Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

NFC toega hübriidkaamera nutikatele – Sony NEX 5T

Nex-5T-2

 

Sony on keskmiselt välja tulnud ühe uue NEX hübriidkaameraga aastas. Mõnikord suurte, mõnikord väikeste uuendustega. Antud uuenduskuur paraku fotosid paremaks ei muuda – tegemist on põhiliselt kaamera nutikamaks ning mugavamaks muutmisega, tagamaks parem ühilduvus seadmetega. Sony vahetab uue NEX 5T hübriidkaameraga välja mudeli 5R, mis mõnede üksikute omaduste tõttu erineb eelkäijast.

Põhiline huvi antud kaamera vastu tekitatakse neile huvilistele, kes kasutavad erinevaid nutiseadmeid – telefonid-tahvlid, millel jookseb Android, Blackberry, Symbian või Windows Phone operatsioonisüsteem. Samuti on tarvilik lisa NFC tugi,  mida tänapäeval lisatakse üha enam uutesse seadmetesse.  Sony on liitunud laevaga ning lisanud antud kaamerale samuti NFC (Near Field Communication) toe, mis hõlbustab seadmete omavahelist suhtlemist. NFC aitab ära hoita tüütute Wi-Fi paroolide sisestamise ja muudab piltide edastamise kiiremaks. Kahjuks on kurb uudis Apple seadmete omanikele, kuna Apple ei ole veel oma seadmetele NFC liidest juurde lisanud ja seetõttu jääb läbi nutiriistade omavahelise puudutamise mugav piltide jagamine ära ning tuleb kasutada WiFi varianti või muid tavapäraseid alternatiive. Selleks, et kasutada piltide edastamiseks NFC tuge, tuleb vastuvõtja asetada telefoni külje peal oleva NFC logo vastu, kuna viimase all peitubki saatja, mille kaudu edastatakse andmeid.

Lisaks NFC toele on üheks täiustuseks uuenenud ekraani mehhanism, mis võimaldab ekraani keerata 180 kraadi üles, võimaldades eelnevaga võrreldes ladusamalt kas siis endast või seltskonnast pilti teha. Ekraani saab alla keerata endiselt 50 kraadi

nex5t-1

Märgatavaks muutuseks võib tuua ka KIT objektiivi muutuse. Sony asendas suurema 18-55mm F3.5 – 5.6 OSS objektiivi kompaktse ning video-sõbralikuma 16-50mm 3.5 – 5.6 PZ OSS vastu, mis peaks paremini funktsioneerima ning on ka märgatavalt kergem.

Uuendatud mudelit NEX-5T on oodata meie turule tänavu sügisel.

NEX-5T_front NEX-5T_fside nex5t-2 nex5t-3

(1001)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga