Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 92. Walk Me Up! Alarm Clock – vabandused sisse magamise osas said just otsa

walkmeup-630x307

Mis sind aitab töö- või koolipäeva hommikul kõige paremini hommikul voodist üles? On selleks meeldiv kohviaroom köögist? Lapsevanema või elukaaslase poolt serveeritud ämbritäis külma vett? Või on selleks hoopis obadus roiete vahele voodikaaslase poolt, kuna sa ei reageeri kella peale? Või oled sa sedasorti inimene, kes virutab äratuskellal snooze nuppu ning lükkad põrgulärmi mõned minutid edasi? Mina tean, mis mind igatahes aitab. Ikka need kolm sammu voodist lauani, et telefoni äratus välja lülitada. Kui aga sinul ei ole motivatsiooni oma äratuskell-telefoni teise toanurka õhtul panna, siis on selleks ka väike tarkvaraline abimees, mis hommikul sunnib liigutama, kuni uni silmist peletatud. Selleks on Walk Me Up! Alarm Clock ning kohe räägime ka efektiivsest äratusest lähemalt.

Funktsionaalsus

Varem oleme Photopointi ajaveebi veergudel lahanud rakendust, mis sunnib kätelihastele trenni tegema ning maniakaalselt telefoni raputama. Kui sellest ei piisanud kangematele unimütsidele, siis on pakkuda alternatiivne lahend. Walk Me Up! Alarm Clock töötab just sedapidi, et liigse raputamise ning rakenduse petmise eest saad hoopis karistada, veel julmema äratusega. Et äratuskell lõpuks vait jääks, tuleb kätte võtta ning hommikune minimaraton ette võtta. Kui pikk see maraton olema saab, on iga kasutaja enda määratav – olgu see siis 5 või 35 sammu. 

walkmeup_home

Sammude lugemiseks kasutatakse Android seadmes olevat asendisensorit ning kiirendussensorit. Tundub müstikana? Aga paigalda see kolleegi igivanasse tahvelarvutisse (mil antud sensorid puuduvad) ning räägi auk pähe, et see on ainuõige variant hommikul ärkamiseks. Vaata siis, kuidas ta tigeda näoga hommikul tööle tuleb – tahvelarvuti lärmamas. Tõsi, esimene aprill on veel kaugel, kuid rahvusspordiala (trollimise) taset tuleb ikkagi kõrgel hoida.

walkmeup_marathon

Lisaks saab antud rakenduses keelata nn snooze funktsiooni, mis võimaldaks mugavalt äratuse aega edasi lükata – mida äkilisem äratus, seda parem. Suurte kiiksudega inimestele, kes armastavad väga korda ning selgust, on võimalus ka erinevatele äratustele sildikesed juurde panna, et mille jaoks see vajalik. Või noh, hommikul joostes seda niikuinii tähele ei pane.

walkmeup_settings

Rakendusel on olemas ka võimalus kiire äratus panna (mis aja pärast hakkab trennisoovitust tegema) – mugav viis nn iluune (power nap) tegemiseks.

walkmeup_powernap

Kes seda vajaks?

Ikka need nutitelefoni või tahvelarvuti kasutajad, kes hommikuti parema meelega magaks kui läheks värsket hommikukohvi nautima. Tegelikult on hommikune sunnitud jalutuskäik äärmiselt efektiivne variant äratuseks, kuna sooja teki alt peab välja tulema ning end liigutama, eks?

Kokkuvõte

Antud rakendus on mugav rohi une vastu, annab tööaega (või mänguaega) juurde ning palju muud. Pole ühtegi teist rakendust, mis niimoodi produktiivsust tõstab, eks? Fakt, et tasuta versioon on reklaamidega ning tasuline reklaamide vaba ei morjenda kedagi – kui rakendus lärmama hakkab, siis ei ole sul nendest reklaamidest niikuinii sooja ega külma. 

Walk Me Up! Alarm Clock Google Play rakendusepoes
Walk Me Up! Alarm Clock tasuline versioon Google Play rakendusepoes 1.49

(1075)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga