosisendi, automaatse teravustamise võime ja esitledes esmakordselt kaamerasisest filmimontaaži. Välise stereomikrofoni võimalus lisab filmilõikude salvestamisele realistlikuma heli ja uus spetsiifiline reaalaja vaate nupp teeb piltide ja filmide vahel liikumise lihtsamaks kui kunagi varem. Filmilõikude kaameras monteerimine on hõlbus, kui valite taasesituse ajal algus- ja lõpp-punktid. Lisaks võimaldab uus C-tüüpi HDMI multimeedialiides soovi korral videolõike HD ekraanil monteerida.

Mälukaardid
Esmakordselt selles klassis pakub D300s valikut kahe salvestusmeediumi standardi vahel: CF (Compact Flash™) ja SD (Secure Digital™) ning võimalust kontrollida, kuidas kaamera neile andmeid salvestab. Näiteks võite valida piltide salvestamise ühele ja filmilõikude salvestamise teisele kaardile.

Kiirem pildistamine, suurepärane kvaliteet.
D300s 3.83€ salvestab kujutisi tohutu kiirusega (7 kaadrit/sek) ilma, et vajaks täiendavat toiteallikat. Eraldi müüdav akutald MB-D10 teeb võimalikuks kiiruse 8 kaadrit/sek ning parandab ergonoomikat ka vertikaalsel pildistamisel.
Kaamera on pärinud D300 revolutsioonilised tehnoloogiad, näiteks stseenituvastussüsteemi koos 1005-pikslise RGB värvimõõtmisega ja oma klassi parima automaatteravustamise töö tänu 51-punktisele Multi-CAM3500 AF süsteemile. Need koos annavad täpse automaatse teravustamise, särituse ja värvustasakaalu kontrollimise. EXPEED-pilditöötlusprotsessor tagab Nikoni tunnustatud pildikvaliteedi, mida iseloomustavad külluslikud ja korrektsed värvid, sujuvad nahatoonide üleminekud ja eeskujulik minimaalse müraga teravus. Sellele lisandub Nikoni Picture Control süsteemi paindlikkus, mis kõik koos aitavad juhtida piltide väljanägemist ja emotsiooni.

Käepärane ergonoomika
Nikoni kõrgelt hinnatud ergonoomikat on märkimisväärselt parandatud, võttes kasutusele sama noolenupu, mida kasutatakse D3-seerias ja D700-s, ning milles keskmine nupp aktiveerib filmimise algust ja lõppu. D300s pakub ka vaikset pildistusrežiimi diskreetseteks olukordadeks, mis võimaldab kasutajal hallata peegli naasmist algasendisse. Spetsiaalne Info nupp lihtsustab kuva ja pakub otseteid sagedamini kasutatavatesse seadetesse. Integreeritud välklambi hajuti katab 16 mm lainurgaga objektiivi vaatevälja.

Praktilised töönäitajad
3-tolline ja 920 tuhande pildipunktiga kõrge eraldusvõimega TFT monitor pakub suurepärase pildikvaliteediga taasesitust ja abistab filmi kompositsiooni valimisel. Soovi korral võite filmimise ajal kuvada ka virtuaalset horisonti. Valik kaamerasiseseid töötlusvahendeid sisaldab nüüd ka pildi suuruse muutmise funktsiooni, millega saab RAW-failid töödelda eelmääratud mõõtudesse. Selliselt saab töödelda rohkem kaameras ja vähem arvutis.

Rohkem kui lihtsalt „S“ nime lõpus
D300s põhjalik funktsionaalsus on disainitud kõikidele, keda nende endi fotograafia tulevik tõsiselt huvitab. See kaamera pakub enamat, kui lihtne „S“ nime lõpus näib lubavat. D300s eesmärk on tagada endale unikaalne positsioon Nikoni digipeeglite tootesarjas, kombineerides selleks loomingulised valikud, professionaalsed tehnoloogiad, kompaktsed mõõtmed ning taskukohase hinna.

D300s 3.83€ tuleb müügile kahes komplektis:
objektiiviga AFS DX NIKKOR 16–85mm f/3,5–4,5 VR
60.99€
objektiiviga AF-S DX NIKKOR 18–200mm f/3,5–5,6 G ED VR II 57.83€.

 

(423)

Artiklis kirjeldatud tooted:
D-Fruit SVHS; 10m D-Fruit SVHS; 10m
40x50 cm Tetenal Vario Comfort 310 20 l. 40x50 cm Tetenal Vario Comfort 310 20 l.
Intel Celeron D310 2,13GHz s.478 Intel Celeron D310 2,13GHz s.478 in box
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga