Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 33. TuneIn Radio

Esmapilgul võib imelik tunduda, et miks on meil vaja raadio kuulamiseks eraldi programmi. Seda enam, kui enamus telefonidel on see funktsionaalsus riistvaraliselt olemas. Seda kõike ainult esmapilgul. Nimelt on TuneIn Radio’l päris palju lisavõimalusi, mis muudab raadio kuulamise mugavamaks kui  klassikalisel viisil tehes.

Funktsionaalsus

Erinevalt klassikalisest raadiost, kasutab Tune In Radio voogedastust et kasutajale raadiojaam kohale tuua. Sellel metoodikal on loomulikult omad head ja vead. Loomulikult peab meil selle jaoks stabiilne internetiühendus olemas olema. Õnneks on programmi loojad erinevaid probleeme ette näinud ning me saame sundida programmi puhvrit kasutama. Maksimaalne aeg 30 sekundit, mis küll võib algset käivitamist aeglustada aga samas aeglasema või katkendliku ühenduse korral elimineerib edastuse katkemise.

Raadiojaamade valik on äärmiselt rikkalik, alates kohalikest raadiotest, lõpetades Aucklandi populaarseimate kanalitega. Lisaks raadiokanalite otsekuulamisele on programmi sisse ehitatud ka järelkuulamise (podcast) võimalus. Olgu selleks siis BBC Radio 1 viimane uue muusika tutvustussaade või Keskpäevatund Kuku raadios. Suurimaks miinuseks kogus selles valikus on aga soovitud jaama või saate leidmine kuna nimekiri on äärmiselt pikk. Nimelt, kui näiteks sirvida kataloogi kohalikud jaamad (local radio), siis paljud eestikeelsed raadiojaamad praagitakse välja. Tartus olles  Tallinna raadiojaamana nimekirja pandud kanalid ei ole kohalikud Tune In Radio loojate arust. Õnneks keele järgi sirvides leiab kogu valiku kenasti.

Kui sul on saateid või raadiojaamu, mida soovid tihedalt kuulata ning kiirelt nende lainele lülitada, siis saad need lemmikutesse lisada. Hiljem, selle asemel et kogu kataloogi sirvida või otsingumootorit kasutada, valid lemmikud ning voilà, oledki sobival lainel.

Programmil on olemas ka tasuline versioon, mis lubab sul seadme sisemällu salvestada hetkel mängivat raadiojaama või järelkuulatavat saadet. Salvestamise eest eraldi hiljem maksma ei pea, piisab ühekordsest Pro litsentsi soetamisest.

Igal programmil on oma Achilleuse kand ning Tune In Radio pole sel kohal erand. Kahjuks kõiki kohalikke populaarseid saateid järelkuulamisest ei leidnud. Näiteks Raadio Kuku Keskpäevatund on saadaval, puudu aga sama raadiojaama Digitund saade.

Kelle jaoks?

Kas sa soovid kuulata oma lemmikut raadiojaama väljaspool selle leviala? Või hoopis elimineerida igasugused häired, mis kehvast levist on tingitud? Võibolla on sul soov kuulata mingit spetsiifilist saadet hiljem, kuna saate eetris olemise ajal sa ei saanud raadiot kuulata? Sellisel juhul on Tune In Radio sinule meeldivaks kaaslaseks. Seda enam, et Tune In Radio lubab sul kuulata ka neid raadiojaamu, mis selles maailmanurgas üldse ei levi. Või kohalikke jaamu siis, kui oled teises maailmanurgas.

Kokkuvõte

Tegu on äärmiselt mugava programmiga, mida on väga lihtne ka käsitleda kui korra oled sellega ära harjunud. Mõne nupu paigustus paneb küll esmapilgul kukalt kratsima. Keeruline kategooriapuu tekitab parajalt frustratsiooni jaamade leidmisel ning otsing võiks olla täpsem. Samas kogu kasutajaliides on äärmiselt lihtne ning ülearuseid vilesid ning kellasid pole juurde pandud. Kõiki erinevaid aspekte arvestades, tuleb siiski nentida et programm on piisavalt mugav ning funktsionaalne, et ka teistele soovitada.

Tune In Radio Google Play Store’s

Tune In Radio Pro Google Play Store’s

(826)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga