Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

National Geographic uued fotokotid

Postitas: Lauri

National Geographic kaubamärki kandvad fotokotid olid siiamaani olnud vaid beežikasrohekat värvi. Enam mitte.

2009 aasta kollektsioon kannab nimetust “Walkabout“. Kõik sinna kuuluvad kaameramahutid on väljast stiilselt tumehallid ja seest helehalli värvi. Alles paar nädalat tagasi esitleti neid ametlikult ning juba täna jõuavad esimesed neist kõikidesse Photopointi kauplustesse üle Eesti.

Uues tootesarjas on kaks vutlarit suurema digikompakti/väiksema digipeegli/videokaamera jaoks, kaks õlakotti, kuhu sisse mahub sülearvuti, peegelkaamera ja igasugust muud vajalikku kraami. Veel on valikus kaks seljakotti ning üks daamidele suunatud kandekott koos selle sisse käiva digipeeglivutlariga.

Allpool igastühest neist veidi suuremalt ja täpsemalt:

National Geographic väike vutlar NGW2021

See väike vutlar mahutab väiksema videokaamera või suurema digikompakti (supersuumi) ning seadme jaoks vajalikud pisividinad. Vutlaril on kaks panipaika – suurem, lukuga klapiga peasahtel kaamera jaoks ning väike, kaheks osaks jaotatud sahtel koti eesosas patareide, mälukaartide, paari lutsukommi jms jaoks.

Vutlaril on lai kanderihm ning kokkupakitav vihmakile mille saab vajadusel üle koti tõmmata. Vutlari sisemõõtmed (peasahtel) on: laius 10 cm, paksus 9,5 cm ja kõrgus 13,5 cm.

National Geographic NGW2021 Photopointis 12.19€

National Geographic keskmise suurusega vutlar NGW2025

See keskmise suurusega vutlar mahutab väiksema videokaamera, supersuumi 11.63€ või väiksema digipeegli 659.82€. Sarnaselt väiksemale vutlarile on sellelgi kaks panipaika. Peasahtli saab aga jagada kahe vahetükiga kolmeks. Eesmine sahtel on jagatud nelja ossa. sinna saab mahutada mobiiltelefoni, patareid, ja muu träni.

Vutlaril on lai kanderihm ning kokkupakitav vihmakile mille saab vajadusel üle koti tõmmata. Vutlari sisemõõtmed (peasahtel) on: laius 16 cm, paksus 11 cm ja kõrgus 19 cm.

See mudel jõuab Photopointi NG tootevalikusse lähemate nädalate jooksul.

National Geographic väike õlakott NGW2140

Kui omad pisikest sülearvutit nagu Acer Aspire One 761.48€ või Asus Eee PC 7.11€, siis sobib see kott Sulle tõenäoliselt nagu rusikas silmaauku. NGW2140 mahutab peegelkaamera/videokaamera või suurema kompaktkaamera ning kuni 9″ sülearvuti (netbooki).

Õlakotil on eraldi vutlar digipeegli ja selle laadija/välklambi vms tarvis. See tähendab, et kui te ei taha parajasti kotiga koos kaamerat kaasa võtta, saab selle kenasti ja kompaktselt vutlari sees õlakotist välja tõsta ning kappi paremaid pildistamisilmu ootama seada. Vutlari saab ühe vahetükiga soovitud viisil kahesse ossa jagada.

Kaameravutlar ei täida kogu peasahtli ruumi – selle kõrvale jääb tühimik kuhu saab manna muud meeldivat kraami. Lisaks peasahtlile on koti eesosas kaks lukuga lahti tõmmatavat väiksemat sahtlit. Lisaks sellele  on kaks krõpsuga kinnituvat sahtlit suure klapi peal.

Õlakoti taga on rihm, millega saab selle kinnitada ratastel kotikäru külge. Kaameramahutil on lai kanderihm ning kokkupakitav vihmakile mille saab vajadusel üle koti tõmmata. Koti peasahtli sisemõõtmed on: laius 27 cm, paksus 11,5 cm ja kõrgus 23 cm. Kaameravutlari mõõtmed on: laius 17,5 cm, paksus 11 cm ja kõrgus 16,5 cm.

National Geographic NGW2140 Photopointis 12.19€

National Geographic keskmise suurusega õlakott NGW2160

NGW2160 mahutab peegelkaamera/videokaamera või suurema kompaktkaamera ning kuni 15,4″” sülearvuti.  Omadustelt ja sahtlite asetuselt on see õlakott sarnane eelmise, NGW2140 mudeliga. Kõik on ainult veidi suurem.

Koti peasahtli sisemõõtmed on: laius 35 cm, paksus 14 cm ja kõrgus 29 cm. Kaameravutlari mõõtmed on: laius 20 cm, paksus 11 cm ja kõrgus 16,5 cm.

National Geographic NGW2160 Photopointis 6.1€

National Geographic väike seljakott NGW5050

See väike seljakott on jagatud kaheks: alumine osa mahutab peegelkaamera/videokaamera kaks objektiivi, välklambi, kaableid ja laadija jne. Kaamera panipaiga saab seada vahetükkide abil täpselt nii, nagu varustusele vaja.

Seljakoti ülemisse ossa saab panna igasuguseid muid vajalikke või mõttetuid asju. Seljakoti tagumises osas on eraldi lukuga lahti käiv sülearvuti panipaik. Sinna mahub kuni 12,1″ sülearvuti. Kõige parem osa selle koti juures on see, et alumist ja ülemist panipaika eraldava vahetüki saab eemaldada. Nii saab seda kaameramahutit kasutada ka kui ühe suure sahtliga tavalist seljakotti.

Kotil on kaks väikest sahtlit külgedel – sinna saab torgata veepudeli või isegi statiivi. Koti kaamerasahtli klapi sees on lai panipaik mobiiltelefoni, märkmiku, kirjutusvahendite jms tarvis. Ühe õlarihma küljes on vutlar mobiiltelefoni või väiksema digikompaktkaamera jaoks. Seda saab sealt ka ära võtta ja näiteks püksirihma küljes või koti sees kanda.

Sellelgi kotil on kokkupakitav vihmakile, mille saab vajadusel üle koti tõmmata. Koti peasahtli sisemõõtmed on: laius 23 cm, paksus 10,5 cm ja kõrgus 18 cm.

See mudel jõuab Photopointi NG tootevalikusse lähemate nädalate jooksul.

National Geographic keskmise suurusega seljakott NGW5070

NGW5070 seljakott on identne eelpool käsitletud NGW5050 mudeliga. Kõik mõõtmed on vaid veidi suuremad. Sülearvutitaskusse mahub kuni 15,4″ sülearvuti ning suurematel peegelkaameramudelitel on kaamerasahtlis rohkem ruumi.

Koti peasahtli sisemõõtmed on: laius 28 cm, paksus 10,5 cm ja kõrgus 24 cm.

National Geographic NGW5070 Photopointis
6.1€

National Geographic õlakott NGW8120

Selle õlakotiga saab kaasas kanda digipeeglit koos välklambi/laadijaga ning muud pudi-padi. Kaamera jaoks on kotil eraldi vutlar. Viimane on täpselt samasugune ja samade mõõtmetega nagu ülal kirjeldatud NGW2140 õlakotil.

Koti peamine sahtel on lukuga suletav ning peidab endas veel teistki, väiksemat lukuga sahtlit, kuhu saab panna näiteks dokumendid ja rahakoti. Kandekoti eesmisel küljel on kaks väikest krõpsuga taskut. Ülal on väike vutlar mobiiltelefoni või MP3 mängija jaoks. Kriminogeensemates piirkondades ringi kruiisitades tasuks see siiski igaks juhuks tühjaks jätta.

Koti peasahtli sisemõõtmed on: laius 35 cm, paksus umbes 9 cm ja kõrgus 42 cm.

See mudel jõuab Photopointi NG tootevalikusse lähemate nädalate jooksul.

(382)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Canon EOS 500D + EF-S 18-135mm IS Kit 15,1 megapikslit, 22,3 × 14,9 mm CMOS sensor, 9 punktiga autofookus, 3" tolline LiveView LCD monitor, DiG!C 4 protsessor, EOS tolmueemaldussüsteem, Full HD videosalvestus.
Pildiraam CK 532 5x0 P Family Kaunis metallist pildipuu
Pildiraam Bad Disain 10x15 n Vanast puidust valmistatud unikaalne pildiraam
Sony NEX-5D 16mm + 18-55mm must 14,2 megapiksliga Exmor APS HD CMOS sensor, BIONZ pildiprotsessor, sensori tolmueemaldussüsteem, 3" kallutatav TruBlack LCD ekraan, RAW failivorming, FullHD video, magneesiumsulamist korpus
Album B 20PG Adorable-3 Cream 20 lk Pärgamentlehtedega 20-leheküljeline fotoalbum
Pildiraam CK 532 5x0 M Family Kaunis metallist pildipuu
Pildiraam CK 532 5x0 BP Family Kaunis metallist pildipuu
Pildiraam CK 532 5x0 S Family Kaunis metallist pildipuu
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga