Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 24. DigiDoc

Erinevate teenuste ning funktsioonide integratsioon mobiilsetesse seadmetesse on viimasel ajal kena hoo sisse saanud. Me oleme alati avasüli vastu võtnud erinevaid programme ning funktsioone, mis juurde lisatakse. Eriti siis, kui tegu on millegi sellisega, mida me Maarjamaal suhteliselt tihedalt kasutame. Nüüd tuli EMT koostöös Finestmediaga välja ühe sellise toreda programmiga, mis lubab sul Android või iOS operatsioonsüsteemiga nutitelefonis või tahvelarvutis vaadata digitaalselt allkirjastatud dokumente, integreerides sellega ühe vajaliku funktsiooni meie mobiilsesse tööseadmesse.

Funktsionaalsus

DigiDoc kliendi ainuke funktsioon on avada .ddoc konteinereid Android seadmes. Avatud konteineris on kasutajale ära näha sisalduvad failid ning allkirjastaja(d). Loomulikult saab kasutaja konteineris olevaid faile avada või salvestada enda Android seadme sisemällu.

Lisaks on pandud juurde ka integratsioon paari muu programmiga. Nimelt saab avada e-postkastist otse .ddoc faile. Avamisel salvestatakse konteiner loomulikult kohe ka DigiDoc kliendi failide juurde. Teiseks heaks lisaks on ka jagamise võimalus. Salvestatud faile on võimalik üles laadida Dropbox’i või saata e-kirjana edasi.

Niipalju olemasolevatest võimalustest. Finestmedia tegevjuhi sõnul tuleb paari kuu pärast välja versioon, millel lisatud ka digitaalse allkirja lisamise võimalus. Eeldavasti saab see olema mobiil-ID baasil, kuna Android operatsioonsüsteemi jaoks pole veel olemas ID kaardi lugeja 8.12€ tuge.

Kelle jaoks?

Lähtudes tarkvaralooja pressiteatest, siis uus programm on suunatud mobiilse kontori kasutajale. Reaalsus on aga see, et kõik kasutajad, kellel on kokkupuude .ddoc konteineritega, võivad leida ühel hetkel kasulikkust sellest programmist. Enam ei pea ju ootama, mil jõuad kontorisse või koju, et konteineris olevaid faile näha.

Kokkuvõte

DigiDoc kliendi puhul on tegu ühe äärmiselt vajaliku rakendusega, et teha tahvelarvutid tõsiseltvõetavaks mobiilseks kontoriks. Seda enam, et tulevikus on lubatud lisada ka allkirjastamise võimalus programmile. Lisaks kõigele muule on ka hea teadmine, et just selle programmi loomisel on kaasatud ka Sertifitseerimiskeskus, et tuua kasutajale võimalikul turvaline rakendus.

DigiDoc Android Market’is

EMT pressiteade

(2359)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omnikey ID-kaardi lugeja USB
  • USB ühendusega ID-kaardi lugeja
  • Kiire andmeedastus
  • Praktiline LED indikaator
  • 150 cm kaabel
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga